BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Ekipa koja izbaci super jake Nomade i evropskog velikana Buducnost i ispadne od 10. plasirane ekipe u Bjelorusiji zasluzuje grupnu fazu. Nek je na sramotu Uefe sto to nije prepoznala i dala Sarajevu da igra protiv ekipe sa Farskih ostrva u play offu.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nekad mi bude zao kad vidim u kakvoj se situaciji zeljeznicar nalazi al onda vidim ove debile koji navijaju za taj klub i samo se nasmijem.
Upropastili su ovu temu debili a imali smo najbolje izlete u europi u zadnjih dooosta godina.
Zrinjski egal s kipranima. Sarajevo dobar otpor pruzi Celticu. Prestali smo ispadat u prvim pretkolima. Sljedece godine ce ovo da bude jos bolje.
Upropastili su ovu temu debili a imali smo najbolje izlete u europi u zadnjih dooosta godina.
Zrinjski egal s kipranima. Sarajevo dobar otpor pruzi Celticu. Prestali smo ispadat u prvim pretkolima. Sljedece godine ce ovo da bude jos bolje.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
svaka cast na borbi..FrancescoTotti je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:57Jel ima moderatora ovdje da banuje ovu stoku... boze sacuvaj na cemu oni lijece svoje komplekse.
Playoffa nikad vidjeli nisu a ismijavaju se jedinom klubu pored Zrinjskog koji se trudi da ovu ligu stavi na mapu europe. Smiju nam se amateri koji bivaju eliminisani i prije prvog pretkola jer uplatnicu ne znaju ispunit. Takvi se smiju Sarajevu i Zrinjskom koji se 90' bore protiv Kiparskih i Skotskih klubova...
Momcima hvala i vidimo se sljedece godine u grupama!![]()
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Vladan Kovačević zvani ćoro.
Željezničar za život cijeli!
Dogodine aBd ne počinjati ligu dok Rava svoje ne ispuca
Ne znam što vam smeta što ljudi slave, još jednom čestitke našem doprvaku. Svaki dašak sreće vam trenutno puno znači i koristite ga, uživajte u ovakvim noćima. Kako trenutno stanje ide u Željkanu, mogao bi Ivica da nadživi klub.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Steta za prvaka fantasticnih poruka </3Fantastična poruka FK Sarajevo nakon poraza od Celtica
Chérif Konjević Kouachi <3
SaltTittyAttack
SaltTittyAttack
- feniksptica
- Kontakt:
Sto ne trazite trofej kupa zbog Buducnosti. Stvarno mislim kad ste njih izbacili nema potrebe dalje da se igra
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bh. divovi bi mogli do grupne faze jedino da se u play-offu nalaze amaterske i poluamaterske ekipe koje su dosad prolazili. Riga je prevelik zalogaj, duze su izdrzali od kona.
Ignorišite kerove,neka laju.
Nek večeras malo zaborave vlastitu agoniju
Nek večeras malo zaborave vlastitu agoniju
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
-
- Kontakt:
Neki će se milioni slit u Sarajvo pa i u Zrinjski. A neko bi od evrope bio u minusu da mu nije SDA i saveza. 

Trebalo je prosle godine da osvojimo, ali nam i to savez oduze....feniksptica je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:05Sto ne trazite trofej kupa zbog Buducnosti. Stvarno mislim kad ste njih izbacili nema potrebe dalje da se igra
Ne znam sto im toliko smeta sto slavimo prolaz Celtica..apsolutno nikakve veze sa vama nema
nasa noc traje danima
Što je najzanimljivije, ovdje pišu osobe čija je ekipa ispala u 1. pretkolu. Ismijavaju učešće u trećem play-offu, a njihova ekipa nema niti jedan. Navijali su za Velšane, Bjeloruse (i bilo im drago zbog krađe), Crnogorce i sada za Škote. Kakav tim, takvi i "navijači". Luzeri, jadnici, siromasi, prosjaci i, ono najjače, doprvaci.
'Alal vam v(j)era

'Alal vam v(j)era

KUP se ionako igra do onog momenta kad vi sa svojim bratskim klubom iz BL odlucite da je dosta. Tako da sumnjam da ce se zavrsiti takmicenje u Kupu.feniksptica je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:05Sto ne trazite trofej kupa zbog Buducnosti. Stvarno mislim kad ste njih izbacili nema potrebe dalje da se igra
Neko zadrzava vrijeme na 1 - 2 u Kupu u Banovicima.
A protiv nekoga Celtik u zadnjih 15 minuta krade vrijeme i zadrzava igru u play off.
Jbg, razumijemo vasu frustriranost.
A protiv nekoga Celtik u zadnjih 15 minuta krade vrijeme i zadrzava igru u play off.
Jbg, razumijemo vasu frustriranost.
- FKS -
Bili su da lizu anus SDA balegarima sad moraju malo da lijece komplekse ovdje. Bas kad ih vidis organizaciono pa onda Morza prljavog,debelog i Brajlovica i one dresove racno se sazali covjek jos kad o evropi pricaju pa to je komedika hahhaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.