BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2020/21
Sarajevo je pukom slucajnoscu tj. srecom prilikom zdrijeba u ovoj fazi natjecanja i danas ocekujem rutinski prolaz Celtica, mada su i oni postali bezvezna momcad.
Sanjao sam da je Sarajevo proslo Celtic.Zavrsilo 1-0 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hahaha sine de malo pocni pratiti fudbal. Onako reda radi Sarajevo je ovdje vec peti put sto je za sve vas naucna fantastika
I vi pričate o kompleksima..sampras je napisao/la: ↑01 okt 2020, 14:38Kako li je ovim karinašima koji su u zadnjih dva mjeseca prvo bili Velšani, pa malo Bjelorusi, pa ipak Crnogorci, pa evo večeras i malo Škoti, a tačnije malo više Irci...
U stau vas bemje odvratna, cvilite, kmečite, ko vas je*e...
Ovdje ne mislim na normalne navijače drugih klubova koji su pružili podršku šampionu države.
![]()
Psuješ ,prozivaš i onda očekuješ da neko kaže e nek prođe Sarajevo... Svi mi mislimo kao Haris i ko te je.be...
Uhljupe pitarski zbog takvih kao ti i ono malo ljudi što bi kao dalo podršku kad pročita tvoj stav poželi vam sve naj gore
U ovom slučaju Atalantu....
Jer si JEDAN JEDINI...........
-
- Kontakt:
Kao prvo nije Buducnost toliko slabasna,nakon 1-0 smo ih trebali dotuc kad Tatar fuli sto posto sansu,takodje i poslije fulismo 2 sanse a koliko su oni toga napravili? Znamo mi svi da je Celtic ogroman favot al bio je i Genk i Atalanta na svom terenu,Helsinborg,Atromitos itd mi smo svjesni da su ogromni favoriti ali nisno kao kone da cmizdrimo i od neke Haifa ili kako vec pravimo Barselonu mi kao navijaci moramo da se nadamo A SAD SARAJEVOOO IGRAJ I POBIJEDIII
- bhchampion099
- Kontakt:
Pozdrav!
Hvala svima na podršci.
Želim vam sve najbolje u nastavku prvenstva.
Poželimo Sarajevu prolazak u grupnu fazu Evropa lige.
Hvala svima na podršci.

Želim vam sve najbolje u nastavku prvenstva.
Poželimo Sarajevu prolazak u grupnu fazu Evropa lige.

Samo Saraj'vo!
- Chapman1886
- Kontakt:
treba se uvijek sjetiti nadobudnihKONTRASVIH je napisao/la: ↑01 okt 2020, 15:38Haj mi objasnite sad vas dvojica kakve veze ima Zeljeznicar sa ovim svim i sta ste pokusali?nekoIzMostara je napisao/la: ↑01 okt 2020, 15:30StupcanicaChapman1886 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 15:11sretno i želji protiv azota,proletera,ko je već na redu![]()
Samo Sloboda | COYG
-
- Kontakt:
Ma bjezi, uspjeli proci velske konobare i propale Crnogorce, usput ispali od osrednje momcadi bjeloruskog prvenstva i eto oni sila...jos kad su izvukli Celtic zalili se ovdje kako ih nesreca stalno prati prilikom izvlacenja ... Ne znam bi li se smijao ili plakao
Gluposti.
Sarajevo ce i sledece godine biti u istoj situaciji jer ce biti nositelj u 1.kolu kvalifikacija LP. (naravno uz pretpostavku da ce biti prvaci)
Put sampiona do grupa LP i EL je uveliko laksi ali ocito da niste upoznati sa sistemom...
-
- Kontakt:
To ne mijenja cinjenicu da ste tu gdje jeste jer ste izbacili levate, a ne sto ste neka fudbalska sila kao sto se predstavljate. Ali vidjet cemo veceras na kojem ste nivou.hurem je napisao/la: ↑01 okt 2020, 16:35Gluposti.
Sarajevo ce i sledece godine biti u istoj situaciji jer ce biti nositelj u 1.kolu kvalifikacija LP. (naravno uz pretpostavku da ce biti prvaci)
Put sampiona do grupa LP i EL je uveliko laksi ali ocito da niste upoznati sa sistemom...
Zadnja izmjena: zeljovac21, dana/u 01 okt 2020, 16:37, ukupno mijenjano 2 puta.
- Chapman1886
- Kontakt:
patetično tješenje,99% klubova ostatka bhpl bi ispalo već od budućnosti,sa čobančinama sa velsa bi prošli već na iskustvo to stočarsko
Samo Sloboda | COYG
Ne znaju kako to ide jbg ispadaju prerano da to shvate...
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pitagora je napisao/la: ↑01 okt 2020, 16:34Ma bjezi, uspjeli proci velske konobare i propale Crnogorce, usput ispali od osrednje momcadi bjeloruskog prvenstva i eto oni sila...jos kad su izvukli Celtic zalili se ovdje kako ih nesreca stalno prati prilikom izvlacenja ... Ne znam bi li se smijao ili plakao
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Naravno genijalac, kako da ne.Chapman1886 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 16:37patetično tješenje,99% klubova ostatka bhpl bi ispalo već od budućnosti,sa čobančinama sa velsa bi prošli već na iskustvo to stočarsko
Ja mislim da većina bhpl timova ne bi uspjeli pobijediti moćni azot sa 14 golova razlike. Uspjeh nema šta!zeljovac21 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 16:38Naravno genijalac, kako da ne.Chapman1886 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 16:37patetično tješenje,99% klubova ostatka bhpl bi ispalo već od budućnosti,sa čobančinama sa velsa bi prošli već na iskustvo to stočarsko
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- DonerKebab
- Kontakt:
Mogao bi ti momacki da sviras frulu nocas!
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
Utakmica vrijedna 200 000 KM za Zenički Čelik.
Ako bude lude srece mozda i bude. Sretno FKS.

Ako bude lude srece mozda i bude. Sretno FKS.
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 01 okt 2020, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cemu tolika mrznja i komoleksi. Trebamo sad svi kao drzava stat uz njih, jer momci igraju za obraz i Bosne. Jel te bude stid kad vidis ciji su sve klubovi bili u grupnoj fazi, a nasi nikad i ooet nastavljamo mezit jedni drige

Prolaz bi znacio i mozda transfere nekih igraca i 3 miliona za njih od uefe i odmah malo bolju ligu, gledaniju..s tim bolju repku.
Cudno je i vidit da moraju dolazit kod nas u Ze na Bilino pored Grbavice koja je nekoliko metara od njih. Kad skontas malo mrzimo sami sebe.
BašČelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.