Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Desperado09
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Lewandowski highlights vs Hoffenheim.
najveci uspijeh zuti u zadnje vrijeme poraz Bayerna od Hoffe 

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Lijep napad Hoffenheima prije zadnjeg gola.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Bayern i Hertha u borbi sa vremenom. Premalo vremena, a previse posla za odraditi. Bayern definitivno najveci gubitnik prelaznog roka.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Prelazni rok se zatvra za 7 dana,šta mislite koliko će.i ko će biti najaktivniji u obih 7 dana.
Mislim da mnogo klubova ima mnogo posla.
Počev od Bayerna koji bi izgleda mogao i Alabu prodati do kraja spominke se Man.Utd
Ja vjerujem da će oni definitivno najviše učiniti i pojačati tim.
Leverkuzen isto tako im par nepoznanica prije svwga tražw krilo još uvjek je opcija Thauvin,mislim da bi bio sjajno pojačanje,kao i veznjak,vidjwćemo
Bprusia Dortmund mislim da nećw biti puno aktivni osim da ne dobiju neku posebnu ponudu z Sancha pa moraju hitno tražiti zamjenu.Spominje se Lesterova želja da kipe Akanjia
Leipzig mislim završio sa svim
Hertha mislim uz Bayern njbiše aktivnosti možemo od njih očekivati,spominke se opet Gotze,Adelaid iz lyona,čak i još jedan winger
Gladbach po meni sigurno treba pojačanja ali čisto sumnjam
Schalke realno prvo pitanje im je trwner koliko vidim Ragnick bi možda i došao ali da mu se ispune uslovi koke traži a mislim da će uprava plavih potržiti nekoga sa manje zahtjeva,možda i oni pokišaju nekoga dovesti mada se više spominju prodaje Kabaka,Nastasića,Bentaleba,
Sve u svemu puno stvari za riješiti baš malo vremwna,
Sigurno ćemo vidjwti par iznenadjenja
Mislim da mnogo klubova ima mnogo posla.
Počev od Bayerna koji bi izgleda mogao i Alabu prodati do kraja spominke se Man.Utd
Ja vjerujem da će oni definitivno najviše učiniti i pojačati tim.
Leverkuzen isto tako im par nepoznanica prije svwga tražw krilo još uvjek je opcija Thauvin,mislim da bi bio sjajno pojačanje,kao i veznjak,vidjwćemo
Bprusia Dortmund mislim da nećw biti puno aktivni osim da ne dobiju neku posebnu ponudu z Sancha pa moraju hitno tražiti zamjenu.Spominje se Lesterova želja da kipe Akanjia
Leipzig mislim završio sa svim
Hertha mislim uz Bayern njbiše aktivnosti možemo od njih očekivati,spominke se opet Gotze,Adelaid iz lyona,čak i još jedan winger
Gladbach po meni sigurno treba pojačanja ali čisto sumnjam
Schalke realno prvo pitanje im je trwner koliko vidim Ragnick bi možda i došao ali da mu se ispune uslovi koke traži a mislim da će uprava plavih potržiti nekoga sa manje zahtjeva,možda i oni pokišaju nekoga dovesti mada se više spominju prodaje Kabaka,Nastasića,Bentaleba,
Sve u svemu puno stvari za riješiti baš malo vremwna,
Sigurno ćemo vidjwti par iznenadjenja
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Bayern i Hertha su imali najvise para na raspolaganju, a najmanje su uradili. Bayern je najveci gubitnik i ekipa koja je najlosije odradila prelazni roku. Usudio bi se reci da su slabiji bar 20 posto.
Borussija D. je zadrzala kadar ali je propustila dovesti boljeg trenera od limitiranog Favrea. Ko danska krava koja daje puno mlijeka pa se na kraju gicne i sve prolije.
Bayer je nesumnjivo slabiji nego prosle godine, moguce da ce biti aktivni na trzistu. Isto vrijedi kao i za Borussiju, poprilicno limitiran trener jer uzrok propasti ovog tima. Za nih je sramota da igraju El s obzirom na finansijski potencijal
Borussija M. - realno zalutali su u Ligu pravaka. Imali su srece da Bayer nije imao boljeg takticara na klupi. Nemaju kapaciteta da se nose sa najboljim ekipama. Doveli su dvojicu igraca koji su proslu godinu presjedili, stoji pohvala da su zadrzali kadar.
RB Leipzig ce vjerovatno dovesti jos jednog ofanzivca, bar je to nedavno najavio Nagelsmann. Kadar im je dobro popunjen, godinu su iskusniji, realna opasnost za Borussiju u borbi za drugo mjesto.
Hoffenheima - bolji poznavaoci fudbala reci ce da im je kadar dobro poslozen sa nekoliko izuzetnih igraca. Ako se potvrdi potencijal Henesa, mogli bi ponovo u Ligu prvaka. ( S obzirom na stanje u BMG , Herthi i Bayeru, mogli bi napraviti sranje u vrhu)
Frankfurt je ekipa koja zavrsava listu kandidata za evropska takmicenja, ove godine bi mogli uhvatiti El samo iz razloga sto su drugi se pogubili zbog korone.
Borussija D. je zadrzala kadar ali je propustila dovesti boljeg trenera od limitiranog Favrea. Ko danska krava koja daje puno mlijeka pa se na kraju gicne i sve prolije.
Bayer je nesumnjivo slabiji nego prosle godine, moguce da ce biti aktivni na trzistu. Isto vrijedi kao i za Borussiju, poprilicno limitiran trener jer uzrok propasti ovog tima. Za nih je sramota da igraju El s obzirom na finansijski potencijal
Borussija M. - realno zalutali su u Ligu pravaka. Imali su srece da Bayer nije imao boljeg takticara na klupi. Nemaju kapaciteta da se nose sa najboljim ekipama. Doveli su dvojicu igraca koji su proslu godinu presjedili, stoji pohvala da su zadrzali kadar.
RB Leipzig ce vjerovatno dovesti jos jednog ofanzivca, bar je to nedavno najavio Nagelsmann. Kadar im je dobro popunjen, godinu su iskusniji, realna opasnost za Borussiju u borbi za drugo mjesto.
Hoffenheima - bolji poznavaoci fudbala reci ce da im je kadar dobro poslozen sa nekoliko izuzetnih igraca. Ako se potvrdi potencijal Henesa, mogli bi ponovo u Ligu prvaka. ( S obzirom na stanje u BMG , Herthi i Bayeru, mogli bi napraviti sranje u vrhu)
Frankfurt je ekipa koja zavrsava listu kandidata za evropska takmicenja, ove godine bi mogli uhvatiti El samo iz razloga sto su drugi se pogubili zbog korone.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- kraljttbvb
- Kontakt:
Evo i Mainz sutnu trenera...
2 kola, 2 trenera down
2 kola, 2 trenera down

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Konigsblau
- Kontakt:
Misleći da će time riješiti sve probleme.. A problem leži godinama u nazad..
Wir leben dich Schalke 04!
Najlakše je šutnuti trenera ali nesposobne Uprave ne možeš otjerati godinama.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ko je ovaj novi trener S04
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Herthe izgleda dovela Adelaide za 27 mil eura. Trebali su uzeti i Depaya u paketu...
-
- Kontakt:
Borussia sa Favreom baš djeluje gubitnički.
Halland bi mogao završiti karijeru u Dortmundu, bez pobjede nad Bayernom.
Povlačim riječi. Haland je tatica. Novi Ronaldo ipak. A znamo da Ronaldu leži Bayern.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovaj Bayern podsjeća na Barcu iz 2015., osvojena tripleta i onda raspad u sljedećoj sezoni. Mučna i teška godina je pred Bavarcima.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Btw, Gnabry je overrated kokoš i sasvim je očigledno što u EPL nije uspio. One season wonder.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ali neodoljivo podsjeca. Dominantna tripleta i kratka klupa naredne sezone. Samo sto je Barcelona tada imala transfer ban, a ovi nesto cigance i pregovaraju po sest mjeseci.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Prvi put vidim da neko u septembru jedva trči, a to se upravo dešava kod nas. Plus što smo pogubljeni u ovim mini povredama i prodajama pa nam se sjebo i ritam i forma.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kakav gol bokte. 
Bez obzira na ovo, Kimmichu bi bolje bilo da se vrati na beka nego da glumi veznjaka. Bolje da Pavard igra zadnjeg veznog nego Kimmich, kreativniji je. Flick će sam sebe ukopati ovim vratolomijama.

Bez obzira na ovo, Kimmichu bi bolje bilo da se vrati na beka nego da glumi veznjaka. Bolje da Pavard igra zadnjeg veznog nego Kimmich, kreativniji je. Flick će sam sebe ukopati ovim vratolomijama.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.