Ako sam rekao da nece u PO vjerovatno sam rekao da ce biti tako u slucaju povrede Jamesa ili Davisa.
A to je i tacno.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
I sa tih 5 ppg uspio dogurati do HOF za razliku od Kempa pa ti sad skontaj kakav igrac je bio the wormTheChief je napisao/la: ↑28 sep 2020, 23:18Kemp je svoju ekipu vodio do finala.Balon je napisao/la: ↑28 sep 2020, 23:11Pa prije ce biti da ti zajebavas evo ti redom Hardaway, Richmond, Kemp vec nisu bolji igraci, u najgorem slucaju za Rodmana su tu negdje s njim, daleko bolji sigurno nisuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑28 sep 2020, 22:19
Daj ba, nemoj me zajebavati....Ovako iz glave tokom 90ih Pippen, Jordan, Robinson, Malone, Stockton, Thomas, Barkley, Penny, Olajuwon, Payton, Kemp, Shaq, Grant Hill,Tim Hardaway, Ewing, Morning, Richmond....
Covjek je bio unikatan igrac kakav se jos dugo nece pojaviti u ligi
Rodman igrac od 5 PPG.
Dovoljno.
A to sto je jedan losija verzija Blakea Griffina, a drugi nivo Dwighta iz Lakersa govori koliko je bila losija konkurencija 90ih nego danas.
Davis propustio 9,James 5 a nije odigrana cjela sezona.Znaci racunaj Davis 13,James 10.Ljudi ubjedljivo prvi na zapadu.Ne brukaj se vise,molim te.
Ali klasika kada nemas argument pa daj stavi nekome ono ofirno usta nesto sto nije rekao kako bi ti ispao realnij. Cuj on isti ko Tony Allen dobro jos da nam nadjes post dje je neko to napisao ne bi bilo lose, a ako ne nadjes ti si jedan ofirni lazov i manipulator.Ma ja tu su negdje on i Tony Allen jel tako, odlicni defanzivci i to je to
Superstar nego sta, covjek 7 godina zaredom prvi skakac lige bio pored Dreama, Shaqa i ostalih zivotinja, jos jedva 2 m bio visok, mnogi ga cak i smatraju najboljim skakacem svih vremena
moras se malo informisat ko je i sta je Dennis fuckin Rodman prije nego sto pocnes lupetat
1. Nauci racunati procente.
Pa i jesam realniji jedno 3 puta, tebi Bron u glavi koci realnost, u tome je problemjapa je napisao/la: ↑28 sep 2020, 23:49Ali klasika kada nemas argument pa daj stavi nekome ono ofirno usta nesto sto nije rekao kako bi ti ispao realnij. Cuj on isti ko Tony Allen dobro jos da nam nadjes post dje je neko to napisao ne bi bilo lose, a ako ne nadjes ti si jedan ofirni lazov i manipulator.Ma ja tu su negdje on i Tony Allen jel tako, odlicni defanzivci i to je to
Superstar nego sta, covjek 7 godina zaredom prvi skakac lige bio pored Dreama, Shaqa i ostalih zivotinja, jos jedva 2 m bio visok, mnogi ga cak i smatraju najboljim skakacem svih vremena
moras se malo informisat ko je i sta je Dennis fuckin Rodman prije nego sto pocnes lupetat
Dennis Rodman superstar, ne blamiraj se vise molim te. On nije superstar bio u Pistonsima kada je i all star igrac bio a kamo li u Bullsima. Ja znam da to vas tangira i ne odgovara vam u sirenju vase mitomanije ali ne mozete preko cinjenica. Zna se otkud ovo uzdizanje Rodmana na superstar nivo i sa kojim ciljem, necemo se lagatiAli opet kazem provaljujete se bezveze.
Jeste, stranica unazad puna komentara kako su ovi Lejkersi isto Bullsi, jos kad bi nam ih citirao bilo bi super...Koja lobotomija, likovi iskonstruisu postove i smiju seAshburtonG je napisao/la: ↑29 sep 2020, 00:25Cekaj, je li to fakat nego potegao pricu da su ovogodisnji Lakersi blizu tadasnjim Bullsima?![]()
Bukvalno ovo.
Precjenjujes Rodmana uveliko, ali tvoje pravo.Cini mi se da sam ti naveo 17 igraca.Eto izbaci i Kempa, iako je lik bio SVEMIRSKI BROD za Rodmana u prajmu i nije HOF iz milion drugih razloga.6 sezona zaredom DD u prosjeku!Balon je napisao/la: ↑28 sep 2020, 23:11Pa prije ce biti da ti zajebavas evo ti redom Hardaway, Richmond, Kemp vec nisu bolji igraci, u najgorem slucaju za Rodmana su tu negdje s njim, daleko bolji sigurno nisuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑28 sep 2020, 22:19Daj ba, nemoj me zajebavati....Ovako iz glave tokom 90ih Pippen, Jordan, Robinson, Malone, Stockton, Thomas, Barkley, Penny, Olajuwon, Payton, Kemp, Shaq, Grant Hill,Tim Hardaway, Ewing, Morning, Richmond....
Covjek je bio unikatan igrac kakav se jos dugo nece pojaviti u ligi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.