DUFFY IGRAO U PREMIER LIGI PROTIV VARDIJA I AUBAMEYANGA DO JUČER, DANAS CE NA SVOJOJ KOŽI OSJETITI PRAVU PREMIJER LIGU!!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma napravit ce se to ako je istina, kad su za 15ak minuta napravili u banjaluci, ovi ce za 2AlfredNobel je napisao/la: ↑01 okt 2020, 19:11Ima li istine u ovome što su sad napisali ovi na **** da reflektor jedan ne radi na BP i da bi se mogla odgoditi tekma? Navodno neki problem oko struje.
Ne mogu da vjerujem šta se dešava grob ga ebo..
NeAlfredNobel je napisao/la: ↑01 okt 2020, 19:11Ima li istine u ovome što su sad napisali ovi na **** da reflektor jedan ne radi na BP i da bi se mogla odgoditi tekma? Navodno neki problem oko struje.
Dobar si dobar si, upecao sam seAlfredNobel je napisao/la: ↑01 okt 2020, 19:11Ima li istine u ovome što su sad napisali ovi na **** da reflektor jedan ne radi na BP i da bi se mogla odgoditi tekma? Navodno neki problem oko struje.
Prođe to kad odrasteš.Zundo je napisao/la: ↑01 okt 2020, 19:13Dobar si dobar si, upecao sam seAlfredNobel je napisao/la: ↑01 okt 2020, 19:11Ima li istine u ovome što su sad napisali ovi na **** da reflektor jedan ne radi na BP i da bi se mogla odgoditi tekma? Navodno neki problem oko struje.
Ne mogu da vjerujem šta se dešava grob ga ebo..![]()
![]()
MršAlfredNobel je napisao/la: ↑01 okt 2020, 19:21Prođe to kad odrasteš.Zundo je napisao/la: ↑01 okt 2020, 19:13Dobar si dobar si, upecao sam seAlfredNobel je napisao/la: ↑01 okt 2020, 19:11Ima li istine u ovome što su sad napisali ovi na **** da reflektor jedan ne radi na BP i da bi se mogla odgoditi tekma? Navodno neki problem oko struje.
Ne mogu da vjerujem šta se dešava grob ga ebo..![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Djulboni, endeende, HordeSaSjevera, James1987, mire971, misstianopenaldo, napoleon72, Pitar6785, riki46, StevieG8, Velaxsa, Venom, Vrhbosnian i 224 gosta.