Tekma sa TCIako se susret trebao igrati tokom vikenda, ipak će biti odigran u ponedjeljak, 5. oktobra, a kako nezvanično saznajemo, razlog tome je organizovanje TV prenosa utakmice.
Utakmica bi se trebala igrati sa početkom u 20 sati.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma imamo Stilica, Mujezinovica lijevo i Zeca desno, ako bi se vec drzali onog sto nam Zec moze priustiti (igrao je krilo prosle sezone). Ne bjeze nama toliko ni pitari ni Zrinjski sa startnih 11, koliko bježe sa izmjenama.
Kao što sam neki dana napisao forma je prolazna a klasa je vječna.Klase ima u ovoj ekipi da se nosi sa svima u ovoj ligi a porazi su se dešavali i dešavaće se.Tu klasu su osjetili pitari prošle godine a i ove će čim prođu ove peripetije i stignu sa treninzima propuštenim.Nema potrebe niko nikog da brani ili napada svako bi trebalo da radi svoj dio posla kako na tako i oko terena.E kad se sve poklopi eto trofeja opet.Malo pozitivne,ali ne kovid 19,još kad se namaknu pare za trening centar eto klase koja će napraviti iskorak u Europi.
Vise vremena da se uigramo

Taman neka prijateljska u petak/subotu

Naravno jer sramota da objave da su igrali prijateljsku i jos sastav i rezultat. Ne znam gdje su to vidjeli da se radi.
Jos se Ipe bezveze zamara sa slikanjem
koga saljes sutra u de-luxe odmor u banovice

- kolezeljovac
- Kontakt:
Postavio bi javno pitanje ako slučajno neko iz kluba ovo pročita?
Da li će se s obzirom da smo uši u 100-tu godišnjicu kluba do jeseni naredne godine naš klub odlučiti za prijateljsku utakmicu sa FK Partizan-om? Masa raje, a prvi ja sam veliki zaljubljenik kluba sa Humske i bilo bi mi veoma drago kad bi drugi najdraži klub na ovim prostorima gostovao na Grbavici. S obzirom da sam živio u BG-u znam da dosta navijača Partizana ili navija, ili baš gotivi naš klub, a o RESPECTU Grobara prema TM'87 da ne govorim! Pa eto nadam se da će neko iz kluba pročitati ovo, i nadati se da će razmisliti o eventualnoj prijateljskoj utakmici istinskih prijateljskih klubova!?
Da li će se s obzirom da smo uši u 100-tu godišnjicu kluba do jeseni naredne godine naš klub odlučiti za prijateljsku utakmicu sa FK Partizan-om? Masa raje, a prvi ja sam veliki zaljubljenik kluba sa Humske i bilo bi mi veoma drago kad bi drugi najdraži klub na ovim prostorima gostovao na Grbavici. S obzirom da sam živio u BG-u znam da dosta navijača Partizana ili navija, ili baš gotivi naš klub, a o RESPECTU Grobara prema TM'87 da ne govorim! Pa eto nadam se da će neko iz kluba pročitati ovo, i nadati se da će razmisliti o eventualnoj prijateljskoj utakmici istinskih prijateljskih klubova!?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
esi mi dobar?kolezeljovac je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:49Postavio bi javno pitanje ako slučajno neko iz kluba ovo pročita?
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Kole dohafizaj se živ bio
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Kole mislim jedan realan prijedlog.Sad druga je stvar što raja ocekuje nekog Evropskog velikana a ne znaju da Dzubur i kompanija ni Amarovu Stupcanicu ne mogu dovesti.Ako je iko na podrucju bivše Juge naš sportski prijatelj to je Partizan.Ko ne zna nekoliko godina poslije rata kada su napravili Sportski Centar Zemunelo,pozvali su nas i tu nam omogucili besplatne pripreme.Ratna dešavanja ne treba mješati sa sportom i sportistima.
Brate ,odmah poslije rata sam jedno 7 godina ljetovao u Splitu( imao i dobre raje torcidasa ) kako smo imali dobre odnose sa njimaHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑28 sep 2020, 22:39Kole mislim jedan realan prijedlog.Sad druga je stvar što raja ocekuje nekog Evropskog velikana a ne znaju da Dzubur i kompanija ni Amarovu Stupcanicu ne mogu dovesti.Ako je iko na podrucju bivše Juge naš sportski prijatelj to je Partizan.Ko ne zna nekoliko godina poslije rata kada su napravili Sportski Centar Zemunelo,pozvali su nas i tu nam omogucili besplatne pripreme.Ratna dešavanja ne treba mješati sa sportom i sportistima.

Bolje sa Famosom nego sa njimakolezeljovac je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:49Postavio bi javno pitanje ako slučajno neko iz kluba ovo pročita?
Pu pu pu

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Kup je nebitno takmičenje, povikaše onomad kicoši!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], WeekendOffender i 11 gostiju.