FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Javi je nažalost igrač manjka na terenu, za ovu igru nije, plus kad se doda da na drugoj strani nemaš krila.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Sto smo mi radili barsi oni sad nama rade, jak presing ne možemo loptu iznijet i odma nema nase igre.. Neuer nas opet vadi po ko zna koji put
Ne dovedu li se pojačanja, neki riot sa bakljama treba napraviti ispred prostorija kluba.
-
- Kontakt:
Ma pojacanja treba, fali Goretzka, fale krila da rasterete odbranu i vezni red.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Fali zadnji vezni koji će uzeti loptu i dovesti je do sredine terena. I onda se neće biti potrebe da igru organizuje Sule ili bekovi sa pasovima od 50 metara. Goretzka je btb vezni i on mjenja Tolissa i djeluje kao neka veza sredine i napada kao i u ubačajima iz drugog plana. On svakako mjenja Tolissa tako njeg i ne spominjemo u priči.
-
- Kontakt:
Fali svakako takav igrac jer je Kimmich jedini tog profila. Brozovica su trebali dovesti, ali skrtare i za beka a da plate veznjaka.
Kramarić je neka verzija Mandžukića, gine na terenu. Čini se da je malo "lud" van terena.
Da li ova povreda Sane-a znači 6 sedmica bez njega? Nigdje nisam našao koliko će biti van terena, već tražio ovu povredu i čitao koliko oporavak traje. Nadam se da nisam u pravu.
Mi smo trebali davno voditi tri razlike i završiti ovu utakmicu, ali šta se može. I ova utakmica, kao i orotiv Seville i Hoffenheima pokazuje da škripi širina kadra i da nemamo igrača koji mogu sa klupe nešto veliko napraviti.
Ja Gnarbya gotivim, igračina, ali čovjek i kada postigne tri gola čini se nezainteresiranim. Treba postati aktivniji. Coman konstantno traži loptu, dribling. Nije ovo kritika da Gnarby ne valja, već kritika da može postati još bolji igrač.
Da li ova povreda Sane-a znači 6 sedmica bez njega? Nigdje nisam našao koliko će biti van terena, već tražio ovu povredu i čitao koliko oporavak traje. Nadam se da nisam u pravu.
Mi smo trebali davno voditi tri razlike i završiti ovu utakmicu, ali šta se može. I ova utakmica, kao i orotiv Seville i Hoffenheima pokazuje da škripi širina kadra i da nemamo igrača koji mogu sa klupe nešto veliko napraviti.
Ja Gnarbya gotivim, igračina, ali čovjek i kada postigne tri gola čini se nezainteresiranim. Treba postati aktivniji. Coman konstantno traži loptu, dribling. Nije ovo kritika da Gnarby ne valja, već kritika da može postati još bolji igrač.
-
- Kontakt:
Bog, Allah, Buda, Isus
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dajte mu traku. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
jao kakav gol

RATNIK KIMMICH !

RATNIK KIMMICH !
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Šta smo rekli, može li se svih 9 bodova dati Joshui? I bez ovog gola bi bilo barem 7 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Bayern@heart
- Kontakt:
Tako je Jošuaaaaa
Brazzo daj nam pojačanja ovi će biti mrtvi ako budu igrali u narednom kolu. Mogu i Gece, Mandžo bilo ko ovi su mrtvi

Brazzo daj nam pojačanja ovi će biti mrtvi ako budu igrali u narednom kolu. Mogu i Gece, Mandžo bilo ko ovi su mrtvi
Otkako je Halland izašao, Dortmund bezopasan. Lucien Favre namješta titulu Bayernu.
- Nerminovic
- Kontakt:
Giovane Elber i Mehmet Scholl su mi najdrazi igraci svih vremena ali Kimmich polako uzima taj prvi spot. Kakav igrac yebote, ima isti mentalitet ko Oliver Kahn
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Kimmich već sada bolji od Bastiana i Tonija
Hasane, dva transfera su potrebna.

Hasane, dva transfera su potrebna.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Malo ozbiljniji protivnik i Lewandowski odmah nemoćan. Repriza onoga što smo od njega gledali u Lisabonu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Nerminovic
- Kontakt:
o cemu to ti, poceo covjek da asistira umjesto zabijati goloveBoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 sep 2020, 22:18Malo ozbiljniji protivnik i Lewandowski odmah nemoćan. Repriza onoga što smo od njega gledali u Lisabonu.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Flick ispravlja Fraudioline greške. 5/6
-
- Kontakt:
Peti
Kimmich
. Ima mentalitet Effenberga.
Lewa svaka cast, napokon igra za tim. Od kraja prosle sezone to radi.

Kimmich

Lewa svaka cast, napokon igra za tim. Od kraja prosle sezone to radi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.