FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... mbele.html
Evo i ankete. Obično ovako ako glat prođe anketa, uzmu je u obzir. Možda zvuči ludo, ali ništa od ove uprave ne može iznenadit.
Evo i ankete. Obično ovako ako glat prođe anketa, uzmu je u obzir. Možda zvuči ludo, ali ništa od ove uprave ne može iznenadit.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Jel to ode najveci promasaj u historiji nogometa 

Toliko ni u Unitedu nisu ludi

Zadnja izmjena: let3, dana/u 29 sep 2020, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Coutinho neće nigdje, nažalost.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Fabrizio Romano javlja kako Ousmane Dembele odbija ići iz Barcelone, a Manchester United pristaje samo na posudbu. Francuz je odbio već Juventus i Liverpool u protekla 3 mjeseca.
Nece frajer da ide

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Al kako ofirno postavljaju ovu laz u medijama pred kraj prozora da bi navukli Dortmund haha (jer svi znamo ko im je target).
Jos posudba kao
Woodward engleski Barto.

Woodward engleski Barto.

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 29 sep 2020, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
dembelea ne smiju prodati, apsolutno mu treba dati jos jednu priliku i vidjeti moze li ostati zdrav i ako da, moze li na terenu pokazati da je jedan od najboljih igraca u klubu... il ce barca dobiti veliko pojacanje nakon tri godine, il ce dembele dobiti nogu
mada, kao sto je vec ustanovljeno, ansu i trincao napreduju, a njemu to ne ide u prilog
mada, kao sto je vec ustanovljeno, ansu i trincao napreduju, a njemu to ne ide u prilog
Ponudit im Dembelea i Griezmanna za Martiala.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kakav ba Dembele i sansa.Frajer je igrac za klupe.Fudbalski IQ u minusu i da je zdrav i u top formi , nema mjesta u timu.
Trincao i Fati su u svakom pogledu duplo bolji fudbaleri.
Ako se moze prodati , nema tu okljevanja.50mil je vise nego ok za igraca koji 3 godine hoda po bolnicama i suta Fife po citav dan.
Ako se moze prodati , nema tu okljevanja.50mil je vise nego ok za igraca koji 3 godine hoda po bolnicama i suta Fife po citav dan.
Sve tacno napisano - ali ko ce za takvog lika dati 50 milionaJoeBleck je napisao/la: ↑29 sep 2020, 23:16Kakav ba Dembele i sansa.Frajer je igrac za klupe.Fudbalski IQ u minusu i da je zdrav i u top formi , nema mjesta u timu.

Nisu ni u Unitedu baš tolike budale.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Lionel Messi se večeras oglasio za katalonski “Sport”, a izjave donosimo u nastavku:
Nakon mnogo nesuglasica, želim stati u kraj tome. Svi navijači Barcelone moraju biti ujedinjeni i svjesni da ono najbolje tek dolazi!
Preuzimam odgovornost za svoje pogreške, ali one na kraju trebaju ojačati Barçu.
Dodavanje strasti i entuzijazma je jedini način kako možemo ispuniti naše ciljeve. Moramo biti ujedinjeni i moramo svi zajedno ići u tom smjeru!
Moja poruka svim navijačima Barcelone: ako vam smeta ono što sam rekao, nemojte se prevariti. Za ovaj klub uvijek mislim i želim samo najbolje!
Sve šta sam uradio bilo je sa ciljem da Barcelonu učinim čvršćom. Navijači ne moraju činiti ono što sam ja činio [kritizirati upravu].
Nakon mnogo nesuglasica, želim stati u kraj tome. Svi navijači Barcelone moraju biti ujedinjeni i svjesni da ono najbolje tek dolazi!
Preuzimam odgovornost za svoje pogreške, ali one na kraju trebaju ojačati Barçu.
Dodavanje strasti i entuzijazma je jedini način kako možemo ispuniti naše ciljeve. Moramo biti ujedinjeni i moramo svi zajedno ići u tom smjeru!
Moja poruka svim navijačima Barcelone: ako vam smeta ono što sam rekao, nemojte se prevariti. Za ovaj klub uvijek mislim i želim samo najbolje!
Sve šta sam uradio bilo je sa ciljem da Barcelonu učinim čvršćom. Navijači ne moraju činiti ono što sam ja činio [kritizirati upravu].
® GONGASHI POWERHOUSE ®
A odvratne njuske. Rang Dani Alvesa.

Fahro prepisuje od Barte.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Vala kakav god da je, pozdravljam kupovinu desnog beka da igra desnog beka
what a time to be alive
what a time to be alive
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.