Migrantska kriza u BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Migrantska kriza u BiH
Jos jedno u nizu zala pripremljenih od strane NATA!
Samo ovaj put imamo direktno ugrozene guzice!
Zašto? Zato, NATO!
Samo ovaj put imamo direktno ugrozene guzice!
Zašto? Zato, NATO!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ti si mescini i dalje za prevaspitavanje.
Da ovog jednog/dvojicu sto su nozem ubili ove likove objese u sred Bihaca, drugacije bi oni gledali i na nas i na nasu policiju/drzavu. Bjezali bi iz BiH ko misevi.
Ovako ih boli q za svim, idu sa nozevima ko po divljem zapadu, znaju i ako ih osude da nece dugo lezati...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Dok su god preko Ivan sedla sve je ok
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Hoce sda bagra da ih vraca u biru. E biscani ako ovo sebi dozvolite onda ste sami krivi. Vjece ministra da je gazda onda bi bilo i migri po sumadiji. Nista ja sarajlice nebi slusao nego sve po svome.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Zasto policija USK ne depotruje migrante pred Sebilj?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ovo je iskljucivo pritisak Europske unije, a klaun Cikotic je tu samo poltron. Moze se roman ispisati oko EU i Bire i svakakvih reakcija EU kad se god Bira dirnula.
Ljudi doslovno gdje god udju zapale objekt, valjda tek otkrili vatru pa im zanimljivo
Ma kontam druze. Ali ako im se sad dozvoli onda je grad gotov. Najbolje biru srusiti i neka se gone vise. Ima ta lipa i neka idu gore. Kontenjere si za dan prebacijo u lipu i inas dovoljno smjestaja. Ovdje treba do kraja ici i **** cikoticai te eu mafijase.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pa sta bi trebo rec, salji ih dole u Hercegovinu? Bjezi banebeskasila je napisao/la: ↑02 okt 2020, 17:41Doce vrijeme da su sa obe strane ne skiraj se. Zbog takvih ko ti ce biti svugdje
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jadnici, opet im neko podvalio. Pa i mi smo nekad izbjeglice bili isto ovako 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Već postoji desetine slučajeva gdje su napadali žene. Barem u Sarajevu. Otimanje novčanika, nakita, mobitela je normalna stvar.dscile je napisao/la: ↑01 okt 2020, 11:59Mislim da se nista nece promijeniti dok neka arapska bitanga ne ubije nekog naseg ili ne napadne neku zenu. Tek ce tako nesto podici narod i natjerati drzavu da im stane u kraj.. Ovo njihovo paljenje drva i obijanje vikendica ne izaziva takvu reakciju.
I namjerno sam napisao arapska bitanga, jer nisu svi takvi, tj bitange.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- JohnCleese
- Kontakt:
Mozda ce se Srbi podici u takvim slučajevima, Bosnjaci garant nece.FoxMulder je napisao/la: ↑03 okt 2020, 18:45Već postoji desetine slučajeva gdje su napadali žene. Barem u Sarajevu. Otimanje novčanika, nakita, mobitela je normalna stvar.dscile je napisao/la: ↑01 okt 2020, 11:59Mislim da se nista nece promijeniti dok neka arapska bitanga ne ubije nekog naseg ili ne napadne neku zenu. Tek ce tako nesto podici narod i natjerati drzavu da im stane u kraj.. Ovo njihovo paljenje drva i obijanje vikendica ne izaziva takvu reakciju.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- DonerKebab
- Kontakt:
Podigli se i odselili za Beograd.JohnCleese je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:01Mozda ce se Srbi podici u takvim slučajevima, Bosnjaci garant nece.FoxMulder je napisao/la: ↑03 okt 2020, 18:45Već postoji desetine slučajeva gdje su napadali žene. Barem u Sarajevu. Otimanje novčanika, nakita, mobitela je normalna stvar.dscile je napisao/la: ↑01 okt 2020, 11:59Mislim da se nista nece promijeniti dok neka arapska bitanga ne ubije nekog naseg ili ne napadne neku zenu. Tek ce tako nesto podici narod i natjerati drzavu da im stane u kraj.. Ovo njihovo paljenje drva i obijanje vikendica ne izaziva takvu reakciju.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
- AshburtonG
- Kontakt:
Nova situacija sa akademskim građanima iz Maroka i Alžira koju sam lično upratio.
Sjedim sa prijateljima u kafiću u Zenici i primjetim dvojicu naučnika kako sjede jer je kiša, pa ne ide biznis po kiši. Jedan tuče kafu, drugi Heineken i onako vidi se da je stuko malo više. U jednom momentu krene da ustaje i obori flašu i skoro cijela piva iscuri. Konobar priđe i zamoli da pređu za drugi stol i upozori da ne smije više piti. Tada nastupa scena tog akademika i kreće sa dobacivanjem konobaru, kako on tu sjedi i ima pravo da pije, kako nije profesionalan i slične stvari.
Traje to nekih 10-tak minuta i dolazi Sekjuriti po intervenciji i govori mu da mora napustit objekat, na što navedeni ne želi. Kae imam pravo sjedit i popit pivu. Nekako ga ovaj drugi nagovori da napuste objekat, kad braco izvadi pare, jer je ispod mene sjedio, jedno 700KM sam mu nabrojao, ono svjesno dakle da ga neko finansira na neki način. Izvodi njeg sekjuriti, kad on nastavi dobacivat konobaru you are monkey, fuck you i slično i momak valjda više ne može da trpi kaže izađi, ometaš rad, kad on njemu ono kao vidjet ćemo se. Kao njemu konobar okej dođi u 3h kad završim smjenu, kad on okej doći ću haha. Ono što je zanimljivo da je u jednom momentu nešto vadio iz torbice, mislim da je čakijca bila, da je manje svijeta u lokalu bilo i da ga ovaj nije njegov ufatio, mislim da bi kreno na konobara.
A kasnije vratim film i sjetim se da sam u ponedjeljak isto tako vidio nagurivanje migranata na kružnom u Zenici i da su baš ta dvojica sudjelovala, sa jednim trećim što je prodavao maramice. Žalosno je što vlastodršci ovo rade, ali očito je da je velika lova u igri, da ih neko dobro upućuje i da su dobro organizovani, a nama preostaje da se navikavamo na seksi turiste, jer evo vidimo da troše pare u kafićima, kao legalni turisti
Sjedim sa prijateljima u kafiću u Zenici i primjetim dvojicu naučnika kako sjede jer je kiša, pa ne ide biznis po kiši. Jedan tuče kafu, drugi Heineken i onako vidi se da je stuko malo više. U jednom momentu krene da ustaje i obori flašu i skoro cijela piva iscuri. Konobar priđe i zamoli da pređu za drugi stol i upozori da ne smije više piti. Tada nastupa scena tog akademika i kreće sa dobacivanjem konobaru, kako on tu sjedi i ima pravo da pije, kako nije profesionalan i slične stvari.
Traje to nekih 10-tak minuta i dolazi Sekjuriti po intervenciji i govori mu da mora napustit objekat, na što navedeni ne želi. Kae imam pravo sjedit i popit pivu. Nekako ga ovaj drugi nagovori da napuste objekat, kad braco izvadi pare, jer je ispod mene sjedio, jedno 700KM sam mu nabrojao, ono svjesno dakle da ga neko finansira na neki način. Izvodi njeg sekjuriti, kad on nastavi dobacivat konobaru you are monkey, fuck you i slično i momak valjda više ne može da trpi kaže izađi, ometaš rad, kad on njemu ono kao vidjet ćemo se. Kao njemu konobar okej dođi u 3h kad završim smjenu, kad on okej doći ću haha. Ono što je zanimljivo da je u jednom momentu nešto vadio iz torbice, mislim da je čakijca bila, da je manje svijeta u lokalu bilo i da ga ovaj nije njegov ufatio, mislim da bi kreno na konobara.
A kasnije vratim film i sjetim se da sam u ponedjeljak isto tako vidio nagurivanje migranata na kružnom u Zenici i da su baš ta dvojica sudjelovala, sa jednim trećim što je prodavao maramice. Žalosno je što vlastodršci ovo rade, ali očito je da je velika lova u igri, da ih neko dobro upućuje i da su dobro organizovani, a nama preostaje da se navikavamo na seksi turiste, jer evo vidimo da troše pare u kafićima, kao legalni turisti

Tako blizu, a tako daleko.
Ma go narkoman i alkolicar kao da samo narkomani i alkosi migriraju. Umjesto da budu mirni bahate se,hoce da se biju navalentni itd nekakva divlja odvratna kultura
Civa je napisao/la: ↑07 okt 2020, 14:23Nova situacija sa akademskim građanima iz Maroka i Alžira koju sam lično upratio.
A kasnije vratim film i sjetim se da sam u ponedjeljak isto tako vidio nagurivanje migranata na kružnom u Zenici i da su baš ta dvojica sudjelovala, sa jednim trećim što je prodavao maramice. Žalosno je što vlastodršci ovo rade, ali očito je da je velika lova u igri, da ih neko dobro upućuje i da su dobro organizovani, a nama preostaje da se navikavamo na seksi turiste, jer evo vidimo da troše pare u kafićima, kao legalni turisti![]()
umjesto da i ti napadneš na konobara i daš koju marku migrantima, ti ništa
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Platio sam im piće i ponudio smještaj u toplom boravku, da ne kisnu ovih dana...
Tako blizu, a tako daleko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.