FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

- ElCartel11
- Kontakt:
Isto tebra, da mi tebe stavimo u kavez sa Khabibom i onda govorimo vidi ovog hamsika jes smotan jbt sta je ovo ovako ubi ga covjek.hamsik je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:05Ja sam iskreno ocekivaoElCartel11 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:01Joj hamsik jesi naporan brate pa Ahmetovic je grohnuo od početka sezone i nije on kriv sto je Emir bio nesposovan dovesti novog napadaca.
Jukic Tatar Fanimo
Al jbg nerealno...
Ahmi svaka čast, ali ja samo iznosim činjenice ako se neko protivi slobodno ali nisam slijep niti glup šta sam danas vidio. nisam htjeo da narušim forum... Ja ode malo da se odmorim od foruma.Pozdrav
Tako je i sa Ahmom, nije on kriv sto nas mora nositi sa svojih 36.
Zato se svi nadamo napadacu, da i tu poziciju rijesimo i ondau pohod na novu titulu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ako nista barem cemo zasigurno biti prvi bh tim u grupnoj fazi evropskih takmicenja. Kad tad ali bit cemo prvi 
Laku noc mirno spavajte
Laku noc mirno spavajte
NEMA NAZAD
- siroliver69
- Kontakt:
Izgubili utakmicu ali dobili Sušica, potvrdili ogroman kvalitet Milicevica, uvidjeli da nam fali špic za duplu(titulu sam vec upisao) i najvažnije, sad svi znamo kokvog kvalitetnog trenera imamo.
Jedini minus ide Emiru H.
Hvala vam, idemo po duplu.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Politika je na klixu. Vozdrica obojicifeniksptica je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:59MA pusti to ti je ono, Alija nas je odbranio zato glasam za SDA, nema veze kakvi su sad. A sad stanje ne moze gorehamsik je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:55Ti nisi gledao danas tekmu...Kockoglavi je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:50Covjek koji je ginuo kojo toliko radosti dinio i ti Ahmo padavicar. Poserem se na takve navijace. Zavrsio sam s tobom pricu ikakvu.
Mene Sarajevo emotivno i fizicki ubije al momci su dali sve od sebe nemam zamjerke niti bilo sta lose reci za bilo koga. Mozda kao navijac nisam realan al boba je falila. Handzic je vise uradio nego Ahmo onaj stari Ahmo bi nocas sigurno napravio barem jednu sansu al eto po meni malo neozbiljno u play off uci sa legendom koja ima 36 godina
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
I još jedna bitna stvar, vidjeli smo da se prva ponuda za Kovačevića treba prihvatiti.siroliver69 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:19Izgubili utakmicu ali dobili Sušica, potvrdili ogroman kvalitet Milicevica, uvidjeli da nam fali špic za duplu(titulu sam vec upisao) i najvažnije, sad svi znamo kokvog kvalitetnog trenera imamo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- PeppermintSA
- Kontakt:

Ne da napadneš ali da ne igraš onako ziheraški. Razmak izmedju zadnje linije i veznog reda bio 70 metara. Jedno je igrati povučeno i odgovorno, a drugo je parkirati autobus, braniti zonu i nadati se penalima. Samo je bilo pitanje kad ćemo puci. Potpuno **** igra. Samo s malo vise muda mogli smo proći. To ne znaci otvoriti se i jurišati glavom bez obzira, nego znaci makar pokušati igrati.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Dobro je ovo bilo.
Handžić kad je usao kao nesto se i moglo naprijed napraviti. Uz dobrog napadaca se ovo moglo proci.
Nema igraca koji nije dao svoj maksimum ne zamjeram im nista jer kao sto Vinko rece nesto se i protivnik pita. Jednostavno imaju kvalitet da neutralisu par nasih najopasnijih igraca naprijed, jeste Ahmetovic bio najslabija karika al nisu ni Fanimo i Tatar imali prilike da nesto pokazu jer su se istrosili u defanzivi poprilicno ganjajuci Frimponga i Taylora.
Lijepo je vidjeti da rastemo kao klub i nek to ide korak po korak nama je najbitnije ove sezone odbraniti titulu i onda komotno mozemo napraviti iskorak ako nista bar u onu novu ligu da se plasiramo.
Sa ovim sastavom se komotno moze dupla kruna uzeti ako sve bude islo kako treba.
Handžić kad je usao kao nesto se i moglo naprijed napraviti. Uz dobrog napadaca se ovo moglo proci.
Nema igraca koji nije dao svoj maksimum ne zamjeram im nista jer kao sto Vinko rece nesto se i protivnik pita. Jednostavno imaju kvalitet da neutralisu par nasih najopasnijih igraca naprijed, jeste Ahmetovic bio najslabija karika al nisu ni Fanimo i Tatar imali prilike da nesto pokazu jer su se istrosili u defanzivi poprilicno ganjajuci Frimponga i Taylora.
Lijepo je vidjeti da rastemo kao klub i nek to ide korak po korak nama je najbitnije ove sezone odbraniti titulu i onda komotno mozemo napraviti iskorak ako nista bar u onu novu ligu da se plasiramo.
Sa ovim sastavom se komotno moze dupla kruna uzeti ako sve bude islo kako treba.
You are someone else I am still right here
ThrillerHz je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:23Basel, Milan, Sporting, Wolfsburg, Galatasaray su ispali u playoffu![]()

Takodje fizicka sprema je cudo bez toga nema nista u modernom fudbalu ne odnosi se to na nas vec u globalu
-
- Kontakt:
Oremus i Pidro danas odlicni al jedan od razlog je zrtvovanje Tatara i Fanima poginuli defanzivno. To je sto fali nasim igracima da imaju vise takvi utakmica gdje moraju da rade i defanzivno, u nasoj ligi Tatar moze ostati 5-6 puta da se ne vrati to u europi ne prolazi. Danas smo bili kompaktni defanzivno al nismo imali snage da idemo naprijed, fale još 2-3 igraca koji mogu fizicki da prate europski nivo. Posebno špic brzi koji trazi prostor i da moze pobjeci odbrani ovako smo tromi prema naprijed.
Glasgov izbacio Galatu.
I kao mi sjebani sto je nas Celtik.
Budimo ba realni. Budzet tih svih klubova pojedinacno su oko 100 miliona ili vise.
I kao mi sjebani sto je nas Celtik.
Budimo ba realni. Budzet tih svih klubova pojedinacno su oko 100 miliona ili vise.
- FKS -
- feniksptica
- Kontakt:
Ne pred ruduBordo1946 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:25ThrillerHz je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:23Basel, Milan, Sporting, Wolfsburg, Galatasaray su ispali u playoffu![]()
![]()

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pickasta igra je bila protiv atalante ljudi te trpaju a ti ni faula da napravis... Ovo je pametno odigrana utakmica protiv tima koji je dosta jaci i spremniji od nas.
Cim smo prestali igrati "pickasto" pocele su sjevati prilike pred nasim golom.
Cim smo prestali igrati "pickasto" pocele su sjevati prilike pred nasim golom.
You are someone else I am still right here
Jos mi moramo kopati da dodjemo blizu rudefeniksptica je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:30Ne pred ruduBordo1946 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:25ThrillerHz je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:23Basel, Milan, Sporting, Wolfsburg, Galatasaray su ispali u playoffu![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Hiljadu puta večeras ponovio, i dok ne zaspim još hiljadu puta....
HVALA DRAGOM BOGU PA SAM PITAR !
HVALA DRAGOM BOGU PA SAM PITAR !
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jel moguce ovo, penal za Milan u 120+2...feniksptica je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:30Ne pred ruduBordo1946 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:25ThrillerHz je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:23Basel, Milan, Sporting, Wolfsburg, Galatasaray su ispali u playoffu![]()
![]()
![]()
Pa stvarno...
1946~
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Grbavac, kogmagie46, laznokrilo, Venom i 68 gostiju.