FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Eh sad jos na zimu dovesti stopera, golmana i napadaca u rangu Susica pa idemo u grupe iduce godine 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ma to drugo vise sigurno,a i nedostatak ovako jakih utakmica .Po meni je to najvise sto je drasticna razlika kad igras kao mi PL na ovon nivou kakav jeste trkacki i onda moras igrati protiv ovakvih koji svaki vikend igraju u jos jacem ritmu nego sto je ovo veceras,to je po meni najveca razlika,manjak ovakvih utakmica.ElCartel11 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:36Uvijek mi se postavlja pitanje zasto je ovolika razlika u fizickoj spremi. Sta to oni rade a naši klubovi ne? Jel to do kondicionog trenera ili do nacina zivota fudbalera (ishrana) mislim, da je ovo drugo vise. Zato bi i tu trebali dignuti ljestvicu na visi nivo.miky_hz je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:25Pao SS ubili ga nogama jos im utakmica traje na pocetnoj![]()
Ma nema sta puno pricati,fizicki jos nismo na nivou ovih najvecih ekipa i to je to.Samo to je veceras presudilo da ispadnemo.Postavka i sve odlicno,ali jednostavno nismo na tom atletskom levelu sa ovakvim ekipama.
Idemo odbraniti titulu.![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- DonerKebab
- Kontakt:
Njega je lom rebra dokrajcio.Bordo23 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:45+1Pantelija je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:34Bgm onda svi koji tako mislite slabo se razmijete u fudbal.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:30Ma sve i da je Beqiraj/Ozegovic/Irfan igrao danas, ne bi drukcije bilo...
Ahmetovic nije radio ono sto je najbitnije bilo. Da primi loptu ldjima i da prosljedi ili krilima ili veznom. Ni jednom!
A to je najbitnije kada igras na kontre da napdac otvori tih 3 4 sekunde da krila utrce u prostor.
Dalje, dva skoka je dobio (faula dva) . o onim loptama koje je davao je suvisno sta reci bgm meni ga na kraju bilo zao jer NE MOZE. ALI ocito se ide na to daje on bozanszvo i on moze. A NE MOZE. 35 ide 36. A nje ronaldo ni dzeko. Pauza uzela svoje i vidjelo se jos psorlu sezonu da mu neke performanse opadaju.
Danas da si imao napsdaca da zadrzi loptu i okrene sttanu i.ao bi bar jos 2 prilike. Jako dobre.
Sve u svemu solidno odigrano, steta jer su nasi bili zreli za iskorak. Idemo po titulu!
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
Dobro takticki postavljeno. Nema stvarno zamjerke na borbenost. Mali pad koncentracije i ostavljen je covjek sa ubojitom ljevicom. Tesko se ono hvata ali eto. Mozda jedina zamjerka. Kasno izmjene izvrsene jer su neki zreli bili i u 65.minuti da budu van terena. Malo smo se i otvorili ulaskom Handzica i Velkoskog poslije. I mozda je ipak Handzic trebao da pocne bez obzira na sve. Moze on onakav da se hrva sa ovakvim stoperima. Pidro vala ako se veceras nije prodao Celticu ne znam kad ce. Svaka cast momcino . Oremus top na desnom beku ne ureklo se. Milicevic ne znam ni sta da kazem za tog momka.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Covjek koji je ginuo kojo toliko radosti dinio i ti Ahmo padavicar. Poserem se na takve navijace. Zavrsio sam s tobom pricu ikakvu.
Svi u klubu, pa i navijaci i dobar dio BiH "razocarani" sto smo izgubili u playoffu od Celtica 1-0. A nekada smo ispadali od zarye golovima sa 60m udaljenosti. To dokazuje koliko smo se kao klub digli
NEMA NAZAD
Ali nas zrijeb nikako ne mazi. Ima nekih koji su se plasirali nidje veze.
Kad god je slabija ekipa izbacila jacu, golman je bio heroj i igrac utakmice. Ova intervencija se moze nazvati losom i poklonom. Ako iko nude tih 600-709 milja km prodati ga i staviti Dizdarevica na gol.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Šteta, toliko imam snage reći večeras, sutra ćemo opširnije.
Samo ću se složiti sa Sabinhom i Pantelijom, ako ima ikakva ponuda solidna za Kovu, pustiti što prije dok nije postao naš Kjosevski.

Samo ću se složiti sa Sabinhom i Pantelijom, ako ima ikakva ponuda solidna za Kovu, pustiti što prije dok nije postao naš Kjosevski.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Otprilike ocekivana utakmica, neke stvari sto smo pisali tako je i bilo. Sušic je igrao bas dobro ali nismo imali prema naprijed brzine on i Ahmet ne mogu puno naprijed zato sto su spori, a Fanimo i Tatar su se toliko trošili defanzivno da naprijed nisu mogli puno . Idemo dalje volim te Sarajevo
Jbg sve cestitke na igri. Jest da smo igrali malo pickasto, ali pored ovakog protivnika dobro smo zavrsili za jednim golom u mrezi. Ono sto smo svi zakljucili da nam treba NAPADAC. Ne samo za neki evropski podvig, vec i za nase lige. Ne mogu ovakav Ahmetovic pa i Handzic izgurat ni nasu ligu. Svaka cast Ahmetu na svemu ali treba nam neki bolji.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ti nisi gledao danas tekmu...Kockoglavi je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:50Covjek koji je ginuo kojo toliko radosti dinio i ti Ahmo padavicar. Poserem se na takve navijace. Zavrsio sam s tobom pricu ikakvu.
FKS
Ne krivite Ahmetovica, nije on kriv sto igra i sto je i dalje najbolja napadacka opcija, a svjedoci smo da je zaista los. Kao sto rece @Pantelija, on je morao biti kljucan u gradnji napada i otvaranju kontranapada.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- LegendKiller
- Kontakt:
Momci su odigrali koliko su mogli, borili se trudili, nema se kome šta prigovoriti, sa te strane možemo biti ponosni, ali opet ja sam pun neke ljutnje i razočarenja, koji nam je više, šta nam treba da još se dokopamo te grupne faze, da li su samo igrači. Nekako imamo osjećaj da bi bilo koja ekipa iz srbije, hrvatske, slovenije, makedonije i istoj aituaciji prošla ovaj Seltik noćaš.
Kažem opet ništa ne mogu zamjeriti bilo kome, ali sam nekako totalno razočaran.
Igračima treba dati podršku da ne bi i oni pali, dosta što smo mi navijači pali, u ligi se mora nastaviti ovim tempom i neće biti problema.
Kažem opet ništa ne mogu zamjeriti bilo kome, ali sam nekako totalno razočaran.
Igračima treba dati podršku da ne bi i oni pali, dosta što smo mi navijači pali, u ligi se mora nastaviti ovim tempom i neće biti problema.
- feniksptica
- Kontakt:
MA pusti to ti je ono, Alija nas je odbranio zato glasam za SDA, nema veze kakvi su sad. A sad stanje ne moze gorehamsik je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:55Ti nisi gledao danas tekmu...Kockoglavi je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:50Covjek koji je ginuo kojo toliko radosti dinio i ti Ahmo padavicar. Poserem se na takve navijace. Zavrsio sam s tobom pricu ikakvu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ljudi su uputili samo dva suta izvan 16, a to im je specijalnost, sto pokazuje koliko je ekipa bila pripremljena na Celticov stil igre. Drugu igru kelti nemaju, sto se i vidilo.
Ostaje žal zbog glupo primljenog gola...
Ostaje žal zbog glupo primljenog gola...
1946~
-
- Kontakt:
Da, zato sada titula postaje prioritet svih prioriteta.FoSte95 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:44Sa ovim koeficijentom smo gotovo sigurno nosioci u prvom kolu kvala za LŠ naredno ljetoHistoricar je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:42Sa titulom ove sezone, bit ce minimalno 8,000 za godinu dana. Toliki je sada koeficijent Zrinjskog, najviše zahvaljujuci titulama 2016-2018.![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Joj hamsik jesi naporan brate pa Ahmetovic je grohnuo od početka sezone i nije on kriv sto je Emir bio nesposovan dovesti novog napadaca.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
koliko nasih igraca konzumira cigarete,alkohol brzu hranu? malte ne svi.
Ljudi dragi sjedio sam sa samionskom generacijom Stojcev,Berberovic, Velkoski i svi deru po kutiju uz kafu sem Velkoskog. Njega nisam vidio da pusi. Isti slucaj je i Sa ovom generacijom vjv izuzev Tatara i mozda jos nekog. Mnogo fali treninga na psihickoj i fizickoj razini. Ja to tako vidim. Npr Tino je na 30-40 fizicke i psihicke spreme. To je cinjenica. Ne moze se fudbal ocima igrati. On ima tehniku, viziju, pas,sut..ali i prirodni spor igrac. Onda njegova fizicka ne spremnost ponisti sav njegov dar.
Ljudi dragi sjedio sam sa samionskom generacijom Stojcev,Berberovic, Velkoski i svi deru po kutiju uz kafu sem Velkoskog. Njega nisam vidio da pusi. Isti slucaj je i Sa ovom generacijom vjv izuzev Tatara i mozda jos nekog. Mnogo fali treninga na psihickoj i fizickoj razini. Ja to tako vidim. Npr Tino je na 30-40 fizicke i psihicke spreme. To je cinjenica. Ne moze se fudbal ocima igrati. On ima tehniku, viziju, pas,sut..ali i prirodni spor igrac. Onda njegova fizicka ne spremnost ponisti sav njegov dar.
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, HordasDolacMalta, juka55, MaroonBjelave, skoJaa, Tarapi i 37 gostiju.