Jesil ga vec htio slupati
Forum
Re: Forum
Boba je falila 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BlaiseMatuidi
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Što se ne očituješ na prijedlog sa teme odjeća i obućaBlaiseMatuidi je napisao/la: ↑29 sep 2020, 18:01Molim leoreya da nam javi ima li on na iphone ovaj problem.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hoće li se uskoro riješiti problem ili smo zarobljeni na sa.ba. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BlaiseMatuidi
Nisam vidio. Javim vam se 10-15 dana prije kretanja u BiH, a ako ne budem dolazio ubrzo, vidite sa Husikom kad on bude dolazio u Siegen.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 sep 2020, 18:14Što se ne očituješ na prijedlog sa teme odjeća i obućaBlaiseMatuidi je napisao/la: ↑29 sep 2020, 18:01Molim leoreya da nam javi ima li on na iphone ovaj problem.![]()
![]()
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Svima je isto, popravicemo
Obavijesti mi zamrznute stoji da imam 1 obavijest ne mogu otvoriti to se dešavalo?
Desni klik na obavijesti pa onda open in new tab i pojavit ce se. Jeste nesposobni. Crtat vam covjek treba.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Zelimo srediti ‘skakutanje’ sadrzaja na ekranu koje se desavalo.
To sa obavijestima I brzim menijem je nezeljeni ‘side effect’ koji cemo sutra srediti
To sa obavijestima I brzim menijem je nezeljeni ‘side effect’ koji cemo sutra srediti
- BlaiseMatuidi
Zato sto nemaju veze s temom, kao ni 95% onoga sto pises. A ovo je servisna tema sluzi ljudima da se informisu oko rada foruma, prijave probleme isl. Niko tu ne zeli citati tvoje licne rasprave.
I ovo cu obrisati ubrzo
I ovo cu obrisati ubrzo
Sad tek vidim da se mnogi zale da ne mogu da se odjave, sto je prituzba na mjestu, bice sutra popravljeno.
Ali usput kontam sto je to toliko bitno odjaviti se (ja se po godinu ne odjavim)... onda skontam ljudi mijenjaju nickove, moracemo posebnu paznju obratiti na ove sto ne mogu da se odloguju
Ali usput kontam sto je to toliko bitno odjaviti se (ja se po godinu ne odjavim)... onda skontam ljudi mijenjaju nickove, moracemo posebnu paznju obratiti na ove sto ne mogu da se odloguju
- BlaiseMatuidi
Obzirom na nemogucnost odjave, ovdje postoje jaki pravni elementi za (kolektivnu) tuzbu protiv portala. Ovo nemoj brisati, servisna je informacija za korisnike. 
Evo recimo on se registrovao skoro u septembru i on sve zna i piše i sve cake foruma, dakle bog zna koji mu je nick još pedofilski piše o Sofiji na temi Edina Dzeke ako je ko zaslužio.. 
On je tu jedno 2 godine duze od tebe
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dobili bi tuzbu i da nas Husika zastupa.BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑29 sep 2020, 21:12Obzirom na nemogucnost odjave, ovdje postoje jaki pravni elementi za (kolektivnu) tuzbu protiv portala. Ovo nemoj brisati, servisna je informacija za korisnike.![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- BlaiseMatuidi
100%.L-Train je napisao/la: ↑29 sep 2020, 21:41Dobili bi tuzbu i da nas Husika zastupa.BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑29 sep 2020, 21:12Obzirom na nemogucnost odjave, ovdje postoje jaki pravni elementi za (kolektivnu) tuzbu protiv portala. Ovo nemoj brisati, servisna je informacija za korisnike.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.