Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Novi park the bus masterclass?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Chapman1886
- Kontakt:
elneny i cirkulacija ko momčilo krajšnik i njegova cirkulacijaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 sep 2020, 20:12Ja vam kazem da Arteta simpatise El Nenya zbog cirkulacije lopte i igre u posjedu.
Samo Sloboda | COYG
Hajmo biti pozitivni i u ovo doba poplava

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Chapman1886
- Kontakt:
ma ja sam i dalje optimist al moglo je i bolje al ajde vidjećemo
Samo Sloboda | COYG
Kakva mobilnost, ne treba nam mobilnost uopste
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma ne treba nam ni pokretljivoat, pa xakha i elneny dok se pokrenu ovi su pred golom, ma ajd daj Boze da grijesm ja bi volio majke mi, daj nam kakve tri kontre da ih iskoristimo i oni neka kruze oko 16 cijelu utakmicu boli me tukiBrokula je napisao/la: ↑28 sep 2020, 20:22Kakva mobilnost, ne treba nam mobilnost uopste

Zar ovdje nebi bolji bio recimo Toreira?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Tako cemo i igrati realno. Zato i ne znaci mnogo jer nema Gabriela. Tierney je tu hvala Bogu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
Sta je ovo krv ti yebem. Dje su normalni igraci u sredi. Napad nam je za top 4. Sreda za zadnja 3
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Chapman1886
- Kontakt:
bukvalno hahafeniksptica je napisao/la: ↑28 sep 2020, 20:34Sta je ovo krv ti yebem. Dje su normalni igraci u sredi. Napad nam je za top 4. Sreda za zadnja 3
Samo Sloboda | COYG
Kad dvije cupave glave igraju ne može izac na dobro, il su to Genduzi i Luiz, ili Luiz I Elneni, ostrižat ih ko ovce pichka im materina
Edit imaju tri cupave glave zaboravio sam na Wiliana
Edit imaju tri cupave glave zaboravio sam na Wiliana
Leg'o bi vam Fellaini fino ovdje
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Crveni cist!
Kako mi ne dobijamo ove najociglednije faulove bas nikad
Ovo je Leno mogao pokupit. Pa frajer se ne odvaja od linije
E moj Xhaka
Jbni Xhaka... sreca pa Leno
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Chapman1886
- Kontakt:
**** ja oca xhaki što je emigrirao u švajcarsku bolje bi za sve bilo da je ostao na kosovu
Samo Sloboda | COYG
- Chapman1886
- Kontakt:
Previse lezerno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.