To kazes jer smo u losoj formi pa trazis opravdanja ! ! !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
U ponedeljak protiv Tuzle, zbog prenosa igramo u ponedeljak...
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Nedjelja vjerovatno nas trening na glavom, ponedjeljak utakmica, srijeda treninzi reprezentacija i cetvrtak utakmica njihova. Izdrzi, teren!

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kup je uvijek bio nebitno takmičenje, posebno sad kad nema super kupa. Važan je samo kad se osvoji titula, kao dekoracija za duplu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ja bi sad i za taj kup guzice dao
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- MocMahale444
Opet rat za kup

Hajde ziv bio prestani pisati tako jer nema smisla. Kup je potreban.
Kakva titula s ovim balerinama, izgubimo kuci od Mladosti i Krupe

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nevjerovatno šta jedan homosapiens može izgovorit, fkt se iznenadim kako ima inteligentnih ljudi na ovom forumu. Od pljuvanja do nebitnog kupa. Pa Bajern onako u DFB gine da digne taj pehar, Barca i Real se klali u kupu kralja, ja kont'o izginuće neko, PSG se onako pošibao sa Saint Etiennom neki dan, dva crvena bila. Bgm treba uvest ovdje kad neko objavi komentar da ide na kontrolu, utiče ovo na koliko toliko normalne ljude
Gledam kako Zrinjski brzo rijesi Krupu, oni igraju po stranama, imaju dobre bekove, brza krila i lagano probijaju ne samo Krupu nego i ostalo.
Mi na Grbavici izadjemo sa Dadom, Hajdarom, Mesom i Stilicem u sredini i samo sa Mustafom koji je brz i Lendricem koji trci i ocekujemo nesto.
Strucni stab je odgovoran sa ove poraze kuci jer grijesi u izboru igraca, nama kuci moraju igrati Veselinovic i Mujezinovic, Gasal mora dobiti minute, nama fali brzine itekako.
Mi na Grbavici izadjemo sa Dadom, Hajdarom, Mesom i Stilicem u sredini i samo sa Mustafom koji je brz i Lendricem koji trci i ocekujemo nesto.
Strucni stab je odgovoran sa ove poraze kuci jer grijesi u izboru igraca, nama kuci moraju igrati Veselinovic i Mujezinovic, Gasal mora dobiti minute, nama fali brzine itekako.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Je.bo majku vi bolje znate od najtrofejnijeg trenera sta treba i pored ljudi koji su 15h s igracima svaki dan. Internet strucnjaci. Bavite se drugim stvarima a ne sto nemate blage veze.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Molio bi nase igrace da igraju radi nas.Nije do nas ako nemate plate ali igrajte radi nas zasluzili smo to.Stari plavi bolesnik.
Ova statistika pokazuje da nije sve tako crno.
Kapiten, u kakvoj god da je formi, uvijek može iskreirati šansu i ostaviti te samog pred golmanom. Nadam se da će se forma podizati, da neće biti indolentan većinu vremena na terenu, on nam je glavna uzdanica.
Kod njega mi se ne sviđa što puno oklijeva da šuta sa 16 metara, uvijek traži neko dodatno rješenje i često to završi neuspješno, opali je ko joj yebe mater, kako Mustafa.
Ikić je naš najbolji stoper, nadam se da će polahko ulaziti u optimalnu formu i da će se Vrhovac pokazati kao dobro rješenje kako bismo ih mogli upariti skupa, mislim da bi jedan brži stoper pored Ikića odlično došao, a Miletić i Aco su odlične backup opcije.
Eldar Šehić je defanzivno jedan od najboljih bekova lige, pogledajte samo tu statistiku. Ko god je odgledao utakmice, mogao je uočiti koliko puta je zaustavio protivničko krilo i to poprilično lahko, ima zaista pametno postavljanje.
Naravno, defanzivu treba igrati i krilo, što je suprotnog od onog što radi npr. Veselinović, a to se najbolje pokazalo u Izraelu kada je Šeha počesto ostajao sam sa dvojicom, a Veseli lagano trčkarao.
Ono što je problem kod Eldara jeste ofanziva, nekako mi nije kreativan i centaršutevi nisu na nivou(protiv Krupe tri centaršuta na drugu stativu gdje nikog nema). Nadam se da će to doći s vremenom.
Ako bi Zec mogao biti spreman za tempo od 60 minuta na krilnoj poziciji, mislim da bismo mogli ostati konkurenti do polusezone, naravno uz podizanje forme.
VtŽ!

Kapiten, u kakvoj god da je formi, uvijek može iskreirati šansu i ostaviti te samog pred golmanom. Nadam se da će se forma podizati, da neće biti indolentan većinu vremena na terenu, on nam je glavna uzdanica.
Kod njega mi se ne sviđa što puno oklijeva da šuta sa 16 metara, uvijek traži neko dodatno rješenje i često to završi neuspješno, opali je ko joj yebe mater, kako Mustafa.

Ikić je naš najbolji stoper, nadam se da će polahko ulaziti u optimalnu formu i da će se Vrhovac pokazati kao dobro rješenje kako bismo ih mogli upariti skupa, mislim da bi jedan brži stoper pored Ikića odlično došao, a Miletić i Aco su odlične backup opcije.
Eldar Šehić je defanzivno jedan od najboljih bekova lige, pogledajte samo tu statistiku. Ko god je odgledao utakmice, mogao je uočiti koliko puta je zaustavio protivničko krilo i to poprilično lahko, ima zaista pametno postavljanje.
Naravno, defanzivu treba igrati i krilo, što je suprotnog od onog što radi npr. Veselinović, a to se najbolje pokazalo u Izraelu kada je Šeha počesto ostajao sam sa dvojicom, a Veseli lagano trčkarao.
Ono što je problem kod Eldara jeste ofanziva, nekako mi nije kreativan i centaršutevi nisu na nivou(protiv Krupe tri centaršuta na drugu stativu gdje nikog nema). Nadam se da će to doći s vremenom.
Ako bi Zec mogao biti spreman za tempo od 60 minuta na krilnoj poziciji, mislim da bismo mogli ostati konkurenti do polusezone, naravno uz podizanje forme.
VtŽ!

Imaju i oni porodice, supruge, djecu, racune, obaveze,... život.
Isto kao kod nas u BiH kada obican covjek ide na posao a plata kasni, firma propada, a on ide jer se nada da ce biti bolje jer kuci ima djecu, suprugu, obaveze. Da napusti posao, sta ce, gdje ce, dok drugi nađe ...itd.
Samo sto oni mogu da napuste klub i tuze, pa dobiju troduoplo.
Ta loziona navijaca igrajte za nas, boli ih qurac sve i jednog, na kraju za sam klub, ne samo kod nas nego u sve i jednom klubu. Sve neke legende kluba, idoli, kurci palci, ... cast pojedincima.
Pa uzmi samo ove pickurine iz Reala sve i jedan multi milioneri, na primjeru sad kad je zavlado Kovid pa uprava Reala da malo ublazi troskove jednu im platu 30% manje dala oni digli pobunu. Sedmicno stotine hiljada zarađuju !
O cemu dalje da pricamo, a nasi koliko plata nisu dobili ?
Mjau !
-
- Kontakt:
100 utakmica Miloša Filipovića u dresu mađara u ligi - 31 pogodak i 29 asistencija.
Dan te neyebo...
Dan te neyebo...
Željezničar za život cijeli!
Tako je!
Eh sada u nastavku priče zamisli navijača koji radi protiv kluba. Svaki dan rovari, grebe, šnjuha i laje da bi napakostio klubu, jer ako uspije oštetiti klub, ljudi u klubu će patiti. Tako smo tog 'navijača' gledali kako kliče jer jer je klub izgubio skoro cijelo administrativno i upravno tijelo, kako sa ponosom prepričava da 'zna on dobro kako je klub titule osvajao', kako poziva ostale navijače da ne idu na utakmice i da ne 'pune klubsku kasu' jer je to jedini način, kako dere člansku, likuje zbog poraza, ruga se i cereka, oduševljeno priča o teškim vremenima u kojima se klub nalazi.
Klub za koji 'taj navijač' "navija".
To je ispravan put, samo tako možemo do cilja.

Ma u pravu si Macak ali sta da mi bolesnici radimo.Da se odreknemo Zelje da kazemo **** sta ces da se predamo.Fazon je da smo mi najmanje krivi davali podrsku kupovali karte i uvjek kad krene dobro desi se ili uprava ili trener ili corona sad igraci pa sta trebamo da ga sami sebi popusimo i kazemo bio nekad neki Zeljo.Mi smo burazeru Zeljo i nemoze ni uprava ni igraci ni Tito ga razorit.Poruka od mene a i mojih jarana starih plavih kuka.
-
- Kontakt:
Nije to tek tako da igraci nemaju para za zivot.U zadnji mjesec su dobili 2 plate i 2 premije.I plivaju im jis dvije ja mislim.Ako Zec npr.ima 7 000 platu i dobije dvije premije po 1000 to je okruglo 16 000 daleko od toga da je gladan ali je istina da su mu duzni.Machak je napisao/la: ↑29 sep 2020, 10:42Imaju i oni porodice, supruge, djecu, racune, obaveze,... život.
Isto kao kod nas u BiH kada obican covjek ide na posao a plata kasni, firma propada, a on ide jer se nada da ce biti bolje jer kuci ima djecu, suprugu, obaveze. Da napusti posao, sta ce, gdje ce, dok drugi nađe ...itd.
Samo sto oni mogu da napuste klub i tuze, pa dobiju troduoplo.
Ta loziona navijaca igrajte za nas, boli ih qurac sve i jednog, na kraju za sam klub, ne samo kod nas nego u sve i jednom klubu. Sve neke legende kluba, idoli, kurci palci, ... cast pojedincima.
Pa uzmi samo ove pickurine iz Reala sve i jedan multi milioneri, na primjeru sad kad je zavlado Kovid pa uprava Reala da malo ublazi troskove jednu im platu 30% manje dala oni digli pobunu. Sedmicno stotine hiljada zarađuju !
O cemu dalje da pricamo, a nasi koliko plata nisu dobili ?
-
- Kontakt:
Ma pusti debila. Za svaku pobjedu igrači su dobili premije. 5x 1000. I dobili su 2 plate za 2 mjeseca. Pliva im se samo dio sa početka pandemije.
Jurišššš
Jurišššš
Trenira li Bojo
Đe si talenat, nisam te prepozn'o. Nabijem i tebe i takmičenje koje nam je dva puta uzelo titulu. Ne možemo da skrpimo 11 igrača, a ne da ih trošimo protiv raznoraznih sela i zaseoka.MrAlemKa je napisao/la: ↑29 sep 2020, 07:35Nevjerovatno šta jedan homosapiens može izgovorit, fkt se iznenadim kako ima inteligentnih ljudi na ovom forumu. Od pljuvanja do nebitnog kupa. Pa Bajern onako u DFB gine da digne taj pehar, Barca i Real se klali u kupu kralja, ja kont'o izginuće neko, PSG se onako pošibao sa Saint Etiennom neki dan, dva crvena bila. Bgm treba uvest ovdje kad neko objavi komentar da ide na kontrolu, utiče ovo na koliko toliko normalne ljude![]()
Čuj ti njega, Bayern, Barca i Real se bore za kup, pa normalno da se bore jer se tamo dobija lova za to takmičenje, i ukrštaju se sa ljutim rivalima, pa opet samo u baš važnim utakmicama izvode najjače postave.
Kup je utješna nagrada za gubitnika, i nagrada za manje ekipe u vidu izlaska u Evropu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 90 gostiju.