FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako nije kiks brate osnovna stvar je da loptu odbijas ako vec ne mozes uhvatiti loptu ( a mogao je ) NA STRANU nikad ispred sebe
Dakle osnova, kad upises se u pionire
Dakle osnova, kad upises se u pionire
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nedo bog da smo mi ovo bili,hitna nebi stigla nistabordobijeli je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:55Jaoo kako Rio Ave ispade penal za izjednačenje u 120 min za Milan, a onda 3x imaju penal ako zabiju prolaze, oni fulaju![]()
![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Njegov gol 100%
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- feniksptica
- Kontakt:
A upozoravali na sute izvan 16. I raspored igraca na bloku i unutar 16 na odbitku kriminalan
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kovačević najbolji golman u Sarajevu kojeg sam ja gledao, osim vjerojatno Mateja Delača. Ali sjetite se nekih njegovih kikseva. Cristie ima fantastičnu ljevicu i ono nije bio lagan šut uopšte. Jeste nedovoljno dobro odbijena lopta, ali ne čini mi se da je mogao puno bolje iskontrolisati ovaj odbitak.
Samo naprijed Saraj'vo!
- ElCartel11
- Kontakt:
Nezgodan je sut bio ali nije bila neka bomba pa, da se ne može uhvatiti. Ako vec ne mozes uhvatiti onda je odbijas na stranu.
Po njegovoj reakciji kao, da je mislio uhvatiti pa se u zadnji momenat predomislio ali kasno je bilo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Gledam Ararat oni Armenci sto smo se smijali i navijali, imaju u spica tamnoputog igraca brz ko vjetar bas dobar igrac. Tako nesto nam treba
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 02 okt 2020, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Njegov gol 1/1ElCartel11 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 00:02Nezgodan je sut bio ali nije bila neka bomba pa, da se ne može uhvatiti. Ako vec ne mozes uhvatiti onda je odbijas na stranu.
Po njegovoj reakciji kao, da je mislio uhvatiti pa se u zadnji momenat predomislio ali kasno je bilo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Kakav kiks ljudi šta je vama...
Čovjek ostao sam na šutu na 11 metara, bez bloka i bez ikakvih smetnji. Udarac je bio jak, obzirom na kakvoj razdaljini je bio od golmana. Nema tu hvatanja niti razmišljanja na koju stranu da se lopta odbije.
Čovjek ostao sam na šutu na 11 metara, bez bloka i bez ikakvih smetnji. Udarac je bio jak, obzirom na kakvoj razdaljini je bio od golmana. Nema tu hvatanja niti razmišljanja na koju stranu da se lopta odbije.
Ma uzeti bez razmisljanja tih 700k eura sto je neko spominjao da je navodno ponudeno za Vladana (ako je uopste tacno) i biti prezadovoljan.
Imal neka slika lože i ispod onog dijela siguran sam da sam vidio ono krilo sto je u Partizanu igrao sto se govorilo da je vec tu sa ekipom ,specifican je sa onom kosom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
+1ajdohordas je napisao/la: ↑02 okt 2020, 00:05Kakav kiks ljudi šta je vama...
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
- Kontakt:
Ja nebi nazvao 100 % njegovim kiksom. Prvo sut s neki 13 metara pored dva igraca koji su smetali golmanu a nisu u bloku bili, drugo odbrana poslje odbijene uop3nije reagovala sami igraci seltica na odbijeno. Al opet cu reci da je mogao bolje jest sigurno moga al reci da je samo on kriv nije posteno, nije primio s 30 metara kroz noge.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To je Salcin.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Brate crnac frajer,nisam bas daltonista

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ovi sto govore da je Vladanov kiks zasluzuju bandovica +kukesi a nikako Celtic u playoffu i grupe naredne godine u koje sam uvjeren.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- ElCartel11
- Kontakt:
Pogrijesila je i odbrana ali je Vladan trebao bolje reagirati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Nadji nam tu fotku.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: N3R3D, TefalTava, THEC, Tracy3McGrady, zeljovolimte i 34 gosta.