Ja se slažem da Muratović nema veliki opseg kad je u pitanju komunikacija sa svjetom fudbala i da samim tim nije u stanju dovoditi prave momke.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 sep 2020, 19:57hvala ti zao mi je bas Husica puno se trosi bez rezultata, ogromne vi pare dajete realno losim igracima spominjao se je Ebecilio sto je za Zvezdu igrao, to je kadar koji vam treba a tesko da vam Muratovic moze to dogovorit pa da mu milijardu Azmir datuzlac je napisao/la: ↑29 sep 2020, 19:48Hvala puno i da nam se Jedinstvo nacrta u PLBIH za 2021/22.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 sep 2020, 19:42upoznao sam Azmira prosle godine u na jednom sastanku dotakli smo se fudbala i kaze mi dacu sve za nogomet ne zalim, ne znam sto onda se neiskesira za neka velika pojacanja iz jacih liga l, ali eto
sretno Tuzli pozdrav iz Bihaca
Što se tiče selekcije ,neda nam se utrefiti ,uvijek u žurbi i pod pritiskom kupujemo igrače.Nema Husić prave saradnike .Ne može on sve sam.Nekad "ubodemo"dobrog igrača a nekada čisti promašaj.
Ovog Hodžića je njemu Ibričić preporučio.Prije toga Morrisa,Zejtunija itd.Bolje da nam Ibričić bude sportski direktor.Mislim ,šalim se..Pa onaj Mušija bolje je igrače propustio kroz Mladost.Samo čto on nema sportske ambicije koje ima Husić.On više pere novac svoje firme kroz kub.
[/quote]