Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vi svoje mi svojefeniksptica je napisao/la: ↑17 sep 2020, 21:41Nemojte vi za svoje greske i neuspijehe se tjesit i Sarajevo bi sigurno tako i Sarajevo ce sigurno tako. Vi svoje mi svoje.avalPacidoroP je napisao/la: ↑17 sep 2020, 21:39Brkić čupa zrinjski, pavlović borac, a mi nijetimo da su farzi otklanjani Fejziću unešeni u tefter. Ista situacija je i sa Vladanom realno.. Molite Boga da vas ne zayebe
Golman nista nije kriv, stoperi se razdvojili, bio dupli blok na sutu.
Al fakat. Ovdje kad čitaš pojedine pomislio bi da se radi o novom Neueru a ono lik taraba obična koja je i prošle godine isto protiv Celtica primala kroz uši golove.
Ne znam šta bi ti rekao.. odbrani on dosta stvari ali previše kiksa kod nekih laganih šuteva i tu sve pada u vodu što odradi
zar imaju ikakvog kondicionog?realno ovo je sramota,jedva hodaju,i ovo na adrenalin i naboj veličine utakmice
Chapman1886 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 21:34gledaj smlate koliko se vuče i na kraju proda loptu fuj tino sušić jedini i najveći krivac za ovaj rezulltat
Normalno da jedva hodaju kad nijedan od njih ne zna šta znači živjeti sportski život.Chapman1886 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 21:36zar imaju ikakvog kondicionog?realno ovo je sramota,jedva hodaju,i ovo na adrenalin i naboj veličine utakmice
Imaju,ja mislim onaj Jeleskovic.Kazu da je "najbolji" kondicioni trener u BiH.E kakvi su onda ostali mogu mislit.Chapman1886 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 21:36zar imaju ikakvog kondicionog?realno ovo je sramota,jedva hodaju,i ovo na adrenalin i naboj veličine utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.