FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Rehabilitacija mitskog bića, Gotze-a zaista djeluje nestvarno, no živimo u periodu u kojem se čuda dešavaju.
Ovo sve "miriše" na dovođenje samo jednog igrača na posudbu i to je to. Moguće da nećemo nikoga ni dovesti.
Ovo sve "miriše" na dovođenje samo jednog igrača na posudbu i to je to. Moguće da nećemo nikoga ni dovesti.
-
- Kontakt:
Znaš koja je moja želja. Da Salihamidžić što prije ode sa pozicije sportskog direktora. Mogli smo barem Desta dovesti da imalo zna šta radi.Centre forward je napisao/la: ↑01 okt 2020, 13:33ali vidiš da od svih naših želja nema ništa, al' bukvalno.![]()
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ako se još malo potrudiš: Bayern u zadnjih 18.5 godina ima samo JEDNU titulu, ili recimo u posljednjih mjesec dana otkako se igra nova sezona LP(kvalifikacije) Bayern uopšte nema titula LP, trebamo promijeniti uglove gledanja; npr. Bayern živi preko 120 godina i imaju 6 titula, Guardiola nema još ni 50 a već ima jednu.
Koliko titula Bundeske ima Bayern a koliko Guardiola? Tu se sva diskusija zavrsava. 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bokte vidio uzeli 5 titula ljudi i jos se prica o Guardioli.
Kakav impact covjek ima u svijetu fudbala, nevjerovatno.
Kakav impact covjek ima u svijetu fudbala, nevjerovatno.
27.10.2020
Malo te pogodilo što ima jednak broj klempi za tako kratko vremensko razdoblje na mjestu treneracoelho41 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 14:31Ako se još malo potrudiš: Bayern u zadnjih 18.5 godina ima samo JEDNU titulu, ili recimo u posljednjih mjesec dana otkako se igra nova sezona LP(kvalifikacije) Bayern uopšte nema titula LP, trebamo promijeniti uglove gledanja; npr. Bayern živi preko 120 godina i imaju 6 titula, Guardiola nema još ni 50 a već ima jednu.

Trofeji otkako je Guardiola postao trener:
- Guardiola 29 - 8 liga i 2 klempe
- Bayern 26 - 9 liga i 2 klempe
Postoji i ovaj ugao gledanja

- FranckRibery
- Kontakt:
kompleks nasih naroda, cim vide nekog uspjesnog, odmah qurcu ne valja, hajmo ga omalovazavati. Zbog Alphonsea Daviesa i ostalih zasluga nece sigurno biti "otjeran". Cak je u upravnom odboru dobio pozicijuBundesliga je napisao/la: ↑01 okt 2020, 13:57Znaš koja je moja želja. Da Salihamidžić što prije ode sa pozicije sportskog direktora. Mogli smo barem Desta dovesti da imalo zna šta radi.Centre forward je napisao/la: ↑01 okt 2020, 13:33ali vidiš da od svih naših želja nema ništa, al' bukvalno.![]()
nama fali rezervi, neces dati za Kramarica 40 mil ako ce sjediti 60% utakmica na klupi, pa tako ni za ostale igrace. U krajnjem slucaju ima Kouassi na zadnjem veznom, ako je igrao za PSG sigurno ima kvalitet. Svi govore kako je najveci talent svoje generacije. Krilo i bek su prioritet
Baš me zanima koliko će Nianzou dobijati prilika da igra u prvih 11.
Vraća se treninzima 10og. oktobra.
Vraća se treninzima 10og. oktobra.
- Centre forward
- Kontakt:
On je poslije onog cirkusa sa Odoiem treb'o da odstupi. Na tom primjeru se može bukvalno napisat' neki priručnik kako ne treba.Bundesliga je napisao/la: ↑01 okt 2020, 13:57Znaš koja je moja želja. Da Salihamidžić što prije ode sa pozicije sportskog direktora. Mogli smo barem Desta dovesti da imalo zna šta radi.Centre forward je napisao/la: ↑01 okt 2020, 13:33ali vidiš da od svih naših želja nema ništa, al' bukvalno.![]()
@franckribery, ma majstore ne bih rek'o da iko ovdje od nas misli što ti impliciraš. Ako neko nije za nekog posla na tom NIVOU, i konstatno brlja treba da odstupi taman da je Bizmarkov praunuk.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Šta se sramotiš bezveze? Koga briga odakle je ako nije za te pozicije koju obavlja? Eto meni kompleks jer je uspješan, ja glupe logikeFranckRibery je napisao/la: ↑01 okt 2020, 15:20kompleks nasih naroda, cim vide nekog uspjesnog, odmah qurcu ne valja, hajmo ga omalovazavati. Zbog Alphonsea Daviesa i ostalih zasluga nece sigurno biti "otjeran". Cak je u upravnom odboru dobio poziciju

@Centre
On je trebao sa Kovačem letiti zajedno. Spasio ga je Flick.
-
- Kontakt:
Prognoziram Lemura na posudbu, Aaronsa i Mindžu. 

Idemo Falče govori istinuNegotiations for Callum Hudson-Odoi are in full swing! Bayern are hoping to get the player on loan from Chelsea. Bayern bosses are determined to fulfill Hansi Flick's wish for a fourth winger and Hudson-Odoi is Hasan Salihamidžić's desired target [@cfbayern, Bild]

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Krilo, Sane već ozlijeđen, Gnabry i Coman izvan forme a i oni su lako ozljedljivi, ostaje Davies i Musiala...Centre forward je napisao/la: ↑01 okt 2020, 12:22Pa eto, hipotetički, da odluče da se potroše u ovo par dana što je ostalo, i da se dovede ozbiljan igrač, na kojoj poziciji bi htjeli da to bude, bek, krilo ili sredina ?
Ne bi ni zamjenski napadač bio loš da Lewat ima kome asistirati...
Mandžo, Odoi, Lemar, Aarons i Rašica

-
- Kontakt:
Daj Boze da vec jednom dodje. Frieza saga je nista za ovo.dirkules je napisao/la: ↑01 okt 2020, 16:39Idemo Falče govori istinuNegotiations for Callum Hudson-Odoi are in full swing! Bayern are hoping to get the player on loan from Chelsea. Bayern bosses are determined to fulfill Hansi Flick's wish for a fourth winger and Hudson-Odoi is Hasan Salihamidžić's desired target [@cfbayern, Bild]
![]()
Odoi identična kopija Comana, ali ne trenutnog, već onog kada je tek došao u Bayern. Fali njemu dosta utakmica, ali potencijal je zaista velik.
Zar on nije izjavio da želi ostati u Engleskoj i da ga ne zanima bundesliga.
Zar on nije izjavio da želi ostati u Engleskoj i da ga ne zanima bundesliga.
Istina je da Odoi nije zadovoljio očekivanja u Chelseau, ali oni nemaju alternative na krilu jer im se ozlijedio Pulišić tako da mi nema logike da ga daju u najam. S druge strane, nema mi logike ni da se vi rješavate Kvizanca i onda tražite pojačanja u sredini.
U obranu logike, treba reći da ja i inače sumnjam u prosudbu onih koji su postavili Lamparda u Chelseau, te da je pitanje trebate li vi uopće nekog u sredini pored Kimmicha, Goretzke, Tolissoa i Feina (a za nuždu čak i Alababe).
Inače, istina je da je cobra sporovozan u transfer rollercoasteru, ali treba priznati da je doveo Goretzku, Kouassia i Nübela za 0 ojra, Gnabryja za 8 milki i Daviesa za 10.

U obranu logike, treba reći da ja i inače sumnjam u prosudbu onih koji su postavili Lamparda u Chelseau, te da je pitanje trebate li vi uopće nekog u sredini pored Kimmicha, Goretzke, Tolissoa i Feina (a za nuždu čak i Alababe).
Inače, istina je da je cobra sporovozan u transfer rollercoasteru, ali treba priznati da je doveo Goretzku, Kouassia i Nübela za 0 ojra, Gnabryja za 8 milki i Daviesa za 10.
Kakav bild , u zadnje vrijeme nista nisu pogodili u vezi sa Bayernom,najjače je bilo zadnje Javi napustio Bayern a lik donio trofej Bayernu...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Čekamo da vidimo hoće li pogoditi za ove nagrade danas. Dobro su krenuli.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
- Kontakt:
Neuera jest smeker 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 29 gostiju.