Čekam da me let3 sad citira.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Griezmann je imao par grešaka, pored toga dobar dio utakmice se nije vidio, ali izabrat ću to 10/10 puta prije partije koju je Busquets sinoć odigrao. Samo u prvom poluvremenu je napravio više grešaka nego svi igrači na terenu zajedno uključujući Villarealove.
Bratina
Busketc je los, ali i kao takav, u pet deka je bio sa De Jongom sinoc.Donnie Darko je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:06Griezmann je imao par grešaka, pored toga dobar dio utakmice se nije vidio, ali izabrat ću to 10/10 puta prije partije koju je Busquets sinoć odigrao. Samo u prvom poluvremenu je napravio više grešaka nego svi igrači na terenu zajedno uključujući Villarealove.
Isla je u gol barem.
Bartomeu and the rest of the board of directors are still considering resigning. They feel defeated. [cat radio]
Koliko ima Griez i čime opravdao svojih 20 mil evra godišnje? Busquets? Roberto?
Dembélé is a little bit sad by Semedo's departure. The two had a good understanding both on and off the pitch and played PlayStation games together when the team was concentrated in a hotel for Champions League games. [cat radio]
Evander je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:29Busketc je los, ali i kao takav, u pet deka je bio sa De Jongom sinoc.Donnie Darko je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:06Griezmann je imao par grešaka, pored toga dobar dio utakmice se nije vidio, ali izabrat ću to 10/10 puta prije partije koju je Busquets sinoć odigrao. Samo u prvom poluvremenu je napravio više grešaka nego svi igrači na terenu zajedno uključujući Villarealove.
Prosle sezone je Busketc cak bio i bolji od De Jonga.
Nije da ga pravdam, ni ja ga ne zelim u ekipi, ali iritantno mi je prozivanje samo jednog igraca, kako god odigrao, dok su neki drugi mozda i gori, a o tome se cuti.
Čuj po čemu je Busquets zaslužio platu koju primajasonstatham je napisao/la: ↑29 sep 2020, 13:26Koliko ima Griez i čime opravdao svojih 20 mil evra godišnje? Busquets? Roberto?
Ja bih njih plaćao po učinku, rezultatima i trofejima. Pa da onda vidiš zalaganja i trke.
Zanimljivo. Može značiti, a i ne mora.Pored Pjanića današnji trening Barcelone propustili su još Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Jordi Alba, Busquets, De Jong, Messi, Griezmann i Coutinho.
Diler se mijenja non-stop
Samo je odbrana preslikana, jer nažalost druge i nemaš.