NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
ima li sta za Bama i Dragica, pouzdano ?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Bas ti je svrsio u usi i nos ove godine.
@ultrasstyle_tz ima, igraju oba G2.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pisao bi ti da LAL gube u seriji. Ali ne znam zasto si se ovako brzo predao, pa tek je 1:0, a ni Bam i Dragic nisu jos izgubljeni.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 okt 2020, 18:52Sta ces druze pisati o tome? MIA fino poceo, onda izmjene upropastile sav trud u 3min.Na to sve, LAL podigli nivo igre, preokrenuli, drzali sigurno vodstvo.U nastavku se desile 2 povrede koje vrlo lako mogu rijesiti seriju vec sad plus imas Butlera cije ce onakvo izvrtanje zgloba sigurno ostaviti posljedicu.To je to.LAL su sampioni i na tome vam treba cestitati.Odlican PO za sve i jos ostaje da se vidi ko ce biti FMVP!?Kobe Bryant je napisao/la: ↑01 okt 2020, 18:46Ništa o igri i finalu , taktika.... samo LeBron, , poređenja, fmvp...![]()
![]()
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
- Kontakt:
Znači najgore je voditi 1:0 i imati u zadnjoj četvrtini veliku prednost...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Bam ne.igra večeras, možda bude za 3cu spreman
Ni pod razno Lakersi se ne smiju opustiti,samo jako od prve minute,ovi ce bez Bama vjerovatno pokusati nesto slicno HOU odigrati,nemaju nekog izbora.ADu otvoren put za dominaciju na parketu.
Inace neobicno mirno na pdf
Inace neobicno mirno na pdf

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
*
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Morat će Miami ponoviti napadački učinak iz 1/4 iz 1. utakmice kroz cijelu utakmicu ako žele biti u egalu s obzirom na izostanke Gorana i Adebaya što je realno jako,jako teško za očekivati. Mora se pogoditi neki rekordan broj trica da bi ovo dobili večeras s obzirom da će se naprimati poena večeras u reketu. Baš me zanima šta je Spo zamislio za večeras , koga će najviše forsirati na centru i da li će Meyers dobiti neke minute iako je i on očajan u defanzivi, ali barem je snažniji u odnosu na Olynyka , pa bi se možda malo mogao i hrvati ispod koša sa visokim iz Lakersa. Ja bih probao i sa Chris Silvom ako je spreman , on može odigrati okej odbranu iako je rookie i zna praviti glupe faulove , ali je jako agresivan , sličan je Mitchellu Robinsonu po stilu igre. Nadam se da Jimmy večeras ide 30+ . 
In the 428 postseason minutes that Adebayo and Dragic have been on the court together, the Heat have outscored the opposition by 55 points. In the 98 minutes they have been off together, the Heat have been outscored by 42, per the NBA.
Iako svi to znamo , još jedan pokazatelj koliko će faliti ova dvojica , valjda bude spreman Bam za treću.

In the 428 postseason minutes that Adebayo and Dragic have been on the court together, the Heat have outscored the opposition by 55 points. In the 98 minutes they have been off together, the Heat have been outscored by 42, per the NBA.
Iako svi to znamo , još jedan pokazatelj koliko će faliti ova dvojica , valjda bude spreman Bam za treću.
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 02 okt 2020, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Chapman1886
- Kontakt:
Samo Sloboda | COYG
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Pored Bama, ne igra ni Dragic veceras. Ne vrijedi ostajat budan.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
uzet ce ih Miami vcrs
Mi smo Lebronovi, LeBron je nas..
Jel tako Goate
Jel tako Goate
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Da, jer je rasizam rezerviran samo za bijelce.

Dela imal kakva dobra sestra, isplatil se lezat. 
Brz oporavak.

Brz oporavak.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.