Vala smo se zaebali

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nek smo i mi nekog prevarili pa prodali igraca za cijenu koju ne zasluzuje. Realno Anel je igrac koji u nasoj ligi ne odskace kvalitetom.
Tako je. Bolji je Tatar pitaru jel tako?
zašto misliš da sam odustao? zbog "yebaji ga"? to sam reko jer mi je žao zbog cifri koje balkanika spominje. brate, meni se samo svidjela ideja forumaša lijevapolutka, tebi nije i dobro. nije problem, ako Bog da bude neka akcija odazvaću se, kao i uvijek do sad. i samo da znaš da mi nije ciljKANA je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:26Kako je suki brzo odustaoSukija je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:20ne zavaravam se, kontam zauhar je koliko-toliko. vjerovatno je tako kako kažeš... yebaji ga onda.balkanika je napisao/la: ↑01 okt 2020, 21:32
Imamo clanske po 20 KM, prodavale se godisnje, imali smo akcije ove sa kartama... ne zavaravajte se tim brojkama, Zeljo ima maksimum 20 000 ljudi koji ga koliko toliko prate, od toga ima 2000 koji su tu kako god bilo i jos mozda 3-4 hiljade ovih povremenih kako vjetar puse. Dakle u ovom trenutku 2000, od kojih veliki broj nije finansijski u mogucnosti pomoci klubu. Ko aktivira ne 100 nego 30 hiljada ja mu popusim.
PS: Ona tresnjica/visnjica iz makabija ga zavali i Totenhemu i to iz Haife **** mater svojucuj **** ga , brate sutra idi uplati mozda ovi 99,999 kad vidi tvoj primjer krene za tobom
Slazem se sa ovim. Kad ti dodje konkretna ponuda treba prihvatiti i pokusati stvoriti nove igrace, a na poziciji na kojoj igra ima alternative. Iako je pokazao kvalitet, naravno.
Zauhar je druze svaka marka naravno. Svi koji su u mogucnosti uvijek mogu pomoci klubu na neki nacin, pa tako i ovo sto si ti naveo, samo ce prije biti da ce nekih 500 ljudi kupiti recimo 5000 karti nego da cemo odnekud izmisliti tih 100 hiljada. Evo recimo bas mi tvoj prijedlog dade jednu ideju.Sukija je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:43zašto misliš da sam odustao? zbog "yebaji ga"? to sam reko jer mi je žao zbog cifri koje balkanika spominje. brate, meni se samo svidjela ideja forumaša lijevapolutka, tebi nije i dobro. nije problem, ako Bog da bude neka akcija odazvaću se, kao i uvijek do sad. i samo da znaš da mi nije cilj
nešto sebe uzdizat nego jednostavno želim pomoći koliko mogu i želim sve najbolje Klubu, kao i svi drugi Željovci. sve najbolje!
dobre ideje! jah, dobro si, NFL i UFC... u vražju mater! a jesu li ti šta odgovorili iz kluba?balkanika je napisao/la: ↑02 okt 2020, 01:06Zauhar je druze svaka marka naravno. Svi koji su u mogucnosti uvijek mogu pomoci klubu na neki nacin, pa tako i ovo sto si ti naveo, samo ce prije biti da ce nekih 500 ljudi kupiti recimo 5000 karti nego da cemo odnekud izmisliti tih 100 hiljada. Evo recimo bas mi tvoj prijedlog dade jednu ideju.Sukija je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:43zašto misliš da sam odustao? zbog "yebaji ga"? to sam reko jer mi je žao zbog cifri koje balkanika spominje. brate, meni se samo svidjela ideja forumaša lijevapolutka, tebi nije i dobro. nije problem, ako Bog da bude neka akcija odazvaću se, kao i uvijek do sad. i samo da znaš da mi nije cilj
nešto sebe uzdizat nego jednostavno želim pomoći koliko mogu i želim sve najbolje Klubu, kao i svi drugi Željovci. sve najbolje!
Bilo bi ekstra da se recimo organizuje akcija da ko moze kupi jednu, ili koliko vec zeli, karti onima koji ne mogu. Primjera radi, umjesto sto dam 100KM za clansku i godisnju, dam 180KM i kupim kartu nekome ko bi isao na utakmice a nema novca.
Takodjer klub mora izaci iz standardnih okvira i naci nacin da se promovise i privuce nove face na tribine. To je recimo Ipetov posao samo sto momak realno nema blage veze s tim, a evo par prijedloga od kojih sam neke poslao i u klub poodavno.
Moze se napraviti akcija da na 5 kupljenih karti jednu dobijes gratis. Naravno, akciju ces predstaviti u fazonu: povedi 5 prijatelja koji obicno ne idu na utakmice i zaradi besplatnu kartu. Naravno, postoji opcija da cemo ja i mojih 5 drugova koji stalno idemo na tekme to iskoristiti, ali ko god razmisli malo bolje to se bas i ne isplati nesto posebno, bolje je navuci nekoga sa strane. Cijene karti na toj utakmici bi spustio na recimo 3 i 5 KM.
Dalje, smisliti neki princip dijeljenja odredjenog broja posebno oznacenih godisnjih karti djeci osnovnoskolske uzrasti. Mozda napraviti akciju da svaka osoba koja se uclani u periodu od tad do tad ostvaruje pravo na godisnju kartu za dijete do 18 godina, a svako ko kupi godisnju kartu u tom i tom periodu, ostvaruje pravo na godisnju kartu za svog supruznika. Te karte recimo budu special edition pa se nekako ili preko koda uredi da ne bude malverzacija ili jednostavno imenom i prezimenom na karti.
Pa treca ideja da se pred svaku utakmicu (naravno osim derbija i europskih) odredjeni broj karti podijeli ljudima koji inace ne idu na tekme. Kako? Putem online ankete, ankete na ulici itd. gdje bi ljudi koji se izjasne da ne prate fudbal ili ne idu na utakmice, ukoliko zele dobili kartu za narednu utakmicu besplatno. Na karti bi se nalazili licni podaci te osobe naravno koji bi bili uzeti na licu mjesta.
Sve ove ideje imaju mali milion nacina realizacije i oblika u kojim se mogu realizovati. Znaci ovo sto sam ja napisao moze biti samo okvir za drugacije i moguce bolje i kvalitetnije izvedbe. Popularizacija Zelje i fudbala opcenito u BiH je prijeko potrebna. U zadnjih 10 godina mislim da i sami vidite gdje smo i sta smo. U periodu kad smo se borili za opstanak derbiji su recimo bili dobro posjeceni, a evo zadnji ovaj na kosevu taraba. Prosjek nam konstantno opada, sa nekih 7 hiljada na jedva 3. Ljudi su se zasitili ovog cirkusa, ljudi odose iz drzave, nove generacije odrastaju uz telefone, igrice, kafice, klubove, jalu, bubu, karleusu, raznorazne ****, reality tv, furka su neke nove stvari. Sport i stadioni su totalno zapostavljeni, bavljenje sportom je zapostavljeno, americki sportovi preuzimaju primat pa tako vise ljudi kod nas prati NFL, NBA, UFC nego nasu ligu. Tu klub mora izlaziti iz okvira standardnog, tradicionalnog poslovanja.
Trenutno korisnika/ca: HZSydney, Lokomotifa i 17 gostiju.