FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

hamsik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hamsik » 01 okt 2020, 23:05

ElCartel11 je napisao/la:
01 okt 2020, 23:01
Joj hamsik jesi naporan brate pa Ahmetovic je grohnuo od početka sezone i nije on kriv sto je Emir bio nesposovan dovesti novog napadaca.
Ja sam iskreno ocekivao
Jukic Tatar Fanimo
Al jbg nerealno...
Ahmi svaka čast, ali ja samo iznosim činjenice ako se neko protivi slobodno ali nisam slijep niti glup šta sam danas vidio. nisam htjeo da narušim forum... Ja ode malo da se odmorim od foruma.Pozdrav
FKS

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 01 okt 2020, 23:06

Ma ljudi su zatvorili i Fanima prema naprijed.
Upratite koliko je cesto njihov lijevi bek stajao na korak od Fanima.

Fizicki, individualno i taktici su 2 stepenice iznad nas. Mi se postepeno dizemo, sve smo blize nekom iskoraku. Al trebat ce jos vremena ovdje.
- FKS -

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 okt 2020, 23:06

esprit24 je napisao/la:
01 okt 2020, 22:32
Ja ne znam kolko koji od vas ima godina i kako dozivljava fudbal al kriviti bilo kojeg naseg igraca ili vinka za vecerasnji poraz je ravno fudbalskoj neznalici. Kao prvo momci su poginuli kao drugo nismo pali snagom nego glavom, kao trece Kova nije kriv za gol jer se onaj glavonja nije smio pustiti da puca i kao cetvrto odmor pa pisanje po premier ligi :kafa:

Bravo za komentar Kovacevica,razumijem i one koji su trebali blokirati onog sto je sutao i onog sto je zabio. Imamo dobrog golmana.
Sto se napadaca tice probao bih sa malim Hadzicem, ako uspije dobro, ako ne vrati ti ga na kraju polusezone. Posudba recimo,ako ne uspije sa Irfanom.
@astonHz potpuno si u pravu. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 okt 2020, 23:08

Hajdeee je napisao/la:
01 okt 2020, 23:06

Fizicki, individualno i taktici su 2 stepenice iznad nas. Mi se postepeno dizemo, sve smo blize nekom iskoraku. Al trebat ce jos vremena ovdje.

Bas me interesuje koliko j pretrcao Fanimo. Nije napravio puno naprijed, ali je pomagao Oremusu i te kako.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 okt 2020, 23:08

Ne vrijedi onaj njihov Eduardo 20 miliona sto je visok i zna dati gol...
Kad placas velike pare, onda dobijes kompletnog igraca...

Nama bi Tatar vrijedio 10 miliona da on u 90 minuti igra kao na pocetku, pun snage (Tatara sam uzeo za primjer)

Kvalitet a ne neka sprema je presudna bila...

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 01 okt 2020, 23:09

Rahman je puno falio. Njegova luda glava nas je dosla glave..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 01 okt 2020, 23:09

holyman je napisao/la:
27 sep 2020, 00:06
Za seltik nam treba raspolozen i siguran vladan. Protiv buducnosti pocetak kritican do bola.
26.09 :nedam:
Nije u potpunosti njegov gol, ali brate ono ako ne mozes uhvatiti onda odbijas sto dalje na stranu a ne na tanjir protivniku
NEMA NAZAD

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 01 okt 2020, 23:09

edoox je napisao/la:
01 okt 2020, 23:01
koliko nasih igraca konzumira cigarete,alkohol brzu hranu? malte ne svi.
Ljudi dragi sjedio sam sa samionskom generacijom Stojcev,Berberovic, Velkoski i svi deru po kutiju uz kafu sem Velkoskog. Njega nisam vidio da pusi. Isti slucaj je i Sa ovom generacijom vjv izuzev Tatara i mozda jos nekog. Mnogo fali treninga na psihickoj i fizickoj razini. Ja to tako vidim. Npr Tino je na 30-40 fizicke i psihicke spreme. To je cinjenica. Ne moze se fudbal ocima igrati. On ima tehniku, viziju, pas,sut..ali i prirodni spor igrac. Onda njegova fizicka ne spremnost ponisti sav njegov dar.
Brate izgubio sam te u ovoj recenici gdje Velkoski dere kutiju uz kafu, a u isto vrijeme samo on ne pusi :hmmmmm:
1946~

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 01 okt 2020, 23:09

Volim te mangupe do kraja svog života !!!
Toliko snage za večeras

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 01 okt 2020, 23:09

Hvala Ahmete legendo, hvala Hare, jedan može ostat ko drugi napadač, drugi bi se trebao skinut sa platnog spiska kluba po isteku ugovora. Treba nam napadač za prvih 11.

Za nešto više nam treba više sreće u zrijebu ili više kvalitetnih igrača

U vjerovatno najboljoj generaciji Sarajeva poslije agresije, imamo 3 startera iz naše škole. Golemo. Pidro od trojice najbolji večeras.

Amar ili Tino na 10 pitanje je sad. Očigledno je da Susic može više dati na poziciji iza napadača.

U Mostaru se mnogo toga može prelomit u našu korist u glavama i na tabeli, u odnosu na vjerovatno drugu igrački najbolju ekipu u ligi, mostarski zrinjski.
Samo naprijed Saraj'vo!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 okt 2020, 23:09

Ma da se razumijemo 10 igraca je bilo koncentrisano 100%. Kovacevic nije, ona lopta ne smije ti ispadati iz ruku a ako je vec odbijas odbijas je NA STranu a ne ravno. To je pocetnicka ili ti amaterska greska.

Na zalost za ovaj nivo moras imati golmana klji je kao Borjan nivo, da znas da ce te spasiti bar jednom. Odose u grupe zahvaljujuci njemu jer je kod 0-0 i protiv albanaca i protiv omonije skidao zicere.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 01 okt 2020, 23:10

Kako je samo Vinko takticki pripremio utakmicu, kapa dole majstore.

Tino naš najbolji igrač veceras

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 okt 2020, 23:10

Ja zadovoljan, cilj ispunjen, mogu samo čestitati igračima i sš na ovogodišnjoj predstavi u evropi. Šta dalje, naprijed naravno. Povući crtu nakon ovog i zadat sebi sljedeće godine cilj minimalno play off EL što će nam obezbjediti grupe novog takmičenja, nakon toga cilj trebaju biti grupe EL. Vakat je i idemo prema tome.

Igrali smo protiv ekipe koja bi glat izbacila i Dinama i Zvezdu, nažalost nismo imali sreće, odnosno dobili smo najgoreg protivnika. Bolje nije moglo, razlika je velika.

Sušić najbolji, svaka mu čast. Izdvojio bi još odličnog Miličevića. Pored njih najviše sam zapazio bekove, Oremuša i Pidru.

Momci glavu gore, sljedeće smo godine u grupama, sto posto! Idemo se okrenuti ligi, to nam je najbitnije, moramo je osvojiti i onda su grupe naše.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 01 okt 2020, 23:10

Mislim da ste sami sebe iznenadili odigravsi egal sa Celticom. Golman vam je uvijek najlosija karika uz Ahmetovica i Fanima veceras. Oremus Dupovac Djokanovic Susic Tatar vrhunski.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 okt 2020, 23:10

DO SUTRA POZDRAV PITARI I BUDIMO PONOSNI NA NAS KLUB !!! :tokralju: :bih:

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 01 okt 2020, 23:10

Samozdravlje je napisao/la:
01 okt 2020, 23:08
Hajdeee je napisao/la:
01 okt 2020, 23:06

Bas me interesuje koliko j pretrcao Fanimo. Nije napravio puno naprijed, ali je pomagao Oremusu i te kako.
Ma izginuli su i on i Benjo. Trebali smo malo vise stati na loptu. Napraviti neki pokusaj duzeg posjeda. Samo da vratimo malo svjezine. Al jbg
- FKS -

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 01 okt 2020, 23:11

Ne treba biti nezadovoljan, sve je to normalno, jača ekipa i to je to. Ali treba, svejedno, biti realan i reći da smo na teren izišli da se izgubi što manje. Na kraju smo to i ostvarili. Moje je mišljenje da smo trebali (bar dok smo imali snage) pokušat igrat lopte.

DonerKebab
Kontakt:

Post Postao/la DonerKebab » 01 okt 2020, 23:11

Vise je Dupovac kriv za golnego Kova.
Napadac se nije doveo jer je husrefova otpremina bila 200milja i sto se racunalo da necemo biti nosioci u 1.kolu i da nema veceg uspjeha.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 01 okt 2020, 23:13

Sabinho je napisao/la:
01 okt 2020, 22:52
Kad god je slabija ekipa izbacila jacu, golman je bio heroj i igrac utakmice. Ova intervencija se moze nazvati losom i poklonom. Ako iko nude tih 600-709 milja km prodati ga i staviti Dizdarevica na gol.
Tacno je to sto si rekao, ali je isto tacno i ono da koliko god dobrih intervencija golman imao ljudi ce uvijek pamtiti onda kada napravi gresku.
Meni je Kova veceras odigrao sasvim korektno, mogao je imati puno vise posla ali na srecu nije.
Vecina se postavila da je on glavni krivac, ali je tu kriv splet okolnosti..
Prvo igrac koji je sutao, dao je sebi za sut duzi for, blizu njega 3 nasa igraca, niti jedan ne izlazi direktno na sut iako znaju da su najopasniji iz tih suteva izvan 16, a do tog momenta smo to vrlo dobro radili.
Drugo, Kova iz tog suta nije primio gol, dakle nije mu prosla lopta kroz ruke, nije primio glup gol nego je odbranio, ali na zalost pokusaj da uhvati loptu nije uspio i desilo se sto se desilo ali i tu ima krivice suigraca koji nisu pritrcali da tu loptu izbiju, odnosno nisu bili dovoljno blizu a i Kova je prekratko odbio.
Sta hocu reci, glupo mi je da se sve svaljuje na Kovu, a do tog suta uopste i nije moralo doci, moglo se sprijeciti ranije. Njegova greska jeste sto mu je ispala lopta, ali za primljeni gol nije skroz njegova krivica.
90!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 okt 2020, 23:14

Pantelija je napisao/la:
01 okt 2020, 23:09
Ma da se razumijemo 10 igraca je bilo koncentrisano 100%. Kovacevic nije, ona lopta ne smije ti ispadati iz ruku a ako je vec odbijas odbijas je NA STranu a ne ravno. To je pocetnicka ili ti amaterska greska.

Na zalost za ovaj nivo moras imati golmana klji je kao Borjan nivo, da znas da ce te spasiti bar jednom. Odose u grupe zahvaljujuci njemu jer je kod 0-0 i protiv albanaca i protiv omonije skidao zicere.
Meni je Delač ostao u lijepom sjećanju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Gomis99, Google [Bot], johntravolta123, pierce, Proximic, siroliver69 i 49 gostiju.