FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Zundo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zundo » 02 okt 2020, 10:49

Jedan “incident” je obilježio dosadašnji tok meča, a glavnu ulogu je imao Francuz u redovima Celtica.
Naime, Jullien je tokom poluvremena urinirao uz reklame stadiona Bilino polje, ne želeći da ode u svlačionicu i to odradi.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 okt 2020, 11:03

Ma mi smo jedino mogli igrati u grupama da su oni bili pozitivni na Covid.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 02 okt 2020, 11:04

samoSA je napisao/la:
02 okt 2020, 10:49
Danas je zadnji rok za pojacanja?
Da

Edit : onda mozes samo igrace dovesti koji su bez kluba i imaju ciste papire.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 okt 2020, 11:09

Ovogodišnji nastup u evropi - USPJEŠAN.
Za narednu sezonu cilj treba biti minimalno PLAY OFF EL što će nam obezbjediti grupe novog takmičenja.
Ukoliko osvojimo ligu i prođemo prvo kolo LP, imamo 3 MEČ LOPTE za grupnu fazu novog takmičenja.
Pratiti i navijati da ponovo budemo nosioci u prvom kolu i maximalno se fokusirati na ligu koja je najbitnija.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 02 okt 2020, 11:23

Ima li neko pouzdanu informaciju pregovara li se s napadacem uopste, odnosno da li imaju u planu dovoditi istoga?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 okt 2020, 11:25

bordobijeli je napisao/la:
02 okt 2020, 10:33
amypitar je napisao/la:
02 okt 2020, 09:27
Biće zanimljivo kad se vrati Rahmanovic gdje će Sušica staviti, vjerovatno mali Djokanovic ide na klupu.
Sušić je sinoc bas dobro igrao al mislim da Rahmanovic vise daje na poziciji 10, opasnije ubacuje se iz drugog plana i agresivnije u presing. Sušic i sinoc sto je igrao mene vise podsjeća recimo na Pirla taj neki centralni vezni koji ce biti spona izmedju veznog reda i ofanivaca, zna zadrzati loptu okrenuti stranu, miran siguran u pasu još da poboljša trku i mislim da je idealan za tu poziciju centralnog veznog
Bravo !
Idealno zapažanje sve rečeno od A do Ž. Bolje motoričke sposobnosti Rahman ima od Sušića koje su potrebne u našoj ligi na toj poziciji.
Drago mi je vidjet da se TSS polako ali sigurno vraća u odličnu formu i spremu.
Kad se sjetim u prvim utakmicama, čovjek potuca na loptu, sinoc u 4 situacije po 2-3 igrača oko njega ne mogu mu uzet loptu.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 okt 2020, 11:27

Napapijri je napisao/la:
02 okt 2020, 11:23
Ima li neko pouzdanu informaciju pregovara li se s napadacem uopste, odnosno da li imaju u planu dovoditi istoga?
Pa Hadžić je još uvijek kombinacijama, barem sam tako čuo...
Nego zna li neko nešto više o tome da bi se mogao Lazić vratiti ? I ta priča se potencira, mada mi nema nikakve logike, Kurdija ubi u Pazaru a mi da vraćamo Lazića.
Kažem opet, tako sam načuo, vjerovatno je standardna mahalska

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 02 okt 2020, 11:29

Evo kopirat cu Semin post sa facebooka koji objasnjava stanje u narednoj sezoni kada zapocinje i novo takmicenje.

"Zamisli da je sad bilo ovo novo takmičenje, koje starta od iduće godine, Konferencijska liga, mi bi u utakmici sa Dynamo Brestom igrali već prvu meč loptu za grupnu fazu, jer prolaskom u treće pretkolo Lige prvaka imaš osiguranu grupnu fazu Konferencijske lige. Kako? Tako što ispadanjem iz trećeg pretkola Lige prvaka ideš u play-off Evropske lige, a tu ako prođeš imaš osiguranu grupnu fazu EL, a ako ispadneš ideš u grupnu fazu EL2. Dakle, Dynamo Brest bi bio prva meč lopta.

Ako i ispadneš u drugom pretkolu Lige prvaka (kao mi od Bresta), ideš u treće pretkolo Evropske lige, kao što smo mi igrali sa Budućnosti i ponovo imaš meč loptu, jer ulaskom u play-off EL, imaš osiguranu grupnu fazu Konferencijske lige, ako prođeš u EL dobro i jeste. Dakle, Budućnost bi bila druga meč lopta.

Dakle, po novom sistemu i da si ispao od Budućnosti, ne bi završio takmičenje, jer bi išao u play-off Konferencijske lige, dakle imao bi poslije Bresta i Budućnosti i treću meč loptu za ulazak u grupe.

Samo je važno proći prvo pretkolo LP".
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 02 okt 2020, 11:31

Steta sto od ove sezone ne pocinje to novo takmicenje..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 okt 2020, 11:32

Sinoc je Tino pokazao kakvim igracima moramo slijediti. Momak nije jos u formi svojoj niti je fizicki spreman jos kako treba, a bio je medju najboljima. Ima znanje, smirenost, iskustvo. Za "tucu" sa ekipama kao Celtic nama je falilo jos 3-4 Susica. Polako treba rasti i sad dovesti 1 takvog kapitalca na zimu jos 2-3 i onda iducu sezonu docekati Evropu jos spremniji i aBd titula ove godine, da se ponovo osvoji.

Igracima i SŠ se nema sta zamjeriti odigrali su koliko su mogli. Celtic je jednostavno u svim nivojima iznad nas. Tako, da za prolaz ovakve ekipe moraš imati ludu srecu kao Rijeka sinoc.

Sad se okrenuti ligi i u ponedjeljak je vec jako bitna utakmica protiv Zrinjskog. Uhvatili su i oni formu, napad im je opasan samo tako ali sredina i odbrana dosta kaskaju tako, da cemo u napadu sigurno imati prilika. Trebamo se postaviti kao Celtic sinoc protiv nas odmah napasti od prve minute i prenijeti teziste igre na njihovu polovinu.

Kovacevic
Oremus - Dupovac - Milicevic - Pidro
Susic - Pejovic
Fanimo - Rahmanovic - Tatar
Handzic
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 02 okt 2020, 11:38

Ako se sljedece godine vrati pravilo da se igraju dvije utakmice kuci i revans na strani mi moramo znatno pojacati igracki kadar al bas pravim pojacanjima.
Imamo bas puno igraca kojima bi se mogli zahvaliti, a par njih ce se sigurno i prodati.
Zahvaliti se: Ahmetovicu, Cruzu, Hodzicu, Sabanovicu, Milanovicu, mozda i Krsti
Odlazi: Besim
Nesigurni: Rahman, Tatar, Milicevic, Kovacevic

Mozda sam nekog preskocio, mozda ce neko dodati jos nekog igraca al kad pogledas to je 11 igraca od kojih po meni sigurno njih pola nece biti sljedece sezone.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 okt 2020, 11:42

Ovom chipu treba ugasiti Instagram racun,oplakah mu hahahahahahahaa
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 okt 2020, 12:07

Svaka cast panteliji sto mu se da citati ove gluposti sto pojedinci pisu a ne znam odakle mu snaga da im jos odgovara.
Brate ti knjigu da napises i posaljes ovim blesanima besplatne primjerke pa onda jos dođeš i procitas im sve par puta godisnje oni bi opet neke nebuloze lupali, bilo bi gdje je autobus davno je nam rekao da ce ga kupiti :-)
You are someone else I am still right here

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 02 okt 2020, 12:08

Ako je istina da je Tatar blizu odlaska, biće to teško nadoknaditi, bez obzira o kojoj cifri je riječ.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 okt 2020, 12:11

Haver ! je napisao/la:
02 okt 2020, 12:08
Ako je istina da je Tatar blizu odlaska, biće to teško nadoknaditi, bez obzira o kojoj cifri je riječ.
Brate mora se nešto i prodati, ovi momci su ovdje 2-3 godine, dostigli su svoj vrhunac. A mi moramo malo ekipu osvježit

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 okt 2020, 12:15

Haver ! je napisao/la:
Ne bi imao ništa da prodaju bilo kojeg igrača uz uslov da dovedu adekvatnu zamjenu. Prodati Tatara a dovesti tog Moussu Njie-a ukoliko je zdrav. Takođe, bez razmišljanja bih prihvatio ponudu za Kovačevića ukoliko je veća od 300+ hiljada eura (nije zbog sinoćnjeg gola, uopšte ne mislim da je on kriv, zayeban je udarac bio).
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 02 okt 2020, 12:17

Svaka cast momcima, odigrali su lavovski i ja licno sam ponosan na cijeli Klub!

Da bi prosli sinoc mi smo trebali imati prvenstveno jos 2-3 kvalitetna igraca, a i pored toga nam je trebalo da se posreci i poklopi dosta stvari, ovako nije nazalost, ljudi su u svim segmentima 5 levela iznad nas a dobili su te bez prave sanse, bukvalno iz plusanse i infivudaualne greske... idemo dalje, na dobrom smo putu i rastemo iz sezone u sezonu, bit ce nekad i te grupe aBd!

Meni je veci žal zbog Dinamo Bresta, da smo na vrijeme doveli pojacanja( Pejovic, spic) i da nas oni klosari nisu pokrali onako ofirno sad bi vjerovaatno pricali neku ljepsu pricu, al hajde vratit ce se nekad...

Posvetit se ligi i prenijet ovo zalaganje, borbu i motiv, i svaku tekmu ko da je zadnja!
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 okt 2020, 12:17

:njanjanja:
Haver ! je napisao/la:
Tatar i Rahmanovic odlaze ima par godina.

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 02 okt 2020, 12:20

BordoSarajevo je napisao/la:
02 okt 2020, 12:15
Haver ! je napisao/la:
Ne bi imao ništa da prodaju bilo kojeg igrača uz uslov da dovedu adekvatnu zamjenu. Prodati Tatara a dovesti tog Moussu Njie-a ukoliko je zdrav. Takođe, bez razmišljanja bih prihvatio ponudu za Kovačevića ukoliko je veća od 300+ hiljada eura (nije zbog sinoćnjeg gola, uopšte ne mislim da je on kriv, zayeban je udarac bio).

Demir Peco bi izgleda trebao biti "zamjena" za Tatara, zato mislim da nije pravo vrijeme za prodaju dok ne nadjemo nekog jačeg, makar do zime.

DonerKebab
Kontakt:

Post Postao/la DonerKebab » 02 okt 2020, 12:21

ajdohordas je napisao/la:
02 okt 2020, 12:11
Haver ! je napisao/la:
Brate mora se nešto i prodati, ovi momci su ovdje 2-3 godine, dostigli su svoj vrhunac. A mi moramo malo ekipu osvježit
Ne mozes ocekivat uigranu i dobru ekipu koja ce napasti grupe tako sto prodajes najbolje igrace. Ne za par stotina hiljada eura.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, JuricaSpindl, MSOZ101, ristagrad, zagorski i 82 gosta.