Bekrija ga je korektno zamjenio protiv Veleža, pa mislim ako bude igrao protiv Tuzle, da neće biti problema.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Nastrojeni
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vidi, na '300 zaraženih' i '10 umrlih' dnevno mogu i fudbal i gledaoci. Na '20 zaraženih' se prekida liga
Džemidžiću yebo ti oca mrtvog kosti!
Džemidžiću yebo ti oca mrtvog kosti!
Željezničar za život cijeli!
Bekric od prve minute i nek ih okupi na centru i kaze kako treba da igraju.
Najgora ili najiritanija stvar u vezi tih likova je nemogućnost diskusije. Pitaš ga nešto on se pravi mrtav a svaki dan zatrola desetak postova sa ciljem kreiranja loše atmosfere.
Na sve probleme koje klub ima grupica botova, piqkica, poltrona, plaćenika, interesdžija dodatno svaki yebeni dan kopa klub. Svaki dan i svaki dan i svaki dan ga gaze i pljuju!
Na kraju dođu i zaključe: jao kako vam je ovo loše... 'Nama' loše a 'njima' dobro. Kakav jad sa dna pizde moraš biti za takve stvari.
- lijevapolutka
- Kontakt:
@braco iskreno očekujem da ćemo lazni city savladati lakše od ocekivanog
moSa ljoŽe
Na osnovu cega gradis optimizam?lijevapolutka je napisao/la: ↑02 okt 2020, 12:03@braco iskreno očekujem da ćemo lazni city savladati lakše od ocekivanog

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Inače sam vazda bio van tih diskusija o upravama ali stvarno ni iz čega doći i namjerno zakuhat da bi se sjebala normalna priča na temi...
Ne bude li Dade i Štile, biće Veselo(g)lijevapolutka je napisao/la: ↑02 okt 2020, 12:03@braco iskreno očekujem da ćemo lazni city savladati lakše od ocekivanog

Sta mislis hoce li predriblati bar jednog igraca?
Ma ja bih ga glat na desno krilo stavio ako budemo igrali s krilima 4-2-3-1. Kad već nemamo desno nikoga, a Mustafa lijevo igra. Koji će qrac na lijevom krilu da se izvlači na jaču desnu kad ne može more s broda pogodit. Ovako desno bar će lakše centrirati desnom nogom.
zlotvore, zasto nismo zadrzali ubiparipa? jer nismo imali para! zasto je, u oktobru 2018., umanjena plata igracima? jer je falilo para za pune plate! losi rezultati su izgovor, pa si zbog5 toga imao bojkot igraca i suspenzije. zasto smo ostali duzni petrovicu, pozderu, husicu...? jer nije bilo para! zasto se dugovalo 3 plate i 2 doprinosa igracima, po odlasku uprave u decembru 2019.? jer nije bilo para? zasto su pare od anelovog transfera pokupile banke? jer nije bilo drugih para! zasto su vukotic i bajramovic izasli iz uprave? sta bi sa rekonstrukcijom op, koju je tica najavljivao na sva zvona, cak, tadasnji predsjednik skupstine, pravio specijalnu tv emisiju o tome, u kojoj je g5ost bio bajni tica? tica se, nakon par dana ispali, eto, dosla mu ponuda koja se ne odbija.....
ne kazem da uprava, sa misimovicem na celu nije odradila masu dobrih stvari i svaka im cast na dobro odradjenim poslovima. isto tako, slazem se da sadasnju upravu treba rastjerati g5ovnjivom motkom.
ali, pricati i predstavljati da bi smo sa onom upravom sada imali gradnju, juga, zapada, zavrsen kamp... je suludo. i oni su bili dosli do zida, po pitanju finansija.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Ova utakmica protiv TC je bitna jer bi nas uz onu protiv Olimpika bodovno vratila u igru, prije onih sa zrinjskim i konama. Imali bi 'lakšu' situaciju što se tiče pritiska i imperativa.
Vidjećemo. Ne sviđa mi se atmosfera ali vjerujem da imamo adute za povoljan ishod.
Vidjećemo. Ne sviđa mi se atmosfera ali vjerujem da imamo adute za povoljan ishod.
Neces mi vjerovati, ja se njega sjecam jos dok je branio Safeta Susica tadasnjeg selektora. Isto ovako, svaki post kao jaje jajetu, zato su ga i prozvali copy paste forumas. Majke mi, dao bih desno jaje samo da ga upoznam i vidim uzivo.Bbake je napisao/la: ↑02 okt 2020, 11:58
Najgora ili najiritanija stvar u vezi tih likova je nemogućnost diskusije. Pitaš ga nešto on se pravi mrtav a svaki dan zatrola desetak postova sa ciljem kreiranja loše atmosfere.
Na sve probleme koje klub ima grupica botova, piqkica, poltrona, plaćenika, interesdžija dodatno svaki yebeni dan kopa klub. Svaki dan i svaki dan i svaki dan ga gaze i pljuju!
Na kraju dođu i zaključe: jao kako vam je ovo loše... 'Nama' loše a 'njima' dobro. Kakav jad sa dna pizde moraš biti za takve stvari.

- PointBlank
- Kontakt:
Ja tog lika zamisljam kao nekog strebera, naočara, koji dodir s fudbalom ima preko FM, a sa Željom preko pijačarskog dresa, youtube klipova i patcha za PES.
Ne možeš ni shvatiti obim gluposti koju izrekne u jednom momentu.
- lijevapolutka
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑02 okt 2020, 12:04Na osnovu cega gradis optimizam?lijevapolutka je napisao/la: ↑02 okt 2020, 12:03@braco iskreno očekujem da ćemo lazni city savladati lakše od ocekivanog![]()

Ja sam nepopravljivi optimista

Zadnja izmjena: lijevapolutka, dana/u 02 okt 2020, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
moSa ljoŽe
Kako je babo odigrao protiv Budućnosti? Nisam upratio.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Centrirao kod naseg prvog gola i jos nekoliko puta, ali nisu saigraci iskoristili. Dolazimo do zakljucka da nije do njega nego do ostalih igraca. Ne mogu ga ispratiti, takav kvalitet.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Kad se sjetim da se on kao nećkao hoće li produžiti ugovor ili ne, e moj Veseli