Oske dolazi ti Željo u posjetu
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma 100% evo jos malo ce tacno godinu dana kako pokusavamo dovesti kriloDejan1921 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:07Evropa je veliki uspjeh ove sezone i trebamo biti prezadovoljni ako je ostvarimo. Evo i ovaj sam kraj prelaznog roka pokazuje da klubovi koji se ozbiljno vode rade na zatvaranju rupa u sastavima kako bi još opasniji bili u nastavku. Nama se iz aviona vide problemi sa timom koji se nažalost ne mogu riješiti.
Što se tiče Krupe i Mladosti ruku dajem da neće do kraja sezone uspjeti skupiti više od tri boda na gostovanjima koliko su nama odnijeli sa Grbavice.
avalPacidoroP je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:14Jel vas strah banooovici?
Oske dolazi ti Željo u posjetu
100 % mi treci prelazni rok nismo u stanju dovesti krilo ne dobro vec solidno tipa Crnkic nprKANA je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:15ma 100% evo jos malo ce tacno godinu dana kako pokusavamo dovesti kriloDejan1921 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:07Evropa je veliki uspjeh ove sezone i trebamo biti prezadovoljni ako je ostvarimo. Evo i ovaj sam kraj prelaznog roka pokazuje da klubovi koji se ozbiljno vode rade na zatvaranju rupa u sastavima kako bi još opasniji bili u nastavku. Nama se iz aviona vide problemi sa timom koji se nažalost ne mogu riješiti.
Što se tiče Krupe i Mladosti ruku dajem da neće do kraja sezone uspjeti skupiti više od tri boda na gostovanjima koliko su nama odnijeli sa Grbavice.Svinjski dovede 4 napadaca kontas kakve su ovo budale ali frajer zabije i prodju Olimpiju,Pitari Fanima pored svega sto imaju i opet im se isplatilo .Nazalost u fudbalu nema vise Nikom Te Nedamo i Klasa radnicka mislim moze ali onda nema pljuvanja i psovanja svima redom.Raja zaboravi da su jedni prodali klub i imaju milijardera ,drugi politicki klub,Bojac gurne Dodik 4 miliona itd
Neka hraču, pa i trebaju hrakat. Neće valjda braniti klub?lijevapolutka je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:44Kako vam malo treba da hraknete po svojim. Pravi bošnjački mentalitet![]()
![]()
Pazi Muleta sto se podigao na prste da zagrli Erica koji se jos i malo sageo i Kosorica. Problem niskih ljudi.
Trebamo ih hvaliti, jer su izgubili od Mladosti i Krupe? Ova dva su poraza su kriminalnalijevapolutka je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:44Kako vam malo treba da hraknete po svojim. Pravi bošnjački mentalitet![]()
![]()
ja nisam vidio da je iko hraknuolijevapolutka je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:44Kako vam malo treba da hraknete po svojim. Pravi bošnjački mentalitet![]()
![]()
KANA je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:56ja nisam vidio da je iko hraknuolijevapolutka je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:44Kako vam malo treba da hraknete po svojim. Pravi bošnjački mentalitet![]()
![]()
ovo su cinjenice ,problem je kod raje koja nije ovoga svjesna pa kad vide da nismo konkurentni ide pljuvanje ,od djece pa na dalje ,Nisam ni jednu ruznu rijec napisao nakon poraza od Mladosi i Krupe .Poslije rata tri puta smo imali priliku da se odvojimo od ostatka lige koju nismo iskoristili
prva je bila nakon Newcastle,Malage kad su ogromne pare dosle u klub,druga je kad se opet Amar vratio (isle duple ali malo nismo ni imali srece sa povredama igraca kojih smo trebali prodati ,malo zrijeb itd) treca je sansa bila kad su dosle ogromne pare u klub i kad smo pravili tribinu (samo da smo imali trenera kako treba ) nazalost sad moramo bas dobro raditi da bi bili uopste konkurentni.
Znaci sad moramo svi biti jedinstveni (nadam se da ce Zeljovci sposobni osjetiti ovaj momenat i udruziti se da dignemo klub) i gledati u istom pravcu,sigurno da ce nam trebati vremena ali moramo krenuti cim prije .
O ovome sam pisao i ja par puta. Pravi pickasti mentalitet pojedinaca, fuj. Nakon treceg kola smo bili najjaci i idemo na titulu sad nismo ni u top 6 sa istim timom.lijevapolutka je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:44Kako vam malo treba da hraknete po svojim. Pravi bošnjački mentalitet![]()
![]()
Mamba21 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:53Trebamo ih hvaliti, jer su izgubili od Mladosti i Krupe? Ova dva su poraza su kriminalnalijevapolutka je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:44Kako vam malo treba da hraknete po svojim. Pravi bošnjački mentalitet![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 29 gostiju.