Šta će igrati? Ne igramo sa tri pozadi da bude LWB, a može vezati kopačke Daviesu i Lucasu, nit je za krila. Defanzivno operisan igrač.“Bayern Munich? We are Chelsea, another great team, the Premier League is the most competitive league in the world, I don’t know why someone would go to Bayern Munich.”
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
On je ljevak, LB.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Na prvu za jedno 20 posto smo slabiji nego prosle sezone. Ovo je zlocin. Ne znam samo sta je Hasan radio 4 mjeseca...
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 28 sep 2020, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Bayern@heart je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:54
Zakuhali na treningu danas Eminem i Lewa.Izgleda da se danas grizlo na treningu nakon šamaranja od Hoffe. Prizemljene na vrijeme i za igrače i za upravu. Eminema treba ga što prije gurnut luđaku iz Lidsa. Haso traži pojačanja cijeli dan
![]()
Evo šta Lewa misli o tom "incidentu" o kojem piše Bild.

Šta misliš što ga prodaju hitno. ? Momak je teški kikser .
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Navodno se zakacio Lampardom..Saurman je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:38Bayern@heart je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:54
Zakuhali na treningu danas Eminem i Lewa.Izgleda da se danas grizlo na treningu nakon šamaranja od Hoffe. Prizemljene na vrijeme i za igrače i za upravu. Eminema treba ga što prije gurnut luđaku iz Lidsa. Haso traži pojačanja cijeli dan
![]()
Evo šta Lewa misli o tom "incidentu" o kojem piše Bild.
Šta misliš što ga prodaju hitno. ? Momak je teški kikser .
Mia San Mia
-
- Kontakt:
Na sta smo spali, da se tudji otpad rado docekuje...
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
stvar je u tome da nam uprava neda para. Ne ocekuju se rado takvi igraci (Alonso, Costa, brozovic)
iako ce neko reci nisu losi, to nisu za nas igraci al sta ces kad ostanes bez zamjene pa stisne umor
Mia San Mia
Brozovic ne moze u istu recenicu s tom dvojicom. Alonso je taraba a Costa vanredno medicinu zavrsava.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
jel ko došo?
Kaze Brazzo da ce ponovo on obuci dres, ima jos par solidnih sezona u nogama ko backup.
Alonso je u odbrani rupa svih rupa. Čovjek treba igrati kao krilo, a ne bek.
Cujem bild se rapojaso, 4 igraca su na radaru: bekap bek, defanzivni vezni ako Javi ode, bekap napadac i krilo. Malo li je, samo sto je problem nemamo toliko ni dana do kraja roka.
Retard bi vam sjeo ko budali šamar.Svemirski brod za onog Tolissa.
Ali valjda u Interu neće napravit neku pizdariju kroz iducih tjedan dana.
- farinelli123
- Kontakt:
Kamo sreće da ludi Konte hoće Tolissa i da uz pomoć Rumenigea se izdejstvuje neka brza trampa za Brozovica.
•
Hajde Haso, ne dozvolji da te pljujem ovdje, a hoću ne budeš li doveo bar dva igrača od tih planiranih.
Aoulas o tome koliko traži za Aouara:
Ako govori istinu realno do 50mil je realna opcija nakon moguće prodaje Cuisancea, ni Brozović ne bi koštao ispod 40mil.How much you want? €40m, €50m?
“More than the first number that you mentioned...”.
Za Aouara su u igri najveći grabežljivci (real, liverpool, city, juve...) pa bi cijena mogla bit vrlo paprena, nije to vaš modus vivendi.
Pool je završio svoju kupovinu sa Thiagom što se tiče veze, Real čisto sumnjam pogotovo nakon ostavljanja Odegaarda. City i Juve moguće da bace udicu ozbiljnije, no jedino je Arsenal bio konkretan tj.poslao ponudu.
-
- Kontakt:
Znam, nisam ni govorio tebi sta lose nego me uprava nervira sa svojim glupostima.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.