BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Od Celtica se u marketingu može puno preuzeti, oni navijačima prodaju prenose utakmica na Celtic TV, police osiguranja preko kluba i klupski magazin sa novostima i najavama utakmica. Navijači novinari vode podcast i za zadnju epizodu su zbog analize pogledali nekoliko sati utakmica Sarajeva, ali mora se platiti da bi se moglo slušati.
Tipicni nas problem.Jedan 2 se jave popljuvaju i odma se drugi naloze.Kad bi se gledalo ko sve sta pise.Nema tu mjenjanja misljena.Ili jesi ili nisi.Ja sam da pitari prodju sto neznaci da manje volim Zelju od onog sto bi volio da pitari prime 5 komada.Ako je navijacu cilj da neprodju da mu bude lakse onda nek bodri svoj tim da on dovde dodje i bice mu duplo lakse.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Tek sam sad primjetio da si navijac Slobode.Chapman1886 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 16:30treba se uvijek sjetiti nadobudnihKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 okt 2020, 15:38Haj mi objasnite sad vas dvojica kakve veze ima Zeljeznicar sa ovim svim i sta ste pokusali?

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Sve ispod 2 razlike za Celtic je iznenadjenje.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ovako i treba. Kakva podrska i picke materine. 0:3 za Celtic

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Mozda im bas prazne tribine budu sretne, samo otvoriti utakmicu kako treba ne prepsti se ovih a onda hrabro, vazda nase klubove u europi kosta psihologija a tek onda fizicka snaga ekipe.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 01 okt 2020, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 okt 2020, 17:02Ovako i treba. Kakva podrska i picke materine. 0:3 za Celtic![]()
-
- Kontakt:
Bilo je daleko laksih ekipa u pretkolima od onih koji su zapali Sarajevo.
Hajde sta serete, gledajte Dinamo, a gledajte s kim Sarajevo igra, pa yebem ti nije posteno.
Sada sve strucnjaci, prosli bi svi,Zeljo pogotovo. Bi al na ku rcu.
I ako ispadnu, bice prolom ovdje srece i radosti...ko da sa Gorazdem igraju.
Kako god zavrsi, sretno Sarajevo.
Hajde sta serete, gledajte Dinamo, a gledajte s kim Sarajevo igra, pa yebem ti nije posteno.
I ako ispadnu, bice prolom ovdje srece i radosti...ko da sa Gorazdem igraju.

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Hvala svima na podršci. 
Ostalim nek ga malo poglabaju.

Ostalim nek ga malo poglabaju.
- feniksptica
- Kontakt:
Ispravljenoedinedin je napisao/la: ↑01 okt 2020, 16:17I vi pričate o kompleksima..sampras je napisao/la: ↑01 okt 2020, 14:38Kako li je ovim karinašima koji su u zadnjih dva mjeseca prvo bili Velšani, pa malo Bjelorusi, pa ipak Crnogorci, pa evo večeras i malo Škoti, a tačnije malo više Irci...
U stau vas bemje odvratna, cvilite, kmečite, ko vas je*e...
Ovdje ne mislim na normalne navijače drugih klubova koji su pružili podršku šampionu države.
![]()
Psuješ ,prozivaš i onda očekuješ da neko kaže e nek prođe Sarajevo... Svi mi mislimo kao Haris i ko te je.be...
Uhljupe pitarski zbog takvih kao ti i ono malo ljudi što bi kao dalo podršku kad pročita tvoj stav poželi vam sve naj gore
U ovom slučaju Litex....
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ti misliš da je Dinamo dobio lakšeg protivnika od Sarajeva samo zbog srećeSviuodbranu je napisao/la: ↑01 okt 2020, 17:04Bilo je daleko laksih ekipa u pretkolima od onih koji su zapali Sarajevo.
I ako ispadnu, bice prolom ovdje srece i radosti...ko da sa Gorazdem igraju.![]()

Hebote život.. nevjerovatno... i kažu što smo otišli u qurac kao društvo.. navijati za Seltik.. još komšije.. pa bar budi neutralan, ne komentariši i grizi m u d a ako ti je krivo... idemo Sarajvo...
Druze, fulao si poentu. Nemam ja nista protiv toga sto navijaju protiv nas i treba tako biti, to je rivalstvo. Ali kompleks je nesto drugo. Ne pada mi na pamet da kacim na FB slike kluba protiv kojeg Zeljo igra, mada navijam za taj klub.Steven11 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 15:10To je sasvim normalno kod vjecitih rivala. Ni mi ne navijamo za njih kad igraju, normalno da nece ni oni za nas. Pitaj navijaca Evertona, Uniteda, Atletiko Madrida, Rome itd za koga navijaju kad im vjeciti igraju...PeppermintSA je napisao/la: ↑01 okt 2020, 15:04Meni je super kad naletim na takve. Tačno znam da umiru od muke.Evander je napisao/la: ↑01 okt 2020, 12:45Da se ne lazemo, kad god je igrao Zeljo u Europi, navijao sam protiv njih, ali nije sad da me to sad nesto dotice previse. Ono, cisto rivalstvo, bez neke mrznje.
Ali naletih na ove kompleksase. Ejjj, koliko je frajer ogranicen, on na profilnu sliku stavlja Celtik. Teski komoleksi.
![]()
Empatiju mozes imati prema drugima iz drzave al ne mozes za vjecitog i najveceg rivala. Taj animozitet daje dodatnu draz svemu.
Pitagora je napisao/la: ↑01 okt 2020, 16:34Ma bjezi, uspjeli proci velske konobare i propale Crnogorce, usput ispali od osrednje momcadi bjeloruskog prvenstva i eto oni sila...jos kad su izvukli Celtic zalili se ovdje kako ih nesreca stalno prati prilikom izvlacenja ... Ne znam bi li se smijao ili plakao
- svrakino1921
- Kontakt:
Nismo mi vise komsije
Vi ste sad iz Zenice
Ostanite tamo
Nemojte se vracat u Metropolu
Vi ste sad iz Zenice
Ostanite tamo
Nemojte se vracat u Metropolu
Mogli smo dobit Ludogorec,Zvezdu i sl jer smo sa njima bili u grupi tako da smo najgoreg izvukliDrape je napisao/la: ↑01 okt 2020, 17:20Ti misliš da je Dinamo dobio lakšeg protivnika od Sarajeva samo zbog srećeSviuodbranu je napisao/la: ↑01 okt 2020, 17:04Bilo je daleko laksih ekipa u pretkolima od onih koji su zapali Sarajevo.
I ako ispadnu, bice prolom ovdje srece i radosti...ko da sa Gorazdem igraju.![]()
Kako god zavrsi, sretno Sarajevo.Pita se nešto i koeficijent i rezultati u Europi u prethodnim sezonama, uostalom dok je Sarajevo igralo sa Brestom, Dinamo je igrao sa jačim Clujom i prošao pa ispao tek u narednoj rundi, i to nešto znači u žrijebu u europa ligi.
Sarajevo ce veceras pokazati zasto je jedna od najboljih ekipa u ovim pretkolima, ocekujem lagani prolaz.Tatar i Ahmetovic za rutinskih 2:0, ne vidim nacin da Celtic ista uradi u napadu pored Besima i Dupovca.
Opet su poceli, "Svi drugi igraju sa amaterima, jedino mi sa silama fudbala kao Maccabi". Prvak bjelorusije je amaterski tim, velski i crnogorski ma sta ti je sve konobari.
Osim Fenercvarosa i Sheriffa koji iole lak tim je zeljeznicar izbacio u Europi ? A 5 godina nisu izbacili nikakvog ozbiljnog protivnika.
Genk, Helsinborg, Orebro, Atromitos, Levski, Spartak inace sve amaterski timovi.
I prije svega kada je zeljeznicar igrao PlayOff Europa Lige ? Ili opste igrali PO ?
1xPO a Sarajevo peti veceras igra, to je sve jer igraju protiv amatera, stas.
Ali mi smo igrali polufinale, prosli Reala na penale, aaaaaaa, N O S T A L G I C A R I.
Osim Fenercvarosa i Sheriffa koji iole lak tim je zeljeznicar izbacio u Europi ? A 5 godina nisu izbacili nikakvog ozbiljnog protivnika.
Genk, Helsinborg, Orebro, Atromitos, Levski, Spartak inace sve amaterski timovi.
I prije svega kada je zeljeznicar igrao PlayOff Europa Lige ? Ili opste igrali PO ?
1xPO a Sarajevo peti veceras igra, to je sve jer igraju protiv amatera, stas.
Ali mi smo igrali polufinale, prosli Reala na penale, aaaaaaa, N O S T A L G I C A R I.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.