Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Od toliko problema u ekipi, AA23 kenja po Tirniju. Alal vera majstore. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- feniksptica
- Kontakt:
Napisah ja sreda medju zadnje 3 ekipe i znao sam kako ce bit i opet ko zadnja budala gledo cijelu tekmu. U cetvrtak cu preskocit, cisto sto cemo igrat i mozda pobijedit njihov 2 tim pa ce bit hvalospjevi piola godine kako smo dobili Liverpuul.
Sreda nam ko ****. Spora isto ko da gledas snimke iz 80ih..
Tirni dobro postupio..svaki drugi igrac bi kod prvog gola penal napravio..nije on mogo znat da ce posle gol bit
Sreda nam ko ****. Spora isto ko da gledas snimke iz 80ih..
Tirni dobro postupio..svaki drugi igrac bi kod prvog gola penal napravio..nije on mogo znat da ce posle gol bit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Baš
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma ne Tierney je Bog, Božanstvo, svetac
Šta se preserava sa njim više, ide mi na qrac gdje god Twitter otvorim koliko se drka na tog frajera, razumijem da je mlad momak i da ima velik potencijal, ali da se sad uvrštava u neke prvoklasne bekove, daj nemojte zafrkavati, defanzivno solidan, ofanzivni pristup mu je ograničen trenutno, vidjećeš kroz sezonu svakako, nemam ti šta govoriti, dok ne popravi ono saginjanje glave i guraj loptu pa ako me stigne ko ne stigne, neće od njega biti prvoklasni igrač kao što može biti, imao je lošu tekmu, jel se to ne smije kritikovati Tierney?
Za naše prethodne bekove je definitivno upgrade, ali nema šanse da se za njega tvrdi da je neki bogotac kako se to po medijima, Twitteru, pa evo i ovdje prosipa priča

Šta se preserava sa njim više, ide mi na qrac gdje god Twitter otvorim koliko se drka na tog frajera, razumijem da je mlad momak i da ima velik potencijal, ali da se sad uvrštava u neke prvoklasne bekove, daj nemojte zafrkavati, defanzivno solidan, ofanzivni pristup mu je ograničen trenutno, vidjećeš kroz sezonu svakako, nemam ti šta govoriti, dok ne popravi ono saginjanje glave i guraj loptu pa ako me stigne ko ne stigne, neće od njega biti prvoklasni igrač kao što može biti, imao je lošu tekmu, jel se to ne smije kritikovati Tierney?
Za naše prethodne bekove je definitivno upgrade, ali nema šanse da se za njega tvrdi da je neki bogotac kako se to po medijima, Twitteru, pa evo i ovdje prosipa priča
Arsenal have produced just 24 shots so far this season, only West Brom have attempted fewer (22) in the Premier League. [
@Squawka
] #afc

I vi ne bi Auoara ccc. 24 suta u 3 utakmice. Moralo se duplo od toga sutati
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Tirni je ****, dajte nam Mesuta. 

- Chapman1886
- Kontakt:
tierney bez noge bolji od teleta seada koji je alternativa tu
Samo Sloboda | COYG
I should save this for the by the numbers but... Arsenal's starting double pivot combined for 0 progressive passes completed and 0 final third entires
Brate mili, za plakati
Brate mili, za plakati
- feniksptica
- Kontakt:
Seo je bolji u Tirnija ofanzivno. Ovaj je bolji defanzivno. Po meni Tirni ne igra poziciju koja mu najvise odgovara
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)

Nilesa niko ni da spomene, brat prodao bruku lopti, rezime njegove igre je ono kad prebaciva loptu na drugu stranu na Belerina, pet metara ga promašio.
Stoji doduše da igra u ovoj formaciji sa trojicom, problem je što mi meščini ne planiramo preći na 4-4-2 sa time
Evo za Aulasa zadnje :
Isto tako Aulas kaže da je potrebno više novca za Aouara da bi se doveo, nije negirao to da smo postigli dogovor sa Aouarom, ali rekao je da hoće više love
Evo za Aulasa zadnje :
Isto tako Aulas kaže da je potrebno više novca za Aouara da bi se doveo, nije negirao to da smo postigli dogovor sa Aouarom, ali rekao je da hoće više love
Svi su bili uzasni sem Cebalosa, lakse tako reci

- QUARTERBACK
- Kontakt:
jest los bio veceras al sto kritikovati momka kad ne igra svoju poziciju i opet nije kriminalno odigro ko neki, budimo realni on je jaci desno nego lijevo..
nadam se da ce probati nekad u zivotu sa holding luiz gabriel odbranom ako ce vec trojica pozadi, desno maitland niles jer bellerin je fakat stagnirao posle povreda, tierney lijevo da igra svoju poziciju a ne ove neke izmisljene polu stoper polu bek ne zna ni on sta je i dje je na terenu..
nadam se da vise nikad ova sredina nece poceti utakmicu.. ceballos mora prva postava biti, lijevo saka napad auba, desno pepe..
artetin poraz zbog loseg izbora igraca, ostaje zal za one dvije sanse lacazeta, ono se mora davati ne shvatam nonsalantnost kod igraca u tim situacijama, bukvalno sto neko spomenu nekad im fale osnove fudbala ono sto se podrazumijeva da znaju raditi znaci nista specijalno se ne ocekuje da ti uradis, tako i one dvije sanse obje je morao zavrsiti, 1na1 si, furas neku hladnocu i majstorstvo a kad treba to i pokazati onda ispadnes mudo labudovo..
E jesmo bili losi
Koliko mi je muka od vas pojedinaca.
Skloni pretjerivanju u svakom pogledu. Paja i Seaman su dosta bolji forumasi. Oni su bar dosljedni sebi dok vi iz kola u kolo mijenjate plocu!
Pljuje se po Terneyu jer ga je Salah pretrcao. Wow... Pretrcao je pola lige plus momak i ne igra na svojoj poziciji.
Holding i Luiz veceras isto dobri. Pljuje se po njima zato sto su grijesili u fazi gradjenja napada. Halo nisu oni krivi sto mi vezu nemamo pa nam oni moraju tu igrati. Bellerin je **** stalno i cemu cudjenje sad najednom?!
Jedni opet zamjere sto smo bili toliko podcinjeni u mecu?!
Ocekivali ste jednaku utakmicu sa sve Xhakom i ElNenyem?
Ja jedino zamjerim sto su odigrali phickasto sto su se prepali
U polufinalu FA Cupa smo muski odigrali protiv Citya i dalo jw rezultat. Arteta je ovdje napravio dosta gresaka od odabira nekih igraca do same motivacije ovih ameba. Ali Boze moj ovo ne moze biti pokazatelj nicega.
Isto kao sto Fulham nije bio pokazatelj nase snage tako ni ovo ne moze biti nase slabosti. Ima i ozbiljnije ekipe od nas i vise da nayebu nego mi. Ovo je ipak doba Klopovog Liverpoola!
PS: Veza mora da se ojaca pod hitno. Fulham ima bolji vezni red od nas. Ako zelimo u LS iduce godine a imamo lijepih sansi mora doci i Aouer ali i Partey koji je potrebniji.

Skloni pretjerivanju u svakom pogledu. Paja i Seaman su dosta bolji forumasi. Oni su bar dosljedni sebi dok vi iz kola u kolo mijenjate plocu!

Pljuje se po Terneyu jer ga je Salah pretrcao. Wow... Pretrcao je pola lige plus momak i ne igra na svojoj poziciji.
Holding i Luiz veceras isto dobri. Pljuje se po njima zato sto su grijesili u fazi gradjenja napada. Halo nisu oni krivi sto mi vezu nemamo pa nam oni moraju tu igrati. Bellerin je **** stalno i cemu cudjenje sad najednom?!
Jedni opet zamjere sto smo bili toliko podcinjeni u mecu?!

Ja jedino zamjerim sto su odigrali phickasto sto su se prepali
U polufinalu FA Cupa smo muski odigrali protiv Citya i dalo jw rezultat. Arteta je ovdje napravio dosta gresaka od odabira nekih igraca do same motivacije ovih ameba. Ali Boze moj ovo ne moze biti pokazatelj nicega.
Isto kao sto Fulham nije bio pokazatelj nase snage tako ni ovo ne moze biti nase slabosti. Ima i ozbiljnije ekipe od nas i vise da nayebu nego mi. Ovo je ipak doba Klopovog Liverpoola!
PS: Veza mora da se ojaca pod hitno. Fulham ima bolji vezni red od nas. Ako zelimo u LS iduce godine a imamo lijepih sansi mora doci i Aouer ali i Partey koji je potrebniji.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Meni je smiješno što je ovo neko nazivao derbijem 
Realno, dva svijeta u ovom momentu. I to se vidjelo od prve do zadnje minute.
Utakmica k'o utakmica. Nisam se nešto previše nervirao. Malo zbog toga što sam znao otprilike kako će završit a malo zbog toga što mi je sva ova sezona nekako fuj.
Bilo je dobrih stvari. Loše već znamo. Manjak kreativnosti, fizičke dominacije i brzine u sredini te bekovi čija igra zavisi od toga kakvu robu su uzeli taj dan.
Prilike protiv Liverpula, pogotovo one 100%, moraš korisititi jer ih nećeš imati puno u toku utakmice sa jedne, i jer je protiv njih baš teško igrati, sa druge strane. Ako se pokušaš braniti, sabit će te u kazneni i jbga desit će se neki kiks u 90 minuta. Ako pokušavaš igrati otvoreno, uvijek će dati gol više od tebe.
Ne bi nikoga izdvajao individualno, to je besmisleno. Protiv Šefilda već hoću, **** ih usta
Nije mi jasno zašto Gabriel nije igrao.
I da, ne mogu se oteti dojmu da bi Luiz dobio dva crvena da je onako nekoga zaštekao laktom.

Realno, dva svijeta u ovom momentu. I to se vidjelo od prve do zadnje minute.
Utakmica k'o utakmica. Nisam se nešto previše nervirao. Malo zbog toga što sam znao otprilike kako će završit a malo zbog toga što mi je sva ova sezona nekako fuj.
Bilo je dobrih stvari. Loše već znamo. Manjak kreativnosti, fizičke dominacije i brzine u sredini te bekovi čija igra zavisi od toga kakvu robu su uzeli taj dan.
Prilike protiv Liverpula, pogotovo one 100%, moraš korisititi jer ih nećeš imati puno u toku utakmice sa jedne, i jer je protiv njih baš teško igrati, sa druge strane. Ako se pokušaš braniti, sabit će te u kazneni i jbga desit će se neki kiks u 90 minuta. Ako pokušavaš igrati otvoreno, uvijek će dati gol više od tebe.
Ne bi nikoga izdvajao individualno, to je besmisleno. Protiv Šefilda već hoću, **** ih usta

Nije mi jasno zašto Gabriel nije igrao.
I da, ne mogu se oteti dojmu da bi Luiz dobio dva crvena da je onako nekoga zaštekao laktom.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
ma ocekivan poraz ljudi su top 3 tima na svijetu mi tim u nastajanju i to je to
- QUARTERBACK
- Kontakt:
koliko nam fali veznjak koji ce se ubacivati u napad, pa ovo je kriminalno koliko su limitirani ofanzivno xhaka i elneny, ceballos treba u prvih 11 siguran da bude, eh kad bi partey dosao taj zna i povuc a i nazad jako odigrati..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.