Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Toxicity
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Toxicity » 18 dec 2010, 19:17

Pa ko bi vam igro da niste doveli Ozila,Decko je procvetao na SP,a doveli ste ga za 6-7 miliona.Za te pare odlicne partije pruza.
Valjda za 15 - 16 mil? :?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 dec 2010, 19:18

Brnjoo je napisao/la:Ne mozete reci kako je Kaka bio dobar protiv Barcelone. Njegovih par asistencija nije nista vise u odnosu sta su drugi igraci uradili. Ipak, izgubili smo tu utakmicu samo 1:0 i bili smo realno slabija momcad, ali Barca je sad postala dosta jaca i daleko su ispred nas.

Protiv Barcelone u posljednje cetiri utakmice niko nije bio priseban, 2:6 ne zelim da brojim.

Ozil i Di Maria su puno uradili, ali i Kaka je.Ljudi su navikli gledati da Kaka sezonski zabija po 15 golova i da ima isto toliko asistencija, ali on nije igrao na svojoj poziciji, tek je stigao u Real, nakon 6 sezona promijenio ligu i poceo se adaptirati, i to sa ucestalim povredama koje nisu zalijecene iz doba dok je igrao u Milanu. Njegovih 8 golova i skoro toliko asistencija je vrh i odigrao je najbolje sto je mogao.

Jedno je sto vi Kaku poredite sa Ronaldom koji nema toliko problema sa povredama, a mozete ih porediti po kvaliteti, no kad vec to radite sagledajte malo i cinjenice i sve okolnosti pa onda se moze govoriti o Kaki.

On nece igrati u prvoj postavi ove sezone, ono da bude stalan, ali ce ga sigurno rotirati s nekim igracima. On se oporavlja od teske povrede i 6 mjeseci izostanka sa terena je puno. U toliko vremena su Di Maria i Ozil postajali sastavni dio ove momcadi, tako da ce tesko Mou odbaciti njih dvojicu samo da bi koristio Kaku.

Greska je napravljena onda kada smo doveli Ozila.
Onda je isto greska napravljena kada smo prodali v.Vaarta koji je bio rezerva Kaki.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 18 dec 2010, 19:43

Cuj dovodjenje Ozila greska :mrgreen:

Kaka ce 100% igrati u prvoj postavi, necemo se mi sad raspravljati o tome, svi znamo da ga Mourinho neizmjerno cijeni i nema se tu sta pricati. Kaka igra u prvoj postavi a mi mozemo misliti jel to ispravno ili ne, vidjecemo. Riki je igrac za velike tekme, igrac koji donosi prevagu i neizmjerno nam je potreban u knock out fazi LP.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 dec 2010, 20:09

aaa
Kontre espanyola
zamalo gol

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 dec 2010, 20:50

L_blancos je napisao/la:aaa
Kontre espanyola
zamalo gol
fulo si temu :lol: btw vode 2 gola :evil:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 dec 2010, 21:50

losmi je napisao/la: Pa ko bi vam igro da niste doveli Ozila,Decko je procvetao na SP,a doveli ste ga za 6-7 miliona.Za te pare odlicne partije pruza.
Da uduplaš došao bi do prave cijene. Nevezano za to, Real je napravio pravi potez njegovim dovođenjem, jer da je imao još koju godinu ugovora u Bremenu bio bi znatno skuplji.
Znači, tu nema fule. Ako se dokaže dobro i jest', a ako ne samo mogu zaraditi na njemu.
Za sada se malikan uklapa i više od očekivanog, pustite vi Brnju i njegove teze. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 18 dec 2010, 22:35

geronimo je napisao/la:
losmi je napisao/la: Pa ko bi vam igro da niste doveli Ozila,Decko je procvetao na SP,a doveli ste ga za 6-7 miliona.Za te pare odlicne partije pruza.
Da uduplaš došao bi do prave cijene. Nevezano za to, Real je napravio pravi potez njegovim dovođenjem, jer da je imao još koju godinu ugovora u Bremenu bio bi znatno skuplji.
Znači, tu nema fule. Ako se dokaže dobro i jest', a ako ne samo mogu zaraditi na njemu.
Za sada se malikan uklapa i više od očekivanog, pustite vi Brnju i njegove teze. :mrgreen:
Ma pobrko sam,znam da je trebala barca da ga kupi za 6-7 miliona,pa kad su videli da od toga nema nista,uvalili su ga Realu za 16 :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 19 dec 2010, 00:31

losmi je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:Ne mozete reci kako je Kaka bio dobar protiv Barcelone. Njegovih par asistencija nije nista vise u odnosu sta su drugi igraci uradili. Ipak, izgubili smo tu utakmicu samo 1:0 i bili smo realno slabija momcad, ali Barca je sad postala dosta jaca i daleko su ispred nas.

Protiv Barcelone u posljednje cetiri utakmice niko nije bio priseban, 2:6 ne zelim da brojim.

Ozil i Di Maria su puno uradili, ali i Kaka je.Ljudi su navikli gledati da Kaka sezonski zabija po 15 golova i da ima isto toliko asistencija, ali on nije igrao na svojoj poziciji, tek je stigao u Real, nakon 6 sezona promijenio ligu i poceo se adaptirati, i to sa ucestalim povredama koje nisu zalijecene iz doba dok je igrao u Milanu. Njegovih 8 golova i skoro toliko asistencija je vrh i odigrao je najbolje sto je mogao.

Jedno je sto vi Kaku poredite sa Ronaldom koji nema toliko problema sa povredama, a mozete ih porediti po kvaliteti, no kad vec to radite sagledajte malo i cinjenice i sve okolnosti pa onda se moze govoriti o Kaki.

On nece igrati u prvoj postavi ove sezone, ono da bude stalan, ali ce ga sigurno rotirati s nekim igracima. On se oporavlja od teske povrede i 6 mjeseci izostanka sa terena je puno. U toliko vremena su Di Maria i Ozil postajali sastavni dio ove momcadi, tako da ce tesko Mou odbaciti njih dvojicu samo da bi koristio Kaku.

Pa ko bi vam igro da niste doveli Ozila,Decko je procvetao na SP,a doveli ste ga za 6-7 miliona.Za te pare odlicne partije pruza.
Pa sta ce sad s njim ili s Kakom? Neko ce morati na klupi ili ce rotirati. Pogreska je sto su dali te pare za Ozila, a imali su vec Van der Vaarta koji je ionako navikao igrati malo a sjediti puno.

Ozil je sjajan igrac, to stoji, ali sad imamo dva sjajna igraca i to je problem.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 dec 2010, 00:35

Samo dva? :mrgreen: :D
Ja i dalje stojim pri tome da Ozil treba da zaigra na krilu a Kaku unutra. I svi srecni i zadovoljni. Osim Marie :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 19 dec 2010, 00:44

Brnjoo je napisao/la:
losmi je napisao/la:

Pa sta ce sad s njim ili s Kakom? Neko ce morati na klupi ili ce rotirati. Pogreska je sto su dali te pare za Ozila, a imali su vec Van der Vaarta koji je ionako navikao igrati malo a sjediti puno.

Ozil je sjajan igrac, to stoji, ali sad imamo dva sjajna igraca i to je problem.
Vama je problem sto mesto jednog sjajnog igraca imate 2???????ala ste vi zajebani :D
Kako sam upucen,real igra 3 takmicenja :)
Odigrace jos oko 40 utakmica,male su sanse da se nijedan igrac ne povredi,takodje igra u 3 takmicenja zahteva i dosta rotacija,da bi svi igraci uvek bili odmorni.Zato ce biti mesta za sve
MVP - Messi-Villa-Pedro

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 19 dec 2010, 00:48

Nail for Real je napisao/la:Samo dva? :mrgreen: :D
Ja i dalje stojim pri tome da Ozil treba da zaigra na krilu a Kaku unutra. I svi srecni i zadovoljni. Osim Marie :D
To znaci da jedan sjajan igrac mora na klupu.

Ono sto ja zelim da kazem da jos jednom upropastavamo nekog od tih igraca jer nam je vezni red pretrpan. Ko ce sad patiti ja ne znam.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 19 dec 2010, 00:50

Brnjoo je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Samo dva? :mrgreen: :D
To znaci da jedan sjajan igrac mora na klupu.

Ono sto ja zelim da kazem da jos jednom upropastavamo nekog od tih igraca jer nam je vezni red pretrpan. Ko ce sad patiti ja ne znam.
Možda će C.R.7 :lol:
----------------Xabi------------------
Di Maria------Kaka..----.......Oezil
---------Džeko--------Higuain--------
izgledalo bi lijepo :mrgreen:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 dec 2010, 00:51

Znam da Cristiana ne moze niko zamijeniti, ali mi smo zbog njegovog odsustva gubili utakmice prosle godine, jer nismo imali zamjenu (kvalitetnu). Treba imati dobre igrace i na klupi...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 dec 2010, 12:33

Benzema, sretan rođendan.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 19 dec 2010, 12:51

OTNYS_YNWA je napisao/la:Benzema, sretan rođendan.
Hvala.. hahahahahah

Danas bi trebali uzet Sevillu, ako zagusti upalit cu stream.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 19 dec 2010, 15:07

igrajte sa 1 zadnjim veznim :D
-------------Alonso--------------
Di Maria ---- Kaka ----------Ozil
----Higuain/Benzema---CR7----

Ali je ovo previse napadacki , nema sanse da Mourinho to igra ;)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 19 dec 2010, 15:13

Furymaker je napisao/la:igrajte sa 1 zadnjim veznim :D
-------------Alonso--------------
Di Maria ---- Kaka ----------Ozil
----Higuain/Benzema---CR7----

Ali je ovo previse napadacki , nema sanse da Mourinho to igra ;)
Tako niko nebi smio igrat, cak ni veliki Cruyff, cuj sa jednim zadnjim veznim, i to kreativcom...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 19 dec 2010, 15:21

Barca igra s jednim zadnjim veznim , i koliko ti si cinilo ludo taj Busquets je kreativac takodjer , samo nema takvu ulogu u Barceloni da dijeli duge lopte poput Xabija .
Nego pitanje za vas , kako ide s produzenjem ugovora s Pepom ? Ako se ne produzi da ga mi dovedemo , presadimo mu kose i preimenujemo u Puyol ^^

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 19 dec 2010, 15:22

Šišmiš OUT
Kaka IN

inače , mislim na di mariu , dečko je mlad i još nesiguran u većim tekmama

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 19 dec 2010, 15:26

boom.dll je napisao/la:Šišmiš OUT
Kaka IN

inače , mislim na di mariu , dečko je mlad i još nesiguran u većim tekmama
nemoj tako care...do juce ste trvdili da je Angel ponajbolje krilo na dunjaluku i daleko bolji igrac od Pedra...Marcelo da je najbolji bek i slicne price...ali dobro, nebitno sad.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.