FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako je istina, katastrofa da je Hodzic u prvih 11.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Kakvi zvanicno sta lupas 

Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 01 okt 2020, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Muda na teren, glavu na kopacku, proruj teren i pamt u glavu pa st dragi bog da.. samo da nebu pickasto, ovi ocekuju bunker, iznenadi ih... hajmoooooooo Are U FUCKINNN READYYYYY
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ako bude Dusan igrao, ALLAHA MI necu ni gledat bjez ba
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ne moze biti zvanično dok ne bude ozvaniceno 
Nemam nista protiv Hodzica jer znam da su ovo utakmice za njega.
...
Nadam se uspjehu ako Bog da...kao igraca odluke vidim Fanima (kontra) ili TSS-a (slobodnjak).
Mada je malo nerealno ocekivati da TSS bude igrac odluke jer ce izaći oko 60.min, ali eto, nek zabije pa cemo cuvati vodstvo.
Po meni trojica kljucnih igraca:
Oremus ako bude igrao u veznom redu, TSS i Fanimo.

Nemam nista protiv Hodzica jer znam da su ovo utakmice za njega.
...
Nadam se uspjehu ako Bog da...kao igraca odluke vidim Fanima (kontra) ili TSS-a (slobodnjak).
Mada je malo nerealno ocekivati da TSS bude igrac odluke jer ce izaći oko 60.min, ali eto, nek zabije pa cemo cuvati vodstvo.

Po meni trojica kljucnih igraca:
Oremus ako bude igrao u veznom redu, TSS i Fanimo.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- ElCartel11
- Kontakt:
Dule u ekipi vec znaci 0:1 za njih prije početka tekme.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kako taj teletabis i dalje igra za svetinju?ElCartel11 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 16:29Dule u ekipi vec znaci 0:1 za njih prije početka tekme.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Ne znam da li je zvanicno ili ne, ali po meni ocekivan sastav. Sušic moze 60 min maksimalno odigrati tako da mora imati Djokanovica u rotaciji. Ako Oremus igra beka a u sredini Pejovic, Djokanovic, Sušic mi i pored širokog igrackog kadra nebi imali koga ubaciti u vezni red s klupe a ne moze Sušic 90 min.
Ja sam znao kao sto sam i spominjao da ce Vinko zrtvovat Oremusa u vezni red jer to nam treba trkac za 90 min jer nemamo zamjenu ako se istrosi na beku koga onfa uvest u vetni red? Ovako Djokanovic ce moci da uleti svjez da je Oremus na beku nebi imali koga uvest umjesto Susica sve ovo sam vec i napisao prije. Po meni je trebao Serbecica umjesto Dupovca
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 01 okt 2020, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
- Burberry46
- Kontakt:
Igraj bordo bijeli!!
Sta god bude podrska za nase sampione
Sta god bude podrska za nase sampione
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bravo, isto sam razmišljao.bordobijeli je napisao/la: ↑01 okt 2020, 16:38Ne znam da li je zvanicno ili ne, ali po meni ocekivan sastav. Sušic moze 60 min maksimalno odigrati tako da mora imati Djokanovica u rotaciji. Ako Oremus igra beka a u sredini Pejovic, Djokanovic, Sušic mi i pored širokog igrackog kadra nebi imali koga ubaciti u vezni red s klupe a ne moze Sušic 90 min.
-
- Kontakt:
Nadam se bez Hodzica ja mu necu oprostit sto protiv Bresta povuce nogu kod gola...
Ista situacija je bila protiv Buducnosti pa smo vidjeli kako je Oremus uletio i dobio po nogama kada je onaj njihov bek zaradio zuti kartin.
Ista situacija je bila protiv Buducnosti pa smo vidjeli kako je Oremus uletio i dobio po nogama kada je onaj njihov bek zaradio zuti kartin.
VAMOS SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, atomskaNavika, bordospartanac, bvsic, Djulboni, Fouzi1, HordasFks, johntravolta123, SAMO BORDO, Yanichar i 107 gostiju.