KANA je napisao/la: ↑01 okt 2020, 15:07
Bbake je napisao/la: ↑01 okt 2020, 14:37
Nema tu ega, @Kana nemoj bar meni molim te tih 'foluskula'. Moraš znati razdvojiti stvari i analizirati ih zasebno.
Sa jedne strane imaš klub, sa druge strane imaš ljude koji ga napadaju iz interesa a ne ljubavi prema Želji, jer da je tako ne bi pričali i radili to što rade.
Saberi dva i dva stari, dovoljno si zreo.
Ukratko ću ovo 'odbio Amar jer su ga uvrijedili'. Nije istina. Raskinuli sve veze sa njim, popljuvali i njega i sve ljude bliske njemu, klub u kojem je radio i sa kojim je trofeje osvajao, pa kada je jedina opcija ostao Amar Osim Željin najtrofejniji trener da ti ljudi ostanu u klubu, onda ga zvali ne kako govore da rade 'zajedno', već primoravali i uslovljavali da radi za njih. Još jedna bitna činjenica kada pričamo o ovoj temi, treneri ili osoblje koje je radilo Amarov posao da se tako izrazim, većinom su morali raditi po instrukcijama. Ni to nije kako se pokušava predstaviti, podijeljene obaveze, već je to 'mi upravljamo' a svi ostali plešu kako im se kaže. Samo pogledaj koliko je kadra potrošeno, smijenjeno i otjerano pa će ti ovo biti jasnije.
Bit svega trenutno jeste da je klub de facto u teškoj situaciji i da de facto postoji grupa ljudi koja to pokušava iskoristiti. Ne pomoći već dodatno otežati, da bi im sutra bilo lakše ponovo ući u klub. Kraj citata.
jedan dio teksta si isto napisao ,ovaj drugi dio se ne slazem ispade dvocjevku mu gurnuli u guzicu
ja ti kazem ego bruda i da se pokaze ko je jaci nista drugo .Amaru zamjeram ako je vec tako odlucio morao je da ima jak tim ljudi i plan a ne sve ,neozbiljno,usput ,poklopiti ce se itd jedan peh drugi peh i klub je sad u kurcu
Ispada kao 'ko je jači', ali nije.
Ti možda ne znaš da se Amar nije smio spomenuti, nije se smjelo razgovarati o njemu i nije ga se smjelo predložiti. Dokaza za ovo je na sve strane a ja ću ti spomenuti dva događaja. Prvi, dolazi delegacija u Magarac koja je po komandnoj odgovornosti iznad ajatolaha, ali avaj kad se ne pitaju. Rečenica na otvaranju; mi smo skupili hrabrost da pitamo smijemo li sa tobom pričati. Pod dva ona pressica sazvana od ajatolaha da se pljuje Amar.
I danas taj isti ker sa drugovima, savez, pitari BP, sda i ostali pljuje svaki dan po klubu kako nije tu. Ali svaki dan! Dođe moj drug @Kana i kaže, ego dva čovjeka.
@Ljože, ne daju ti da se odmakneš. Jednostavno je tako, prihvati to. Sada kako ćeš ti i ostali, ne znam, stvar ličnog izbora. Nije lako sada 'navijat' za Želju, Boga mi nije.