GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Signore
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 29 sep 2020, 22:10

Pitagora je napisao/la:
29 sep 2020, 16:02
Signore je napisao/la:
29 sep 2020, 12:39
Pitagora je napisao/la:
28 sep 2020, 16:27

Kakav posao :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Los!

Sad ce ti Gvardiol zbog tih dodatnih 100.000 eura igrati kljucne europske utakmice u kojima je u igri puno veci novac od tih 100.000 eura. Sjeti se sta je bilo u Munchenu kada je tako mlad igrac bacen u vatru na poziciji stopera. Tih 16m jeste odlican posao, dobra se lova ubrala za igraca koji cak i nije starter, ali se za sicu prodao uspjeh, a onda i lova od tog uspjeha. Ne volim brojati eure od transfera, ali je ovo ekonomski gledano jako los potez. Dinamu bi se vise isplatilo da nema nikakve pare za njegove nastupe, jer bi u tom slucaju igrao onaj tko je bolji, a ne onaj koji ce za odigranu utakmicu donijeti 100.000 eura.

Mozda se Gvardiol na kraju pokaze kao najboljom opcijom na poziciji stopera, al gurati tako mladog igraca u vatru zbog sitne love je smijesno. Ako su skontali da ga guraju samo u HNL-u i da tu uberu kes koji nije puno manji i gdje je rizik od gresaka isto tako puno manji, onda OK, ali ja mislim da njima okise skacu kad vise 100.000 eura. Jos ce Gvardiol igrati Europu, a sjedit na klupi u HNL-u.

Sve u svemu, katastrofa. Od te love se morao dovesti danac, a Gvardiol nek uskace po potrebi, igrackoj, ne financijskoj.
Zbog toga je to los posao???
Prodati 18-godisnjaka s toliko malo nastupa za 16m + bonusi je los posao???
Izgleda da je Mamic (Zdravko) stvarno postavio visoko kriterije, za godinu ili dvije los ce posao biti prodati juniora za 25m i ocekivat ce se da igraci kao Stojanovic idu za 40m
Procitaj opet boldano. Ubuduce kad ne shvacas sto je netko zelio reci nekim upisom onda ga procitaj opet.

Prodati Gvardiola za 16m + 20% bonusa je dobar posao, ali je lose ostaviti ga na posudbi za te neke bezvezne bonuse koji Dinamu vise stete nego koriste. Prvo sto ces u tom periodu nekom drugom razvijati igraca, a onda zbog sice za taj razvoj imas igraca kojeg ce se u najmanju ruku podsvijesno bacati u vatru kada se zna da njegov nastup jamci tu sicu. Gvardiol da je ostao na posudbi bez tih bonusa 70/100.000 ja ne bih rekao nista, mada se meni osobno ne svidjaju posudbe u kojima Dinamo nema pravo prvokupa ugovora. Na ovaj nacin da smo zadrzali Olma to bi bilo top, jer dobijamo gotovog igraca za cije koristenje dobijamo dodatni novac. Ovako imamo talent koji treba razvijati, njegove greske skupo kostaju, a to skupo je vise od potencijalnih 100.000 eura. Ovako se postaje filijala i gubi sva perspektiva. Ti vidis samo te brojke, ne vidis nista sire od istih, ne vidis cak ni da je postojala mogucnost da Gvardiol ode za 10m, a da to bude isplativije nego ovih 16m + 20% + smijesni bonus za igre. U toj mogucnosti postoji mogucnost i da se jako puno izgubi, ali zelim reci da treba gledati malo sire.

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 30 sep 2020, 00:37

Procitao sam ja i shvatio, ali mi je toliko smijesno da sam ponovo priupitao da vidim je li istina.
Napisati za takav jedan transfer da je LOS moze samo netko tko je jalan i samo ceka nesto da popljuje. 10m isplativije od ovog? :rol: Eto ispade Gvardiol invalid zbog kojeg cemo izgubiti stotine milijuna. :rol:
Transfer je jedan od najvecih u povijesti, kako Dinama, tako i uopce s ovih prostora i reci da je LOS je nesto za sto nemam adekvatnu rijec. :puke: Kazem, samo cekam reakcije na transfere u buducunosti, za dvije godine ce se pljuvati zasto se prodao Antiemwen za 20m. Tko je uopce mogao i pomisliti prije dva mjeseca da ce Dinamo za 18-godisnjaka dobiti ove novce???
Drago mi je da smo izrasli u klub za koji Gvardiol nije dobar igrac ove sezone, ali ce jednom LEIPZIGU, drugoj momcadi Njemacke, biti dobar sljedece, pa u doba krize zbog korone daju za njega prakticki 20m eura.
Kakva smo sila, ali jbg mora se sve popljuvati.

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 01 okt 2020, 15:58

Antonio Marin u Monzi.
Prvo posudba pa obvezan otkup za 6 milijuna eura.
Po meni dobar posao. Iako je mlad, dosta dugo je tu oko prve momcadi ali se nije uspio nametnuti...

Proci Estonce i onda u ofanzivu sto se transfera tice.
Stoper, krilo, veznjak :beba:

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 02 okt 2020, 13:45

CSKA, Feyenoord i Wolfsberger

Prolazno, ali moglo je i bolje. Vjerujem u prolaz!!!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 okt 2020, 16:19

Pitagora je napisao/la:
30 sep 2020, 00:37
Procitao sam ja i shvatio, ali mi je toliko smijesno da sam ponovo priupitao da vidim je li istina.
Napisati za takav jedan transfer da je LOS moze samo netko tko je jalan i samo ceka nesto da popljuje. 10m isplativije od ovog? :rol: Eto ispade Gvardiol invalid zbog kojeg cemo izgubiti stotine milijuna. :rol:
Transfer je jedan od najvecih u povijesti, kako Dinama, tako i uopce s ovih prostora i reci da je LOS je nesto za sto nemam adekvatnu rijec. :puke: Kazem, samo cekam reakcije na transfere u buducunosti, za dvije godine ce se pljuvati zasto se prodao Antiemwen za 20m. Tko je uopce mogao i pomisliti prije dva mjeseca da ce Dinamo za 18-godisnjaka dobiti ove novce???
Drago mi je da smo izrasli u klub za koji Gvardiol nije dobar igrac ove sezone, ali ce jednom LEIPZIGU, drugoj momcadi Njemacke, biti dobar sljedece, pa u doba krize zbog korone daju za njega prakticki 20m eura.
Kakva smo sila, ali jbg mora se sve popljuvati.
Opet ne razumijes. 16 milijuna eura + 20% za Gvardiola je top. Tome dodati 100.000 za europski nastup je lose. I vec sam ti objasnio zasto je lose.

Nisam onaj klasicni pljuvac, mogao bi to i vidjeti da nisam davno prestao biti aktivan na forumu.

Kako 10m moze biti isplativije od 16m? Zamisli da je Gvardiol ostao jos tri sezone i u te tri sezone pruzio top partije zbog kojih je Dinamo zgrnuo milijune i milijune u Europi. Taj dio ne vidis, al taj dio ne treba ni vidjeti, jer ne mozemo znati kakav ce Gvardiol biti, iz tog razloga tih 16m + 20% i jeste top. Spomenuo sam cisto da vidim tvoju reakciju i ona mi govori da nema potrebe da se s tobom raspravljam dalje od ovog posta.

Rekoh vec, prodati Gvardiola za 16m + 20% buduceg transfera je dobar posao, ali je lose imati taj dodatak. Vec objasnih i zasto. Tih 100.000 eura nas mogu kostati veceg novca. Tih 100.000 eura nas mogu kostati nezadovoljstva igraca koji je bolji od Gvardiola i koji bi tu trebao igrati kad ovaj ode, odnosno trebao je igrati i prije ovoga. Osobno ne volim da posudjujemo igrace na koje nemamo pravo prvokupa, pogotovo da posudimo ovako igraca za kojeg mislim da bi svakako u ovoj sezoni trebao biti treci izbor. Ne zbog trenutne konkurencije, nego su se morala imati dva iskusna stopera i da on lagano dobija prilika. Al zasto davati prilike igracu Red Bulla? Naravno da to nema smisla, znaju to u Red Bullu, pa ce onda igrac Red Bulla biti prva opcija zbog tih 100.000 eura.

Ja Dinamu zelim dobro u svakom smislu, a misljenja sam da mu ovo nece donijeti dobro. Mozda i hoce, ali je ovo moj prvi sud. Taj transfer kad se vec morao dogoditi, najvise bih volio da je Gvardiol odmah napustio Dinamo i stvar rijesena.

Sto se grupne faze tice. Ispred austrijanaca se mora biti dok se s ovim drugim moze igrati. Naravno, tu bi jako dobro dosao stoper i nadam se da ce Rasmus biti rijesen cim prije. Bilo bi vrhunski da sleti i Franco, ali bez LP mi nema smisla da imamo tri toliko kvalitetna rjesenja. Onda je tu i guranje Gvardiola, moglo bi biti svega. Ne bih imao nista protiv da dovedemo i desno krilo. Zamjena za Kastratija svakako ne postoji, a isti mi za sad nije taj nivo. Brz je, brutalno je brz, al tehnika nula. U Budimpesti se vidjelo koliko je to ocajno, ne moze gurnuti loptu ni pored jednog branica. Da moze pretrcao bi ga lako. S obzirom da ne bi trebalo igrati toliko povuceno mislim da je Ademi dovoljan za zadnjeg veznog, tu je i Jakic koji ce biti odlican igrac i tu je sve zatvoreno. Dobro bi dosao novi trener, al tome je suludo nadati se. Sve u svemu, sramotno bi bilo biti cetvrti, a moguce je zavrsiti i prvi i treci. S obzirom da za Zokija nije neki uspjeh igrati proljece onda se nadam da ce to ostvariti onako iz zafrkacnije i otici puno dalje od samog 'proljeca'.

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 02 okt 2020, 17:58

Ne znam zasto bi bilo lose. Gvardiol ako ne zasluzi nece igrati. Zoran Mamic je to rekao. Stvar je u tome sto bi on igrao svakako, a onda dobiti bonus zbog toga je dobra stvar. Nije Dinamo nekakav treceligaski klub koji bi prodao rezultat za 100k eura.

Kakve tri godine? Je li ti stvarno mislis da Gvardiol zeli ostati jos tri godine u Dinamu ako vec sad ima ponudu jednog Leipziga? Pa Moro je inzistirao na odlasku u Dynamo Moskvu, Sunjic je zelio ici po svaku cijenu u Birmingham zbog financija. Kako ga Dinamo moze zaustaviti? To su stvari koje ti ne vidis. Bilo bi idilicno da su tu svi igraci koje je Dinamo izbacio zadnjih 12 godina i da se igra cetvrtfinale Lige prvaka, ali realnost je nesto drugo. Dinamo nikad nece biti klub koji ce moci zadrzavati svoje top igrace, barem ne za nasih zivota.

Sto se ostalog tice, uvijek sam da Ademi igra uz nekog osiguraca, a da se njemu da vise slobode u igri. Previse puta je pokazao koliko je dobar u toj ulozi i steta bi bilo trositi ga na onom sto je igrao prije desetak godina.
Zaboravlja se i crna rupa ove momcadi, a to je pozicija desnog beka jer Stojanovic nije dorastao ni dosta slabijim ekipama od Dinama. Covjek je ocajan u iole vaznijoj europskoj utakmici.

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 03 okt 2020, 00:23

Eh eh ne volis ti da Dinamo ne posudjuje igrace koje ne mozemo otkupiti. Dinamo je posudio igraca za kojeg je RB Leipzig ocijenio da vrijedi tih nekih 15-20 miliona. Da stavimo stvari u ovu perspektivu. Bunio bi se da Dinamo na godinu dana posudi nekog drugog igrača (tipa neki novi Keita/Upamecano) tog istog RB Leipziga koji je strasan potencijal,ali ne dobija trenutno dovoljno prostora kod njih i oni misle da je Dinamo super sredina gdje bi se mogao iskazati i dobiti potrebne minute ? Nije Dinamo tolika velicina da takve poklone odbija.

Logicno ne mislim da je dobra stvar ako je taj isti Leipzig ugradio nekakve klauzule o broju utakmica koji taj Gvardiol treba odraditi. Ali koliko znam toga nema ni u spekulacijama.

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 03 okt 2020, 08:25

LlullSergio je napisao/la:
03 okt 2020, 00:23
Eh eh ne volis ti da Dinamo ne posudjuje igrace koje ne mozemo otkupiti. Dinamo je posudio igraca za kojeg je RB Leipzig ocijenio da vrijedi tih nekih 15-20 miliona. Da stavimo stvari u ovu perspektivu. Bunio bi se da Dinamo na godinu dana posudi nekog drugog igrača (tipa neki novi Keita/Upamecano) tog istog RB Leipziga koji je strasan potencijal,ali ne dobija trenutno dovoljno prostora kod njih i oni misle da je Dinamo super sredina gdje bi se mogao iskazati i dobiti potrebne minute ? Nije Dinamo tolika velicina da takve poklone odbija.
Dinamo zivi od prodaje igraca, a posudjivanje igraca bez prava na otkup nije dugorocno odrziv nacin poslovanja za klub. Eto, da dovedemo pet takvih igraca koji odu na kraju sezone, sto smo dobili? Samo bi rezali granu na kojoj sjedimo. Dinamu je cilj dovesti igraca sto jeftinije i prodati ga sto skuplje i to mu dobro ide zadnjih 15 godina.

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 03 okt 2020, 11:16

Pa ne treba 5 igrača dovesti,ali jednog koji potencijalno može imati impact na rezultate i donijeti bas te novce (u smislu napredovanja u Europi) je ok.

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 03 okt 2020, 19:37

LlullSergio je napisao/la:
03 okt 2020, 11:16
Pa ne treba 5 igrača dovesti,ali jednog koji potencijalno može imati impact na rezultate i donijeti bas te novce (u smislu napredovanja u Europi) je ok.
Malo je to kompleksnije, jer takvog igraca Leipzig ne bi ni slao na posudbu u Dinamo nego u nekakav Mainz ili neki slican klub gdje bi skupljao iskustvo u Bundesligi.

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 04 okt 2020, 17:45

Evo odmah u prvoj Gvardiol na klupi, toliko o tome.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 05 okt 2020, 23:31

Pisel se sta u novinama da stize neki Danac u Dinamo?
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Straightforward
Kontakt:

Post Postao/la Straightforward » 09 okt 2020, 22:14

Otjerati onakvog trenera sa onakvim rezultatima može samo retard kojem je interes kluba na zadnjem a vlastiti na prvom mjestu. Da je pravde pa da je iza rešetaka, ali kita...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 okt 2020, 22:36

Straightforward je napisao/la:
09 okt 2020, 22:14
Otjerati onakvog trenera sa onakvim rezultatima može samo retard kojem je interes kluba na zadnjem a vlastiti na prvom mjestu. Da je pravde pa da je iza rešetaka, ali kita...
:thumbup:

Sve jasno svakome sa 1 posto zdravog razuma.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 okt 2020, 22:53

Samo se čekao pravi trenutak da se Nenad otjera, baš kao što je i Vaha otjeran. Neznalica na klupi Dinama je ispao od tamo nekih Mađara kojeg je Dinamo godinu ranije razvalio.

Bitno je da se prodaju igrači ispod cijene jer svaki milion unutar Dinama je milion u privatni džep.

Ima li novih vijesti za stadion ili je Bandić nakon izbornog fijaska odustao sa demagogijom.

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 11 okt 2020, 08:30

Tako je Dinamo odlučio sam krenuti u sanaciju juga koji je, kao i sve ostale tribine i svi popratni objekti, u vlasništvu Grada Zagreba. Sve građevinske radove plaća Dinamo koji želi osposobiti barem još jednu tribinu za utakmice, a u međuvremenu su kupljene i nove klupe i sjedalice za igrače uz teren te je postavljeno 7500 četvornih metara plave umjetne trave na bivšu atletsku stazu.

Dinamo ulaže u objekt koji uopće nije njegov
Dinamo je u zadnjih godinu dana u objekt koji uopće nije njegov uložio 15 milijuna kuna. Tim novcem obnovio je terene 4 i 7, ugradio je sustav navodnjavanja na teren 3, a na teren na kojem igra juniorska momčad postavlja se tribina s 200 mjesta. Na mjestu sadašnje klupske kuhinje sagradit će se trening-balon koji će se omogućiti nesmetano treniranje u zimskim uvjetima za sve uzraste među kojima je 500 djece i 42 trenera.
Dakle, u stadion je Dinamo ulozio 15 milijuna kuna samo u zadnjih godinu dana + ide se u radove sanacije juzne tribine.

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 23 okt 2020, 10:38

Signore je napisao/la:
14 sep 2020, 20:44
Isto tako, Jakic je odigrao tek sat vremena za Dinamo i u tih sat vremena se pokazao kao odlicno rjesenje.
:rol:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 okt 2020, 22:09

:facepalm: :facepalm:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 25 okt 2020, 22:23

novi brozović taj jakić :rol: **** od ovce kao i onaj danac :kafa: čak i u ovoj grupi europske lige u kojoj su 4 kante od ekipe,velika trenerčina na klupi vjerojatno neće ništa napraviti :kafa: izgleda da se lova od transfera, špara za bijeg kod brata jer se i vila u markuševcu stavila na prodaju čim mu je trebalo krenuti drugo suđenje za lopovluk,ali eto vrbanović sumnja na koronu pa odgođeno za neko vrijeme :lol: do kraja polusezone ili sezone i ovaj lopov će se sjetiti druge države kao i braco mu

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 okt 2020, 10:31

Seaman je napisao/la:
25 okt 2020, 22:23
čak i u ovoj grupi europske lige u kojoj su 4 kante od ekipe,velika trenerčina na klupi vjerojatno neće ništa napraviti :kafa:
"Ne osjećam pritisak Bjeličina rezultata. Nije meni to bilo nešto spektakularno, proljeće u Europi, ali ušli smo u šesnaestinu finala. Nije to senzacionalan uspjeh", kazao je Mamić.
:urnebes:

Nije senzacionalan uspjeh,ali je uspjeh kakav kriminalac neće napravit za još 10 života na klupi.

Zamisli ispast u grupu sa ovakvim Feyenoordom i onim Austrijancima :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.