FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ako dovede Lampteya to će biti izvrstan posao, mali je bolji od obojice Dest/Aarons.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Sve je to ok da zelimo mlade i talentirane desne bekove. Ali recimo ja se pitam da li je to mudar potez jer dajes 25+ milijuna za igraca koji je planiran da bude back-up za Pavarda. Ili ce mozda Pavard preseliti na klupu?dirkules je napisao/la: ↑29 sep 2020, 15:28Lamptey odličan protiv Chelsea i Utda što sam gledao, pogotovo ofanzivno.Hasan Salihamidžić has concrete candidates for the right back and midfield positions. Something will definitely happen in the remaining days of the window [@cfbayern]
New candidate for #FCBayern revealed: According to my information the club is interested in right-back Tariq Lamptey (19) and have already asked for him. @OfficialBHAFC expects up to €25m. FCB should be willing to pay around €15m. #BHAFC @****
: @Transfermarkt
Ono sto hocu reci je to da bi ja radije dao novac za Aouara jer nama je kreativnost u veznom redu itekako potrebna a i kvaliteta koju ima taj igrac. Vjerojatno sam neobjektivan trazeci tako skupog igraca u ovim vremenima ali smatram da nam je to potrebnije.
Desnog beka mozemo i posuditi od nekoga, ne vidim da nam ta pozicija bas toliko skripi da bi trebao doci tako skup igrac u ovom trenutku.
Dok u vezi imas samo Kimmicha, Goretzku i Tolisoa, Martinez isto upitan.
I da, s obzirom da za Depaya isto traze samo 25 milijuna, nema tu puno razmisljanja. Moze pokriti sve pozicije u napadu, samim time imat ce puno prilika za igru, mislim da je to must-buy.
natezemo se sa ajaksom za par milona citavo ljeto i sad neko misli da ce dati 50 za aoura, od te ljubavi nema nista, sve u svemu nevjerujem da ce iko doci mozda gotze zato sto bi bio free transfer
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Ma mora neko doci, krilo i RB, poceti sezonu sa 15 igrača bi bilo katastrofalno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
znam i ja da neko mora doci, ali problem je sto nece niko,osvojena je lp i sad nema potrebe da se ulazu pare u nove igrace barem je tako kod uprave koji gledaju na financije
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Moja želja i jeste bio Aouar koji bi mogao igrati u paru sa Kimmich/Goretzka a mogao bi i zamjeniti Mullera ispred.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑29 sep 2020, 15:55Sve je to ok da zelimo mlade i talentirane desne bekove. Ali recimo ja se pitam da li je to mudar potez jer dajes 25+ milijuna za igraca koji je planiran da bude back-up za Pavarda. Ili ce mozda Pavard preseliti na klupu?dirkules je napisao/la: ↑29 sep 2020, 15:28Lamptey odličan protiv Chelsea i Utda što sam gledao, pogotovo ofanzivno.Hasan Salihamidžić has concrete candidates for the right back and midfield positions. Something will definitely happen in the remaining days of the window [@cfbayern]
New candidate for #FCBayern revealed: According to my information the club is interested in right-back Tariq Lamptey (19) and have already asked for him. @OfficialBHAFC expects up to €25m. FCB should be willing to pay around €15m. #BHAFC @****
Ono sto hocu reci je to da bi ja radije dao novac za Aouara jer nama je kreativnost u veznom redu itekako potrebna a i kvaliteta koju ima taj igrac. Vjerojatno sam neobjektivan trazeci tako skupog igraca u ovim vremenima ali smatram da nam je to potrebnije.
Desnog beka mozemo i posuditi od nekoga, ne vidim da nam ta pozicija bas toliko skripi da bi trebao doci tako skup igrac u ovom trenutku.
I da, s obzirom da za Depaya isto traze samo 25 milijuna, nema tu puno razmisljanja. Moze pokriti sve pozicije u napadu, samim time imat ce puno prilika za igru, mislim da je to must-buy.
A za beka očito je želja Flicka da konačno zabetonira Kimmicha u vezi, bez da se prebacuje na beka kao što je to bio slučaj nakon povrede Pavarda. A ima i ona opcija ako bi se taj bek pokazao dobili bi više opcija sljedeće sezone nakon mogućeg ne produžavanja Boe, Pavard kao štoper i desni bek uz Sulea i Kouassija.
Realno male pare i za Depaya, za njegov kvalitet, a dobijaš ozbiljnu zamjenu i za Lewu a i krila.
Samo kad se sjetim onih vijesti prošlo ljeto kako se imao budžet 200mil, potrošeno 90, kako će se to dodati na transfer budžet za ovu godinu, pa nagrada od LP ove sezone preko 100mil. Ali korona...
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Bajke su na drugom spratu. Aouar je trenutno za nas tip transfera ala Messi transfer. Uprava da ovo sve shvaća ozbiljno tj. da Flika shvata ozbiljno davno bi doveli šta treba. Jbg imaju taj neki fetiš da se kur.če trenerima i da gledaju u neke dubine koje niko ne vidi i ne gleda.
Ako se radi o Tariqu Lampteyu onda će to bit jako zanimljivo, proljetos ga je Chelsea otpisao kao škart, igrao je zatim za BHA 9 utakmica a u ovoj sezoni 3, gdje je bio dobar (u svakoj po jedna asistencija). Veliki mačak u vreći, pri čemu je pitanje kolko milki je ta vreća teška. Za 20 milki ja bih prije uzeo nešto već raspakirano.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Slazemo se, Aouar moze pokriti vise pozicija a kreativnost u veznom redu je jako potrebna. Istina da frajer kosta ali se mozda moglo i razvuci to nekako, u svakom slucaju kako god pogledas igrac u vezi je potreban isto kao i desni bek i krilo.dirkules je napisao/la:
Moja želja i jeste bio Aouar koji bi mogao igrati u paru sa Kimmich/Goretzka a mogao bi i zamjeniti Mullera ispred.
A za beka očito je želja Flicka da konačno zabetonira Kimmicha u vezi, bez da se prebacuje na beka kao što je to bio slučaj nakon povrede Pavarda. A ima i ona opcija ako bi se taj bek pokazao dobili bi više opcija sljedeće sezone nakon mogućeg ne produžavanja Boe, Pavard kao štoper i desni bek uz Sulea i Kouassija.
Realno male pare i za Depaya, za njegov kvalitet, a dobijaš ozbiljnu zamjenu i za Lewu a i krila.
Samo kad se sjetim onih vijesti prošlo ljeto kako se imao budžet 200mil, potrošeno 90, kako će se to dodati na transfer budžet za ovu godinu, pa nagrada od LP ove sezone preko 100mil. Ali korona...
Pa to je to za Depaya, dobili bi odlicnog igraca za relativno male novce. Nadam se da bi moglo nesto biti od toga jer u ovom slucaju Barca oteze sa njegovim dovodenjem pa bi im mogli "vratiti" za Desta.

- Centre forward
- Kontakt:
Ništa ne radiš danima i onda grlom u jagode. E, pa ne može.
S obzirom kako se mastralno završila sezona Flick je zaslužio da mu se dovede ne samo neka dječurlija, već ozbiljne klase. Šta ćeš sutra kad pregore Lewa, Kimmich ili Sane, a logično je da hoće?
Da su se ovako odnosili prema bjelosvjetskoj prevari Pepu, ne bi taj ost'o na klupi ni dva mjeseca.
S obzirom kako se mastralno završila sezona Flick je zaslužio da mu se dovede ne samo neka dječurlija, već ozbiljne klase. Šta ćeš sutra kad pregore Lewa, Kimmich ili Sane, a logično je da hoće?
Da su se ovako odnosili prema bjelosvjetskoj prevari Pepu, ne bi taj ost'o na klupi ni dva mjeseca.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
a pitanje jel bi i bundes osvojioCentre forward je napisao/la: ↑29 sep 2020, 16:32
Kad se sjetim ove rasprave oko posudbi na polusezoni:
viewtopic.php?f=110&t=108&p=7449163&hil ... o#p7449163
It didn't age well
viewtopic.php?f=110&t=108&p=7449163&hil ... o#p7449163
It didn't age well

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Bit će sve OK na ljeto. 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I opet ode kad mu je kurcu ćeifledar je napisao/la: ↑29 sep 2020, 16:39a pitanje jel bi i bundes osvojioCentre forward je napisao/la: ↑29 sep 2020, 16:32

Ni Alaba nije trenirao danas.
šta je ba vama,ovdje pričate ko da maltretiraju flicka životom.
Brate istina je da imaju novac ali isto tako i obavezu i odgovornost prema klubu,jesuli mogli prije riješiti stvari jesu,ali da su kojim slučajem doveli zamjenu tiagu prijw prodaje onda bi tek teško bilo doboti novac za njega,slično je i sa alabom.
jasno jeda je ovdjena sceni ucjena s njegove strane jer ovakav igrač bi kao slobodan dobio ogroman novac na ruke za potpis i vjerujte da ima i toga kod njeg,što nebi uzeo 20-30 mil od citya naredne sezone kao slobodan.
A šta da sad radi braco ili rumenige tu;da ga prebace u drugi tim i kupe jošjednog štopera.Svatate li da ove sezone i Ganabry,i Coman,i Goretzka,i Sule treba tek da produže ugovore i svaki očekuje povećanje plate.
Prelazni rok nije gotov,garantujem da će do petka biti tu i novi napadač i krilo ibek i vjerovatno veznjak.
Evo opet se Mandžukić spominje,odoi,bek apsolutno garantujem da će doći.
Zar je moguće da je uprava koja ke dovela daviesa,ganabrya,Goretzku,pavarda,sulea,kimicha i sve ostale koji su svoju igeu podigli drastično u našem klubu i razvili se u zvijezde.
Zar je odjednom ta uprava postala nesposobna
Zar nisu zaslužili malo povjerenja
Nije moguće da je jedan poraz pokvario svu idilukoju imamo
P brate jel moglo bolje jest,ali isto tako svi koji ozbiljno pratite bayern znate da uvjek iznenade s transferim i vrlo često su to top trensferi kao gore nabrojani
a svi gore će vjerovatno ubrzo dobiti poboljšane ugovore mislite da netreba novac i za to
mislite d ganabry goretzka kimich neće očekivati nešto kao muller ili lewa
Pa brate ako do kraja prelaznog roka ne dodju igrači koji će nas pojačati tada ih napadajte,zašto sad ne uživati.
suzra klasiker uzimamo novi trofej
peti,ili ti ga prvi od pet u novoj sezoni haha opet tripleta i svjwtsko klupsko i eto ga superkup
Brate istina je da imaju novac ali isto tako i obavezu i odgovornost prema klubu,jesuli mogli prije riješiti stvari jesu,ali da su kojim slučajem doveli zamjenu tiagu prijw prodaje onda bi tek teško bilo doboti novac za njega,slično je i sa alabom.
jasno jeda je ovdjena sceni ucjena s njegove strane jer ovakav igrač bi kao slobodan dobio ogroman novac na ruke za potpis i vjerujte da ima i toga kod njeg,što nebi uzeo 20-30 mil od citya naredne sezone kao slobodan.
A šta da sad radi braco ili rumenige tu;da ga prebace u drugi tim i kupe jošjednog štopera.Svatate li da ove sezone i Ganabry,i Coman,i Goretzka,i Sule treba tek da produže ugovore i svaki očekuje povećanje plate.
Prelazni rok nije gotov,garantujem da će do petka biti tu i novi napadač i krilo ibek i vjerovatno veznjak.
Evo opet se Mandžukić spominje,odoi,bek apsolutno garantujem da će doći.
Zar je moguće da je uprava koja ke dovela daviesa,ganabrya,Goretzku,pavarda,sulea,kimicha i sve ostale koji su svoju igeu podigli drastično u našem klubu i razvili se u zvijezde.
Zar je odjednom ta uprava postala nesposobna
Zar nisu zaslužili malo povjerenja
Nije moguće da je jedan poraz pokvario svu idilukoju imamo
P brate jel moglo bolje jest,ali isto tako svi koji ozbiljno pratite bayern znate da uvjek iznenade s transferim i vrlo često su to top trensferi kao gore nabrojani
a svi gore će vjerovatno ubrzo dobiti poboljšane ugovore mislite da netreba novac i za to
mislite d ganabry goretzka kimich neće očekivati nešto kao muller ili lewa
Pa brate ako do kraja prelaznog roka ne dodju igrači koji će nas pojačati tada ih napadajte,zašto sad ne uživati.
suzra klasiker uzimamo novi trofej
peti,ili ti ga prvi od pet u novoj sezoni haha opet tripleta i svjwtsko klupsko i eto ga superkup
Otišao kad je popio pedalu.
Ali ovi mitomani poput Makaša vole vjerovati u bajke.

Pa dali mu otkaz što ne znači da ga sad treba u kovčegu ispratiti iz Minhena.
Gospodski klub.
Gospodski klub.
Moze moderator ovoga lika maknuti , naporan je vise sa pepom **** ga on vise, prevara celava ....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- BenjooJutub
- Kontakt:
25 miliona je nista u današnjem fudbalu s obzirom da od njih zbog marketa i tržišta kakav je, možeš za 12 mjeseci napraviti troduplo.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑29 sep 2020, 15:55Sve je to ok da zelimo mlade i talentirane desne bekove. Ali recimo ja se pitam da li je to mudar potez jer dajes 25+ milijuna za igraca koji je planiran da bude back-up za Pavarda. Ili ce mozda Pavard preseliti na klupu?dirkules je napisao/la: ↑29 sep 2020, 15:28Lamptey odličan protiv Chelsea i Utda što sam gledao, pogotovo ofanzivno.Hasan Salihamidžić has concrete candidates for the right back and midfield positions. Something will definitely happen in the remaining days of the window [@cfbayern]
Tako da ovaj malac nije skup, a cifra od 50 miliona se mora dati za bilo kakvog igrača sa većim potencijalom i kvalitetom, tipa Aouar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.