Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gruezi
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la gruezi » 15 dec 2010, 06:35

sajo10 je napisao/la:Hajduk od Incheona želi kupiti Samira Bekrića
glupost bi bila bekricu da dodze u hajduk...korejska liga je puno jaca od hrvatske realno je tu negdje u rangu sa holandskom i po meni bi van svake pameti bilo dolazit u hajduk,,,

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 dec 2010, 14:22

gruezi je napisao/la:
glupost bi bila bekricu da dodze u hajduk...korejska liga je puno jaca od hrvatske realno je tu negdje u rangu sa holandskom i po meni bi van svake pameti bilo dolazit u hajduk,,,
To je ofirna reklama, šta se ložite. Ima i boljih igrača za manje pare. Baš će za Bekrića istresati neko veće obeštećenje. Izvor da ne spominjem. Familijarno vezan s Bekrićem.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

crnaguja

Post Postao/la crnaguja » 16 dec 2010, 00:38

gruezi je napisao/la:
mozda i jest jaca od hrvatske,al u rangu s holandskom nije 100%.reci da se salis,molim te.jos ces nam reci i da su AJAX i Inćuni u istom rangu.... :D
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 16 dec 2010, 19:25

Ti što kažeš da je Fajić kloc ti nemaš pojma o fudbalu.Momak je najbolji golgeter i ti kažeš kloc.Možda je "Kloc" što mu babo nije platio savezu ili nekome da zaigra u Turskoj

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 dec 2010, 19:32

Semir Stilic pogadja za vodstvo Lecha
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 dec 2010, 22:10

imaćemo igrača i u drugom krugu
Rahimić,Burić,Štilić,Lulić,Bičakčić,Muslimović,Papac,možda Jahić
oprostili se :Ibričić,Vranješ,Salihamidžić
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 dec 2010, 22:40

Jahica otpisi i njegov AEK.Ebase ih braca Rusi. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 dec 2010, 13:45

legenda reala je napisao/la:imaćemo igrača i u drugom krugu
Rahimić,Burić,Štilić,Lulić,Bičakčić,Muslimović,Papac,možda Jahić
oprostili se :Ibričić,Vranješ,Salihamidžić
Vranješ rezerva u Šerifu. Nije nastupio u zadnjem kolu moldavske lige(za ranije ne znam), a i protiv Dinamo Kyeva cijeli meč presjedio na klupi.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

LIvada2
Kontakt:

Post Postao/la LIvada2 » 18 dec 2010, 14:55

Željovac je napisao/la:Vranješ rezerva u Šerifu. Nije nastupio u zadnjem kolu moldavske lige(za ranije ne znam), a i protiv Dinamo Kyeva cijeli meč presjedio na klupi.
moguce da je na klupi jer je prosinecki gledao tekmu..i kao gledao nekog brazilca stopera :mrgreen:

ja kako znam ova vranjes je u ovom serifu na posudbi iz zvezde...samo kazem moguce je :mrgreen:

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 18 dec 2010, 15:12

Vranjes u kvalifikacijama za LS od 8 odigrao 6 a u EL od 6 odigrao 4 utakmice ,sve od pocetka do kraja

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 dec 2010, 17:17

Husejinović ušao u 82. minuti. Zamijenio Fringsa.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 dec 2010, 18:34

Cocalić odigrao cijeli meč. Panionios 0:0 kući sa Atromitosom. Zadnjih 20 minuta igrao na stoperu.

Visca el Višća!

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 18 dec 2010, 20:37

Željovac je napisao/la:Cocalić odigrao cijeli meč. Panionios 0:0 kući sa Atromitosom. Zadnjih 20 minuta igrao na stoperu.
Jesi dosadan sa njim više :twisted: :mrgreen:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 dec 2010, 12:25

Zec nije zaigrao jučer, iako je to najavio u intervjuu za ovaj portal. Zijanili kući 1:5 od Bursaspora.

Visca el Višća!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 dec 2010, 19:00

Željovac je napisao/la:Zec nije zaigrao jučer, iako je to najavio u intervjuu za ovaj portal. Zijanili kući 1:5 od Bursaspora.
I Pjanic je po ovom portalu prije 2 godine najavio da je Benzema vec spreman za United, a on par dana kasnije zavrsi u Realu. :lol: Sad ko laze.... :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 21 dec 2010, 17:19

Bekrić je buduća zvijezda

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 21 dec 2010, 19:58

Koji golmani... Šehić is the king 8-)
[youtube][/youtube]

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 dec 2010, 20:10

Nego gledam Bajica i Grlica.Nase stare kuke :mrgreen: u Duisburgu.Grla asistent gola koji ih vodi u cetvrtfinale kupa DFB.I tto u po Kelna.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 23 dec 2010, 22:06

AmanijakzO je napisao/la:Koji golmani... Šehić is the king 8-)
Hajde da i naziv videa nije kopija, jer je to compilation često, ali taj znak "play" na kraju naziva... :roll:

Visca el Višća!

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 24 dec 2010, 17:14

Principatus je napisao/la:Ne znam gdje da napisem, pa eto ovdje:

Nusmir Fajic iz Travnika je u srijedu u Njemackoj kod MSV Duisburg (2.liga) na probe-treningu.
Mozda je to vec u nasim medijima poznato, ja sam tek danas procitao na TM.

Inace je Duisburg na 4. mjestu, 2 poena iza prvog mjesta na kojem je Augsburg. To znaci da bi za pola godine mogli igrati u 1. Bundesligi, to bi vjerovatno bio veliki korak za njega.

1 FC Augsburg FC Augsburg +18 32 Aufstieg Auf
2 Hertha BSC Hertha BSC +12 32 Aufstieg Auf
3 FC Erzgebirge Aue FC Erzgebirge Aue +1 31 Relegation
4 MSV Duisburg MSV Duisburg +13 30 Ab

http://www.reviersport.de/140481---msv- ... t-vor.html
Zna li ko jel sta bilo sa ovim ?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, dedo26, Google [Bot], greenwood i 47 gostiju.