FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Jeste prerano ali ako Hansi vjeruje da Lucas može ovako nastaviti nama Alaba i ne treba i valjalo bi reagovati da ne ide džaba kad već traži brdo love.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ovim tempom ce Javi biti mrtav u 50oj. Lucas sjajan, Davies isto.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Hernandez i Muller u borbi za igrača utakmice. Lewandowski više do kraja karijere ne mora gol dati. Uvijek su 2 igrača na njemu, redovno asistira i sklanja pažnju na sebe, otvarajući drugima prostor.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Müller 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Thomas Muller je nacionalno blago. Maksuz selam za Jogija. 

41.21.1.
Na ovom početku sezone Lucas je otkrovljenje, odličan, i ovo je njegova pozicija, štoper. Siguran, pravovremeni startovi, u daleko boljoj formi od Alabe. Lucas, Müller, Davies najbolji.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kakva igra
Muller
Daj pojačanja Hasane ne možemo sa 15 igrača iznjeti sva takmičenja.

Daj pojačanja Hasane ne možemo sa 15 igrača iznjeti sva takmičenja.
-
- Kontakt:
Pavard je kritican u zadnje vrijeme
Na žalost Neuerova druga greška na ukopavanju igrača. Pavard je isto kritičan, malo je reći loš.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Zato nam treba još jedan desni bek i pojača konkurenciju Pavardu da se ovaj malo više uozbilji.
Katastrofa u ove dvije zadnje utakmice
Katastrofa u ove dvije zadnje utakmice
Coman ima ukupno 1.5 dribling u svom repertoaru. Raznovrsnije finte sam viđao na terminu gdje prosjek godina 40+ bio.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Coman je najbeskorisnije krilo u historiji sporta. Uvijek zabije glavu i onda one driblinge gdje ostavi loptu.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Coman bas tanak. Pavard se mora uozbiljiti. Ovaj drugi je kriv za gol.
Dobro je ovo.
Dobro je ovo.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
- Kontakt:
Imamo dva kiksera u zadnje vrijeme u zadnjoj liniji sto je previse. Alaba i Pavard se takmice ko ce vecu glupost napraviti. Hardene jeste predvidiv Coman, ali u prvom poluvremenu je bio jedan od najboljih. Vidi se da je svjez.
Javi je najviše grohno, jedva on ovo igra.
ko june kad ga pustis pa ne zna kud bi. Covjek sam sebe ništi kad se sagne
Mia San Mia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nestvarno je da se stvara ovoliki broj gresaka.
Ne znam da li je pad koncentracije ili umor u pitanju ali se takve stvari trebaju svesti na minimum.
Coman je pa skoro van forme, tesko izlazi na kraj sa Meunierom mada se to moze pripisati mozda i konstantnim napadima sa lijeve strane, pa je vecina igraca fokusirana na Comana i Daviesa.
Tolisso je za sada dosta dobar, imao je jednu gresku ali i mnoštvo oduzetih lopti.
Steta zbog primljenog gola, jer sada u drugom moraju biti na 100% a ne treba zaboraviti da imamo Gnabrya na klupi koji moze napraviti razliku.
Ne znam da li je pad koncentracije ili umor u pitanju ali se takve stvari trebaju svesti na minimum.
Coman je pa skoro van forme, tesko izlazi na kraj sa Meunierom mada se to moze pripisati mozda i konstantnim napadima sa lijeve strane, pa je vecina igraca fokusirana na Comana i Daviesa.
Tolisso je za sada dosta dobar, imao je jednu gresku ali i mnoštvo oduzetih lopti.
Steta zbog primljenog gola, jer sada u drugom moraju biti na 100% a ne treba zaboraviti da imamo Gnabrya na klupi koji moze napraviti razliku.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 30 sep 2020, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma nema on u nogama vise ovaj tempo igre. On je sad za Serie A.
Ja to nisam vidio, ni u TOP5 mi nije.Bundesliga je napisao/la: ↑30 sep 2020, 21:18Hardene jeste predvidiv Coman, ali u prvom poluvremenu je bio jedan od najboljih. Vidi se da je svjez.