Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Serie A
Morate biti svijesti da će Inter sigurno prodati dva do tri igraca do kraja prijelaznog roka. Imaju previše igraca. Juče im je otisao naingolan a skrinjarance prodati sigurno al otop potom.
Mislim da će ova sezona biti jako zanimljiva ima tu jedno 4 ekipe top kvaliteta Juventus,Inter,Atlanta, Napoli. Ali tu su još Milan koji ce ja mislim biti jako dobar ove sezone i Lazio i Roma iz prikrajka.
Juve ako dovede Aouar i Chiesu po meni ce i dalje biti pravo jak za odbranu naslova.
Juventus
Inter
Milan
Napoli (atalanta)
Lazio
Roma
Mislim da će ova sezona biti jako zanimljiva ima tu jedno 4 ekipe top kvaliteta Juventus,Inter,Atlanta, Napoli. Ali tu su još Milan koji ce ja mislim biti jako dobar ove sezone i Lazio i Roma iz prikrajka.
Juve ako dovede Aouar i Chiesu po meni ce i dalje biti pravo jak za odbranu naslova.
Juventus
Inter
Milan
Napoli (atalanta)
Lazio
Roma
Zadnja izmjena: OdmutNicaze1988, dana/u 01 okt 2020, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988

Pomorite se sto prije stim..

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Svi svake godine očekuju da Atalanta padne. 
Dobro, ničija nije do zore gorila, ali ne vjerujem da je ovo ta sezona kad će pasti.
Idem i ja sa ovom predikcijom da će Inter do skudeta.
Inter
Juventus
Napoli
Atalanta
(Milan, Roma, Lazio)

Dobro, ničija nije do zore gorila, ali ne vjerujem da je ovo ta sezona kad će pasti.
Idem i ja sa ovom predikcijom da će Inter do skudeta.
Inter
Juventus
Napoli
Atalanta
(Milan, Roma, Lazio)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Niti je Radja otisao, a bome ni Skriniar, a nakon zadnjih izjava Ausilia sanse da otiđu su gotovo nikakve.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 13:18Morate biti svijesti da će Inter sigurno prodati dva do tri igraca do kraja prijelaznog roka. Imaju previše igraca. Juče im je otisao naingolan a skrinjarance prodati sigurno al otop potom.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
Mislim da ce radja 99% otići jer čovjek hoce da igra nece sa sjedi na klupi a on ne. Moze pored vidala igrati jer znamo koliko konte voli vidala. Imas 2 boksera u ekipi to su vidal i barela tako da cs radja otici do kraja sedmice vidjet ćeš. A sto se tice skrinjara ako dodje dobra ponuda ode on buraz s pjesmom vjeruj.Tritolone je napisao/la: ↑01 okt 2020, 13:26Niti je Radja otisao, a bome ni Skriniar, a nakon zadnjih izjava Ausilia sanse da otiđu su gotovo nikakve.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 13:18Morate biti svijesti da će Inter sigurno prodati dva do tri igraca do kraja prijelaznog roka. Imaju previše igraca. Juče im je otisao naingolan a skrinjarance prodati sigurno al otop potom.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
Da ali si ti napisao kao da su to gotovi poslovi, Cagliari zeli Radju besplatno, Giulini je jucer izjavio da nece ponuditi novac zbog Covida, a i za Skriniara Tottenhem nudi jedva 30ak mil, i to je premalo, a i izgleda da su se okrenuli Rudigeru.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Monza radi fine transfere,dovedose i Antonija Marina iz Dinama,decko bi bas mogao imati blistavu karijeru.
Jbt mi ovog Haugea platili 5mil,a Monza Marina 6
Berla i Gale zele odmah u seria a
Jbt mi ovog Haugea platili 5mil,a Monza Marina 6

-
- Kontakt:
Nisam ja napisao da je gotova stvar. Napisao sam radja je otisao u Genovu, mozda ne zvanično al kao sto sam ti rekao nece ga sigurno zadržati iz x razloga a ni on nece da sjedi na klupi. Za skrinjara nisam napisao da je otisao ali ako dodje dobra ponuda hoce sigurno. City prati situaciju oko njega jer im je odbrana taraba ali Ne mora da znaci da ce otići.
Al kako god opet će vas Juve po ušima opalit
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
Tesko je predviditi bilo sta za ovu sezonu, ima tu itekako dobri ekipa, ali eto vidim svi bacaju prognoze pa da i ja 
Juventus
Inter
Napoli
Milan
Atalanta
Roma
Lazio

Juventus
Inter
Napoli
Milan

Atalanta
Roma
Lazio
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Tesko je prognozirati prvenstveno zbog korone, u jednom trenutku mozes ostati bez pola ekipe, pa ce utakmica i protiv Spezie biti horor.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Napoli sa Gatuzom baš precjenjujete.
Igrački kvalitetni, al nije mi baš Đenaro za neke visoke domete, borba za lš da.
Igrački kvalitetni, al nije mi baš Đenaro za neke visoke domete, borba za lš da.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Rino je izgleda konacno uhvatio ritam sa Napoliem, i u Milanu nije bio los, meni je zao sto je otisao ali nebitno. Ako cemo tako gledati ima vise iskustva od Pirla

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Jel mislis da Radu i Marusic mogu zaustavit Hakimia

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Atalanta napokon od početka igra dobro.
Prijašnjih sezona su štucali na početku, uvijek malo bodova u nepar kola.
Prijašnjih sezona su štucali na početku, uvijek malo bodova u nepar kola.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
vidjecemo
svi smo svjedoci da su gosens i hateboer zabili vise golova nego bocni igraci bilo koje druge ekipe, tako da nisam siguran dal su bolji od ostalih bocnih igraca, il je to do sistema koji to izvlaci iz njih... mislim, lazio, inter i juve takodjer igraju u tom sistemu, al bocni igraci nisu toliko opasni po protivnicki gol
doduse, atalanta igra malo drugaciji sistem, s cetiri vezna igraca, lazio igra s pet veznih igraca, inter je prosle sezone takodjer igrao s pet ako ne grijesim, dok je protiv viole igrao s cetiri vezna
- BlaiseMatuidi
https://www.instagram.com/reel/CFzKJgGK ... 90ra4yxbow
Jel ovo ni media vise ne radi na forumu. Srednji vijek.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pa Radju niko ni ne racuna,... sasvim dovoljno u veznom redu su Vidal, Barella, Sensi, Brozovic, Eriksen i Gagliardini...OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 13:50Nisam ja napisao da je gotova stvar. Napisao sam radja je otisao u Genovu, mozda ne zvanično al kao sto sam ti rekao nece ga sigurno zadržati iz x razloga a ni on nece da sjedi na klupi. Za skrinjara nisam napisao da je otisao ali ako dodje dobra ponuda hoce sigurno. City prati situaciju oko njega jer im je odbrana taraba ali Ne mora da znaci da ce otići.
Al kako god opet će vas Juve po ušima opalit![]()
Skriniar i ako ode doci ce drugi stoper za prvih 11, jer nece se sigurno ostati samo sa tri prava stopera, od kojih je jedan Ranocchia...
Inter ako ne zategne odbranu dzaba mu ovo naprijed sve sto imaju...
Igrali su LP a i sad ocekujem pad ukoliko se posvete opet na Europu kao lani
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.