Ne seri

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Sa ovom zadnjom recenicom bolje da si ostao na tome da samo pratis sta se pise na ovom pdf-uOrion87 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:36Pozdrav, nije me dugo bilo,ali svakodnevno pratim forum i najbolji pdf na forumu pa sam odlučio opet da se priključim. Artetu koliko god sam mrzio kao igrača kao trener mi je izuzetan za ovo kratko vrijeme radi sjajne prilagodbe svaku utakmicu i konacno imamo ono sto nismo imali zadnjih 15 godina a to je izuzetna čvrstina u odbrani i visok procenat realiziranih šansi u napadu bez nekog umiranja u ljepoti kao pod wengerom. Pred večerašnju utakmicu sam optimističan mislim da ako ne primimo gol u ranoj fazi utakmice da imamo šanse za dobar rezultat. Liverpool ove sezone nimalo uvjerljiv a i odbrana im ne ulijeva neku sigurnost. Prvi pravi Test za Artetu ove sezone ako ovdje ne prodje sa nekim debaklom i dovedu mu Aouara i Parteya mislim da možemo biti Top3 a i uz neke loše sezone konkurenata možda i u nekoj trci za titulu.COYG
Opušteno.
joj brate koji dejavu već 2 3 godine svi pišu kako liverpul nije ubjedljiv a zapravo baš suprotno,po meni najbolja ekipa europe.ne gaze rezultatski možda ko nekad kada su valjda bili uvjerljuvi ali izuzetno lagano i smireno završavaju utakmice.ono na bridžu protiv čelšita je primjer kako šampion lagano rješava utakmice.nadam se da ćemo i mi nekad biti ne uvjerljivi na taj način.
1-2QUARTERBACK je napisao/la: ↑28 sep 2020, 16:45west ham dobio wolvese 4-0 nije ni cudo sto smo se patili s njima, veceras 2-2 uz dobru partiju maitland nilesa![]()
Dobili, izgubili, to uvijek možemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.