FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko god da zaigra veceras treba podrsku dati pa i Hodzicu pustite bar danas pljuvanje SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- feniksptica
- Kontakt:
Danas ne pljujemo, al veceras sto cemo uh..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Hajmo iskreno, TO BISTE VI NAVIJALI ZA NJIH. BI U QRCU. Kad sam bio vasih godina Cuhaia slavio kao Vahidina. Neka dobrog Zelje, ali samo da smo korak ispred njih, u suprotnom ... Tako i Sjever rece"Gdje god bili, uvijek korak ispred vas". Mi PRVI, oni drugi, ne bih se zalio. NIKAD.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:

Nije subota

PRAZNIK

Hajde nemojte s'rat po Hodzicu, ako bude uopste igrao siguran sam da ce biti bolji od Oremusa jer smo Mirka vidjeli protiv Buducnosti, kriv je i za gol jer nije pratio suigrače, da je pratio bio bi ofsajd, a i vecinom su napadali preko njegove strane, u napadu nista nije uradio.
Od Hodzica se vise mozemo pouzdati u toj odbrani jer je prirodno desni bek i molit Boga da odigra dobru utakmicu, Oremuseva trka nam je potrebnija u sredini.
Od Hodzica se vise mozemo pouzdati u toj odbrani jer je prirodno desni bek i molit Boga da odigra dobru utakmicu, Oremuseva trka nam je potrebnija u sredini.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
forgempp je napisao/la: ↑01 okt 2020, 17:01Hajde nemojte s'rat po Hodzicu, ako bude uopste igrao siguran sam da ce biti bolji od Oremusa jer smo Mirka vidjeli protiv Buducnosti, kriv je i za gol jer nije pratio suigrače, da je pratio bio bi ofsajd, a i vecinom su napadali preko njegove strane, u napadu nista nije uradio.
E sad si nadrljao. Dobro dosao u klub

Marinovic zna najbolje, on ce bit zasluzan za rezultat i igru, a ne Ti ili ja. On sto je fakat bio je Hodzic dobar u prvoj na Kosevu, a i Oremus na svojoj poziciji. Oba bili ok do povreda.
-
- Kontakt:
Pet do LUDILA

U nedelju ce biti 11 godina otkako nema Vedrana, hajdee momci zapnite da se udje u grupe za njega. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ti si zafrkan gosn. samozdravlje, ti samo gledas odnos novac-prikazano na terenu.Samozdravlje je napisao/la: ↑01 okt 2020, 17:06forgempp je napisao/la: ↑01 okt 2020, 17:01Hajde nemojte s'rat po Hodzicu, ako bude uopste igrao siguran sam da ce biti bolji od Oremusa jer smo Mirka vidjeli protiv Buducnosti, kriv je i za gol jer nije pratio suigrače, da je pratio bio bi ofsajd, a i vecinom su napadali preko njegove strane, u napadu nista nije uradio.
E sad si nadrljao. Dobro dosao u klub![]()
Marinovic zna najbolje, on ce bit zasluzan za rezultat i igru, a ne Ti ili ja. On sto je fakat bio je Hodzic dobar u prvoj na Kosevu, a i Oremus na svojoj poziciji. Oba bili ok do povreda.
Oremus je po meni dobar kad je bek u PLBIH, ali na ovom vecem nivou ipak bi trebao igrati neko kome je to primarna pozicija (Hodzic+igrao protiv Celtica prosli put). Oremus je sigurno za prvih 11, i treba nam u sredini kao što rekoh. Pozzz

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Kockoglavi je napisao/la: ↑01 okt 2020, 16:53Ko god da zaigra veceras treba podrsku dati pa i Hodzicu pustite bar danas pljuvanje SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Tebi je zivot dao sve, a nama Benjo Tatar je.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
forgempp je napisao/la: ↑01 okt 2020, 17:09
Ti si zafrkan gosn. samozdravlje, ti samo gledas odnos novac-prikazano na terenu.
Oremus je po meni dobar kad je bek u PLBIH, ali na ovom vecem nivou ipak bi trebao igrati neko kome je to primarna pozicija (Hodzic+igrao protiv Celtica prosli put). Oremus je sigurno za prvih 11, i treba nam u sredini kao što rekoh. Pozzz![]()
![]()
![]()
Ako je to grijeh, grijesnik sam. Samo bih promjenio redosljed TEREN pa FINANSIJE.

Još stopedesettriminute
Jesul danas opet bordo carape za srecu?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Neću više nikad

Još samo ovaj put
2 sata i 25 minuta.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
A imamo i kanarincaSamozdravlje je napisao/la: ↑01 okt 2020, 17:10Kockoglavi je napisao/la: ↑01 okt 2020, 16:53Ko god da zaigra veceras treba podrsku dati pa i Hodzicu pustite bar danas pljuvanje SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Samo pozitiva, mi imamo vrabca u ruci, imat cemo i grupu , aBd.
![]()
Je.bote, dugo nisam bio ovako napet i nervozan 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja mrtav hladan, valjda naučio do sada.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lazni insajderu, samo gluposti pricas.
Jos 2 sata i 21 minuta

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, hurem i 50 gostiju.