Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
posto se spominje odlazak denilsona u wolfsburga a i hoce nicka mozda bi moglo biti nesto na toj relaciji... ipak vidjeti cemo sta ce se desiti..
- -Paja
- Kontakt:
Denilson je prgav igrac takav nam treba. Bendtnera cemo prodati samo u slucaju da on zeli da ide, on je klasa da je bio umjesto Camakha protiv uniteda sigurno bi svojom snagom lako otresao Ferdinanda i Vidica a Chamakh je ocito preumoran jer konstantno igra.
Dio Arsenala
možda te stavio u "gnjavatore" pa ti ne vidi postove ili je baš " Piica "Portillo je napisao/la:Smijem ili ne smijem? Samo to reci, dovoljno je.Portillo je napisao/la:Pajo lave, evo mozel' jedna oklada. Gledaj, ako Arsenal prodje dalje, ja cu 100 000 puta napisat "Barca je najbolji klub na svijetu" ili "Arsenal je 100 000x bolji klub od Reala" a ti ako Barca prodje dalje napises samo jednom "Primera je najbolja liga na svijetu". I pri tom jedan drugom biramo avatare?

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
jeli istina da je odgodjena utakmica
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- Arsenalisation
- Kontakt:
Valjda....barbarez je napisao/la:jeli istina da je odgodjena utakmica
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... supporters
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- spielführer_21
- Kontakt:
Evo sad slušam spikera na Sunderland-Bolton, kaže da je sve odgođeno danas osim Blackburn-W.Ham, a i to se možda odgodi.. Čini mi se da je i derbi Chelsea-Manu već odgođen iako se sutra igra..barbarez je napisao/la:jeli istina da je odgodjena utakmica
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Arsenalisation
- Kontakt:
U Londonu havarija sad na arsenal.com gledam i mogu reci da nisam nikada u zivotu vidio da sijeg onako gusto pada snimaju sudiju kak prica razloge sto je tekma prekinuta a iza njega se jedva vidi stadion i tribine..spielführer_21 je napisao/la:Evo sad slušam spikera na Sunderland-Bolton, kaže da je sve odgođeno danas osim Blackburn-W.Ham, a i to se možda odgodi.. Čini mi se da je i derbi Chelsea-Manu već odgođen iako se sutra igra..barbarez je napisao/la:jeli istina da je odgodjena utakmica

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Arsenalisation
- Kontakt:
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- -Paja
- Kontakt:
Ovo je kap koja je prelila casu, FA nas sistematski unistava kladim se da je ovaj doticni dobio vizu i radnu dozvolu kao specijalni talenat? Nevjerovatan skandal FA ne daje radnu dozvolu Welingtonu Silvi koji treba u Januaru da dodje, kao on ne moze dobiti radu dozvolu kao specijalni talenat a antitalenti Rafael i Fabio su istu dobili, Chicharito je dobio sa 21 godinom kao talenat **** Unitedov lobi u savezu je jak. A najsmijesnije od svega da je istu dobio i Kalinic takodjer sa 21 godinom. Arsenal je ulozio zalbu ali jasno je da u FA-u nastavljaju politiku usmjerenu protiv Arsenala i ovo nije prvi put. Primorani smo sjajne igrace kao sto su Boatelho i Galindo poslati na posudbu u Spaniju jer im doticni nisu dali radnu dozvolu kao specijalnim talentima sada to isto rade i sa Welingtonom. Ista stvar je bila sa Velom koji je morao godinama biti na posudbi u spaniji prije nego je dobio radnu dozvolu, naravno tako su unazadili talentovanog igraca koji bi puno vise napredovao u Arsenalu da je bio otpocetka.
Nije ovo prvi put da se ovako nesto radi, ko prati Arsenal duze zna da istu radnu dozvolu nisu dali Ronaldinhu koji je tada bio mladi igrac Gremia, a prije par godina i Di Mariji koji je igrao u Rosariu. Zbog tog sranja PSG je na preporuku vodje kasnije doveo Ronaldinja, Di Mariju je cini mi se kasnije uzela Benfica i gle cuda tamo nisu trebale nikakve vize i radne dozvole.
Nije ovo prvi put da se ovako nesto radi, ko prati Arsenal duze zna da istu radnu dozvolu nisu dali Ronaldinhu koji je tada bio mladi igrac Gremia, a prije par godina i Di Mariji koji je igrao u Rosariu. Zbog tog sranja PSG je na preporuku vodje kasnije doveo Ronaldinja, Di Mariju je cini mi se kasnije uzela Benfica i gle cuda tamo nisu trebale nikakve vize i radne dozvole.
Dio Arsenala
- _karabaja_
- Kontakt:
Bas mi je zao vas, pogotov maskotu teme a uskoro i foruma-Paja je napisao/la:Ovo je kap koja je prelila casu, FA nas sistematski unistava kladim se da je ovaj doticni dobio vizu i radnu dozvolu kao specijalni talenat? Nevjerovatan skandal FA ne daje radnu dozvolu Welingtonu Silvi koji treba u Januaru da dodje, kao on ne moze dobiti radu dozvolu kao specijalni talenat a antitalenti Rafael i Fabio su istu dobili, Chicharito je dobio sa 21 godinom kao talenat **** Unitedov lobi u savezu je jak. A najsmijesnije od svega da je istu dobio i Kalinic takodjer sa 21 godinom. Arsenal je ulozio zalbu ali jasno je da u FA-u nastavljaju politiku usmjerenu protiv Arsenala i ovo nije prvi put. Primorani smo sjajne igrace kao sto su Boatelho i Galindo poslati na posudbu u Spaniju jer im doticni nisu dali radnu dozvolu kao specijalnim talentima sada to isto rade i sa Welingtonom. Ista stvar je bila sa Velom koji je morao godinama biti na posudbi u spaniji prije nego je dobio radnu dozvolu, naravno tako su unazadili talentovanog igraca koji bi puno vise napredovao u Arsenalu da je bio otpocetka.

Loser
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- -Paja
- Kontakt:
Drago mi je i da su navijaci kluba sa periferije svjesni da ih savez gura, ali to ne govori nista lijepo o njima.
Fools!
Fools!
Dio Arsenala
Naravno da Manchester ima najveći autoritet, dokazano je to nekoliko puta kada se SAF izvlačio bez obzira na kritike upućene sudijama i savezu. To me nimalo ne iznenađuje, 11 titula prvaka, dva puta prvak Evrope u posljednjih 20. godina... nije to malo... manje važne trofeje ne računam...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- _karabaja_
- Kontakt:
I meni je drago da si ti svjestan ko je veci klub, a opste poznato je da su veliki i mocni zasticeni na razne nacine.-Paja je napisao/la:Drago mi je i da su navijaci kluba sa periferije svjesni da ih savez gura, ali to ne govori nista lijepo o njima.
Fools!
Maskoto poslusaj me za onaj prijedlog da pocnes navijati za neki klub poput Barce ili Manchetera jer tada ce tvoji postovi imati osnovu ili pocni pisati objektivno i realno

'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Drug Paja izbjegava odgovoriti na onaj moj post sa okladom, zasto... ne znam
Nadam se da ce u naredna 2 mjeseca ipak smoci snage i odgovoriti na njega.

Nadam se da ce u naredna 2 mjeseca ipak smoci snage i odgovoriti na njega.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
mislim da je glupo to kakav ko ima lobi, to onda nije do lobija to je unistavanje lige, jer ako jedan chicarito moze unaprijediti manchester i on dodje, a npr jedan silva isto tako moze unaprijediti arsenal ali nece doci jer se onda stvara konkurencija?!?!?! pa valjda trebaju biti pravila ista za sva, ali ocigledno da nisu... i onda se mi svi pitamo kako fudbal opada, ma kakve pare, to nije toliki ni problem koliko je ovo navlacenje od sudija do delegata do nekih glavonja na svakakvim pozicijama...
- -Paja
- Kontakt:
Kakvo smijesna logika pamecu limitiranog forumasa virtuala. Sa cim on mijesa dobijanje radne dozvole, pa se to po tome gleda onda bi po radnu dozvolu igraci trebali ici u Liverpool ipak 5 puta prvak evrope nije malo logika na nivou predskolskog ali dobro srce tebi je Mceahran talenat i buduca igracina
@karabaja
Tvoj united je velik klub samo na selu i ja to neosporavam, najveci klub na periferiji je manu i to je evidentno jos jednom si dobro zapazio sta sam ja primjetio.
Portillo odgovoricu ti na post kad pritsnes peticu, luzeru

@karabaja
Tvoj united je velik klub samo na selu i ja to neosporavam, najveci klub na periferiji je manu i to je evidentno jos jednom si dobro zapazio sta sam ja primjetio.
Portillo odgovoricu ti na post kad pritsnes peticu, luzeru
Dio Arsenala
Pajo ba, jel to se bojis da tvoj dominantni klub ispadne od jednog slabasnog kluba iz Katalonije?-Paja je napisao/la: Portillo odgovoricu ti na post kad pritsnes peticu, luzeru
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- -Paja
- Kontakt:
Bojim se uefe, a kladionice ne pikaju kad spanski poluklubovi na sudijsku pomoc prolaze.Portillo je napisao/la:Pajo ba, jel to se bojis da tvoj dominantni klub ispadne od jednog slabasnog kluba iz Katalonije?-Paja je napisao/la: Portillo odgovoricu ti na post kad pritsnes peticu, luzeru
Dio Arsenala
naravno da se bojiPortillo je napisao/la:Pajo ba, jel to se bojis da tvoj dominantni klub ispadne od jednog slabasnog kluba iz Katalonije?-Paja je napisao/la: Portillo odgovoricu ti na post kad pritsnes peticu, luzeru

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.