FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

harden
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la harden » 29 sep 2020, 17:43

Rajaz je napisao/la:
29 sep 2020, 17:36
:zzz:
Nemoj smarati raju ovdje, brisat cu ti postove. O tome se diskutovalo 15 puta, a ti ides na 20 razlicitih tema i peres o Pepu. Idi malo svoje dvoriste pocisti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 sep 2020, 17:49

Bayern111 je napisao/la:
29 sep 2020, 17:07
Nije moguće da je jedan poraz pokvario svu idilukoju imamo
Sve smo ovo pisali i prije i da se na vrijeme treba reagovati, nema poraz veze. Treba pohvaliti sto je za pohvalu, npr situacija u kojoj smo trenutno, roster kojim Flick raspolaze nije za pohvalu i nije se reagovalo na vrijeme. Da su doveli Aouara za 50mil sto i nije neka cifra, backup krilo i RBa svi bi ovdje hvalili na sva usta.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 29 sep 2020, 17:51

Korisnik @harden je prijavljen adminu,

poyy

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 sep 2020, 17:56

Rajaz je napisao/la:
29 sep 2020, 17:51
Korisnik @harden je prijavljen adminu,

poyy
OK. Hajd' sad lijepo napusti temu jer smeta ljudima sto smaras ovdje sa Pepom po bog zna koji put.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 29 sep 2020, 18:06

Vidi mene sto sam bio pozitivan. Bit ce to ok na ljeto :rol: :rol:
Evo vec je jesen a tebe jos nema :mrgreen:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 29 sep 2020, 18:23

Evo Chelsea ne da Odoija, nikako. Gece pripremi se.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 29 sep 2020, 18:31

Nestvarni likovi:

Bayern are interested in Brighton right-back Tariq Lamptey (19) and have already asked for him. Brighton expects up to €25m. Bayern would be willing to pay around €15m [@Plettigoal]
Tko zna kako teku pregovori sa slobodnim igračima, možda traže da im oni plate ulazni transfer :stop:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 29 sep 2020, 18:33

Bayo je napisao/la:
29 sep 2020, 18:31
Nestvarni likovi:

Bayern are interested in Brighton right-back Tariq Lamptey (19) and have already asked for him. Brighton expects up to €25m. Bayern would be willing to pay around €15m [@Plettigoal]
Tko zna kako teku pregovori sa slobodnim igračima, možda traže da im oni plate ulazni transfer :stop:
K'o Čelik u najboljim danima. Traže od tebe pare da potpišeš sa prvim timom. :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 29 sep 2020, 18:37

bas su nestvarni, kontaju doci ce lik dzaba ako ga bajern pozove :rol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 sep 2020, 18:50

Ma prognoziram da do kraja roka dolaze Goetze ili Vazquez (ovaj drugi na posudbu) za krilo/vezu, kako se god gleda.

Na beku ćemo neko rješenje iščeprkat....

A generalno klubovi imaju pravo da traže pare, samo ne znači da mi za zamjenske igrače moramo toliko i dati. A klubovi s otoka vole tako te cijene da postave. Specifičan je ovo i prijelazni rok, mnogi se kockaju, samo će se na kraju vidjeti ko će u toj kocki dobro proći.

Mogu se stvari i kritikovati, ali realno nakon svih čarobnih trenutaka, kod nas bi trebalo manje nervoze biti. A na momente je ovdje ima previše.

Cuisance je izgleda tražio garanciju da će dvadesetak utakmica odigrati u sezoni, a Flick koji je rekao da ga cijeni to mu naravno nije mogao garantovati. Francuz je imao velike nade nakon odlaska Thiaga. On bi mogao odlaskom najviš pogriješiti,jer ako je ovako nestrpljiv, onda nije trebao ići iz Gladbacha.
A super je što Flick vjeruje i ima namjeru forsirati Musialu, koji mislim da će dobiti solidnu minutažu ove sezone i imam osjećaj da će napraviti proboj.
Sutra bi ga opet želio vidjeti i to ovaj put od početka, a vidim da to i mnogi navijači u Njemačkoj priželjkuju.
I ono što nikako ne ide je, da mi nakon poraza u Hoffenheimu se najviše obrušimo na ove mlade igrače i njima osporavamo kvalitet. Odmah Zirkzee nema kvalitet (a valjda ćemo se složiti da ono što je do sad igrao, što nije bilo mnogo, bilo je dobro). Protiv Hoffenheima je bio odsiječen, a opet je zamalo zabio gol,moguće da je od sviju tome bio i najbliži - u trenutku kada je pogodio prečku.
I bit će s tim mladim igračima još onakvih utakmica, ali neće biti pravilo, isto kao što će biti i onih kada će biti dobrih. Jednostavno ako hoćeš da ih forsiraš, moraju se i takve stvari dešavati. Iako su protiv Hoffenheima, više oni iskusniji zakazali. Zakazali su zapravo svi, ali znamo svi i glavne uzroke.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 sep 2020, 18:52

Naravno da će Chelsea odbiti prodaju/posudbu kad su nedavno produžili ugovor igraču, ali Hasanu i dalje nešto nije jasno počinje me nervirati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 29 sep 2020, 19:39

Nakon ciganisanja za Perisica bilo je jasno da ce se u roku od odmah ozljedit il Sane il Coman

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 29 sep 2020, 19:41

Izvode prevelike gluposti, ako nitko ne želi Svena, otpusti ga umjesto da Nubela šalju na tribine ili ga posudi, ovako biraju najgore rješenje...

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 29 sep 2020, 20:19

Tariq Lamptey je neki dan unistio Newcastle u gostima, penal nad njim bio. Spasio je i svoj gol jednom, 1 na 1 ostao sa igracem i uklizao perfektno. Ako ne dodje, bice nesto od njeg u Engleskoj. Nevjerovatno brz igrac

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 29 sep 2020, 20:36

effe_sa je napisao/la:
29 sep 2020, 18:50
Ma prognoziram da do kraja roka dolaze Goetze ili Vazquez (ovaj drugi na posudbu) za krilo/vezu, kako se god gleda.

Na beku ćemo neko rješenje iščeprkat....

A generalno klubovi imaju pravo da traže pare, samo ne znači da mi za zamjenske igrače moramo toliko i dati. A klubovi s otoka vole tako te cijene da postave. Specifičan je ovo i prijelazni rok, mnogi se kockaju, samo će se na kraju vidjeti ko će u toj kocki dobro proći.

Mogu se stvari i kritikovati, ali realno nakon svih čarobnih trenutaka, kod nas bi trebalo manje nervoze biti. A na momente je ovdje ima previše.
Ha gledaj, nije u pitanju nervoza, više je realno stanje stvari. Oteže se sa transferima koji su objektivno trebali biti riješeni do kraja 8. mjeseca. Znamo svi šta nam treba i svejedno se cijenkaju za 5-10 milijuna. A prošle sezone kupili igrača za 80. Onda se nisu cijenkali i razmišljali?

Izuzetno važno je to da ovakvih utakmica kao Hoffenheim bude malo jer grdo izgleda kad prvaka Europe razbiješ 4-1 i još k tome imaš jedno 4 100%. To mi je malo previše za Bayern da nas netko natrpa zbog nedovoljno svježine i odmora. Takvih utakmica mora biti malo ove sezone a nažalost situacija nije dobra pred sam početak sezone.

Da se razumijemo odmah, što bi rekli, ne tražim ja da opet osvojimo ligu prvaka i to pod obavezno, daleko od toga. Jednostavno bih volio da i ove sezone budemo jaka ekipa u ligi prvaka i da odemo što dalje a za tako nešto se moramo ipak pojačati da bi opet imali brutalno kvalitetnu ekipu.

effe_sa je napisao/la:Cuisance je izgleda tražio garanciju da će dvadesetak utakmica odigrati u sezoni, a Flick koji je rekao da ga cijeni to mu naravno nije mogao garantovati. Francuz je imao velike nade nakon odlaska Thiaga. On bi mogao odlaskom najviš pogriješiti,jer ako je ovako nestrpljiv, onda nije trebao ići iz Gladbacha.
Dobro je da ovaj mali ide. Ono što smo ga gledali, momak trkački nije na nivou Bayerna. Ima on potez, ima odličan udarac ali imam osjećaj da za sebe misli da je Zidane osobno. Pogotovo je dobro što mi se čini da ćemo za njega uzeti 20 milijuna što je odlično s obzirom da ionako ne bi igrao puno utakmica.
effe_sa je napisao/la:A super je što Flick vjeruje i ima namjeru forsirati Musialu, koji mislim da će dobiti solidnu minutažu ove sezone i imam osjećaj da će napraviti proboj.
Sutra bi ga opet želio vidjeti i to ovaj put od početka, a vidim da to i mnogi navijači u Njemačkoj priželjkuju.
Apsolutno se slažemo. Stvarno nakon dugo vremena prvi mladi igrač koji pokazuje lakoću i "ono nešto" za sada. Ok, ne treba odmah pretjerivati ali ovo izgleda dosta dobro za početak.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 29 sep 2020, 20:41

sljivo je napisao/la:
29 sep 2020, 18:23
Evo Chelsea ne da Odoija, nikako. Gece pripremi se.
Mislim da je najkasnije danas jasno da od dolaska ovog igrača ništa. Ovi izgleda računaju na njega čim ovaj igra drugu utakmicu zaredom u prvoj postavi.

Sad je pitanje tko je opet bacio mamac novinarima za ovog igrača. Da li su oni sami iskopali tako nešto ili ipak imaju neku insajdersku informaciju od Bayerna?

Ako je ovo drugo... hmmm.... komedija od strane Bayerna i totalno neozbiljno da opet pokušavaju dovesti ovog igrača i opet pushiona. :D :D :D

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 29 sep 2020, 20:45

Ono što najviše zabrinjava je da nema onih stvarnih i pravih špekulacija, tipa neko je pristo, klubovi se dogovaraju i slično. A vrijeme ističe polahko.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 29 sep 2020, 20:50

BenjooJutub je napisao/la:
29 sep 2020, 17:24
25 miliona je nista u današnjem fudbalu s obzirom da od njih zbog marketa i tržišta kakav je, možeš za 12 mjeseci napraviti troduplo.

Tako da ovaj malac nije skup, a cifra od 50 miliona se mora dati za bilo kakvog igrača sa većim potencijalom i kvalitetom, tipa Aouar.
Pa baš tako. Kasnije ga uvijek možeš prodati za približne novce ako ne uspije jer je mlad i takvo je tržište. S obzirom da je Francuz a sa njima imamo odlična iskustva, mislim da ne bi pogriješili nimalo.

Znao sam i prije da je dobar igrač ali ovim partijama protiv Citya i Bayerna me kupio skroz. Odličan igrač. E sad u ovo vrijeme kako tržište funkcionira mislim da se može biti kreativan i tih 50-55 milijuna da se može raspodijeliti na 2 godine. Samo treba biti kreativan i spreman na kraju platiti tih 50-55 milijuna.

Ali prije svega mislim da nam treba takav igrač jer smo odlaskom Thiaga izgubili i kvalitetu i kreativnost i širinu u sredini veznog reda tako da tu ne bi smjelo biti dileme.

Poanta priče je da bi sa takvim igračom riješili sredinu veznog reda u narednih 5-7 godina.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 sep 2020, 20:55

Stefan Effenberg je napisao/la:
29 sep 2020, 20:36

Ha gledaj, nije u pitanju nervoza, više je realno stanje stvari. Oteže se sa transferima koji su objektivno trebali biti riješeni do kraja 8. mjeseca. Znamo svi šta nam treba i svejedno se cijenkaju za 5-10 milijuna. A prošle sezone kupili igrača za 80. Onda se nisu cijenkali i razmišljali?
Pa gledaj ima dosta i nervoze, neki se baš ovdje puno nerviraju.... :) Šta bi bilo tek da je sezona bila loša?
Ja sam već u onom ranijem postu, kada sam s tobom diskutovao, rekao šta je po meni greška. To je ono određivanje strategije i postavljanje jasnog stava...Ovako ćemo i ovako...Pa da se ne ponavljam.
A pričali smo o tome kako je to oko Desta velika farsa i gubljenje toliko vremena, oko igrača koji bi trebao biti back up (bar u startu). Samo eto toliko su ga cijenili, koliko su cijenili i izgleda nisu očekivali da će Barca uletiti sa više para. Barca ga eto više cijenila... :) Ali definitivno tu nije bilo potrebe za nekim zadržavanjem
Stefan Effenberg je napisao/la:
29 sep 2020, 20:36
Izuzetno važno je to da ovakvih utakmica kao Hoffenheim bude malo jer grdo izgleda kad prvaka Europe razbiješ 4-1 i još k tome imaš jedno 4 100%. To mi je malo previše za Bayern da nas netko natrpa zbog nedovoljno svježine i odmora. Takvih utakmica mora biti malo ove sezone a nažalost situacija nije dobra pred sam početak sezone.
Ova sezona će biti teža, nakon tih svih uspjeha. Očekivanja odmah velika, sve se vaga, a i generalno zbog cijele situacije sezona je nabacana stisnuta.
Problem je što ljetna pauza nije bila kao ljetna pauza, Bayern skoro nikako je nije imao, prijelazni rok nije kao prijelazni rok i ova sezona je opet cijela drugačija. Sve jedno za drugim povlači.

A ovo što si u drugom postu oko Hudson Odoi-ja spomenuo, sve stoji. Meni se skoro pa povraća na pomen tog igrača (a nije do njega :D ). Pa komedija je bila pred prošlu sezonu koliko se Hasan bio za njega zalijepio i kako je ko dijete oko igračke oblijetao, a bez pravog pristupa. To je onako baš bilo sramoćenje. Stavljanje ugleda na kocku, oko igrača koji je puno slabiji od brojnih koje smo dovodili. Da je to mlad igrač, da ima potencijal i da je solidan sve stoji. Ali što je bilo previše, previše.
I ko što kažeš sada vjerovatno samo novinari plasiraju tu priču...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 29 sep 2020, 21:16

Normalno da će biti nervoze kada se ovako sramotno pristupa tekućoj sezoni. Od svjetskih klasa i tima sačinjenog od Riberya, Robbena, Lewandowskog, Mullera, Vidala, Thiaga, Coste, Comana, Lahma, Alabe, Boatenga, Neuera, Gotzea, Schweinsteigera, Alonsa itd došli smo do toga da nam Lewandowskog mijenja Ziki a Sanea Musiala. Ma bježi tamo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.