kosto nas je 10 bodova ove sezone
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
tik-tak je napisao/la:lyon klocine mrvog onog idiota maloumnog platili 10 mil eura![]()
![]()
![]()
kosto nas je 10 bodova ove sezone
To sam vec davno rekao, da trebamo defanzivu pojacati. Ipak je Montpeiller jedna od najneefikasnijih ekipa Ligue 1 a oni nas pate u napadu.jacky09 je napisao/la:Dva dosta slična gola za Lyon.. nisam gledao cijelu tekmu ali sam vidio oba gola. Lisandro je majstorski snašao u obe situacije nakon centaršuteva sa strane..
Lyon se mora pojačati na defanzivnom dijelu veznog reda, iole jači tim prelako dolazi do šesnaesterca Lyona.
Istina Real je smjesna ekipa i njih se namjanje bojim. Mene je strah Murinja, jbga on je expert za ovo takmicenje.jacky09 je napisao/la:Real je smješna momčad. Toliko para utučeno.. trebali bi sve redom gaziti... Mislim da Lyon ima šanse.. pogotovo ako ne bude izostanaka i ako Lopez bude u dobroj formi jer bez njega Lyon nije Lyon.
Real može samo primiti 5 komada... imaju iskustva pa im neće teško pasti.Brnjoo je napisao/la:Samim tim te strah Reala. Jer nece Mourinho igrati na terenu nego ekipa Reala. Ove godine necete imati srece i lagano se mozete vec oprastati od ovog natjecanja. Evropa vam nije sudjena.
Lyon-Real Madrid 0:2
Real Madrid-Lyon 5:0
Najbolja treba je koja prima ko Real a daje ko Barca.Brnjoo je napisao/la:Samim tim te strah Reala. Jer nece Mourinho igrati na terenu nego ekipa Reala. Ove godine necete imati srece i lagano se mozete vec oprastati od ovog natjecanja. Evropa vam nije sudjena.
Lyon-Real Madrid 0:2
Real Madrid-Lyon 5:0
Total777 je napisao/la:Znam da niko od navijača Lyona ne može biti zadovoljan žrijebom,jer smo dobili momčad kojoj je cilj da napokon ukloni to prokletstvo zvano osmina-finala.Nama i paše Real Madrid zbog toga što ih uvijek u LP prođemo,tj.pobijedimo ili odigramo neriješeno.Ove sezone će se to teško ostvariti,jer je Real močniji nego prošlih sezona,ali momci trebaju da izađu na teren te da odigraju onako kako najbolje znaju.Jedino što mrzim kod uprave Lyona je to što još drže na klupi onog maloumnog Puela....
Hvala na dobrodošlici.Dobro nam dosao.![]()
Ja i Jacky redovno ovdje diskutujemo o Lyonu ali on je vise simpatizer nego navijac. Uglavnom nadam se da ces ostat kolko tolko na forumu da malo ozivimo ovu temu Lyona, po meni najboljeg Francuskog kluba u ovom trenutku. Upravu si za Real, oni nama nekako gode. Svi uvjek napale i namotivisu protiv Kraljevskog kluba, ali oni ove godine imaju majstora za Ligu Prvaka u Jose Mourinho-u. Bice tesko ali vjerujem ovim momcima, do tad cemo biti aBd kompletni, svi ce izlijezit povrede. Svi pricaju kako je se Real pojacao kao da se mi nismo pojacali sa Gourcuffom i Briandom.
Slazem se i u vezi Puela, ako si iscitao ovu temu mogao si primjetiti mnogo mojih kritika na Aulasa u vezi otkaza Puelu ali ipak ima veliku klauzu u ugovoru ako mu se uruci otkaz da dobija velike pare. Sto po meni nije potrebno da se bacaju pare u ****, neka ga jos malo. Ako opet pocne sa losim rezultatima navijaci ce ga sami otjerati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.