FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Kad smo kod tih avatara, ja koji god stavim piše "Veličina datoteke avatara smije biti od 0 do 6 KiB." Zna neko šta kako?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
@Nobel imaš pp 
@Beli moraš kompresovat sliku na veličinu prilagođenu forumu. Kucaj na googleu resizeimage, na toj stranici uploaduješ sliku koju želiš za avatar, uneseš dimenzije 100x100 piksela i klikneš na Compress, on će ti automatski smanjit sliku na 3-4 kilobajta, i onda je možeš postavit.
@Beli moraš kompresovat sliku na veličinu prilagođenu forumu. Kucaj na googleu resizeimage, na toj stranici uploaduješ sliku koju želiš za avatar, uneseš dimenzije 100x100 piksela i klikneš na Compress, on će ti automatski smanjit sliku na 3-4 kilobajta, i onda je možeš postavit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ja nikad nisam ni krio da od domaćih klubova navijam za Zeljkana, a većih evropskih za FK Sarajevo. Tebi je na ovoj temi odzvonilo!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kurdić u, Kurdiću kud' dignu đevojku Brezanu....skoroalen je napisao/la: ↑28 sep 2020, 14:58Pichiću udbaški, ja sam i avatar turio, ti bi potpis brisao. Jači sam od Reda, ratova, režima i partija.AlfredNobel je napisao/la: ↑28 sep 2020, 14:55
Ja se neću igrati da dobijem ban, forum mi je jedina zanimacija i ono što imam u životu. Fino je čovjek upozorio, inače snosimo posljedice, pa ako imaš muda ostavi.![]()
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H // 19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Super kup 1997
FKS*Champion; 5xB&H // 19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Super kup 1997
Pa ne krijem ni ja, Željkan mi je u srcu al sam tipični glory hunter pa sam trenutno prešao na FKS. Vi'ćete vi kad nam Štiiila platu dobije i Zec se oporavi. 
- DonerKebab
- Kontakt:
Sarajevo-Celtic 2-1
1-0 Ratatatar 19min
2-0 Susic 33min
2-1 Edouard 88min
1-0 Ratatatar 19min
2-0 Susic 33min
2-1 Edouard 88min
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
Evo sam izmislio nešto haha. Jedino mi je ovu moglo dovoljno compresovati. Hvala puno.skoroalen je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:09
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ako hoćeš pošalji mi u PP sliku koju kontaš za avatar da ti sredim i pošaljem.Beli98 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:23Evo sam izmislio nešto haha. Jedino mi je ovu moglo dovoljno compresovati. Hvala puno.skoroalen je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:09
Ako hoćeš Džeku, imam 100njak već spremnih.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nemoj čovjeku Edina uvaljivati, hoćeš da ga red smakne?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sacekati do zime pa dovesti ovog ubicu za pohod na duplu krunu. 
https://www.transfermarkt.com/nermin-ha ... ler/135528
https://www.transfermarkt.com/nermin-ha ... ler/135528
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Po mome skromnome mišljenju, naredna utakmica je, prije svega, spektakl, a kao takva, idealna za mladi naraštaj u ekipi. Nema obaveze prolaska, jer sve osim poraza u 90min., ravno je čudu. Tako treba i posmatrati utakmicu. Prvenstveno kao nešto u čemu igrači trebaju uživati, a nabijati si pritisak. Izađi hrabro, muški, daj sve od sebe i zabavi se. Ne dolazi europski prvak svaki dan.
Zato velim, a već sam i prije napisao, utakmica u kojoj mladi treba da pokažu šta znaju, od čega su napravljeni i vrijede li išta.
Dakle:
Kovačević
Oremuš-Miličević-(Šerbečić)-Dupovac-Pidro
Đokanović-Pejović
Fanimo-Salčin-Tatar
Ahmetović
Ako ne prođemo - ok, a ako prođemo super.
Momci, samo hrabro!!!
Zato velim, a već sam i prije napisao, utakmica u kojoj mladi treba da pokažu šta znaju, od čega su napravljeni i vrijede li išta.
Dakle:
Kovačević
Đokanović-Pejović
Fanimo-Salčin-Tatar
Ahmetović
Momci, samo hrabro!!!
Ko ce nam ciniti stoperski par kad ode Besim u decembru?
Dupovac - Miličević.
Do marta se opet može dovest pojačanje kao treći stoper, a kad se odlijepimo na tabeli lagano i Bešiću davat šansu.
Ako cemo realno Celtic je sila, ali ja licno bas imam neki osjecaj da cemo 100% proc aBd da to bude istina u cetvrtak .VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:34Po mome skromnome mišljenju, naredna utakmica je, prije svega, spektakl, a kao takva, idealna za mladi naraštaj u ekipi. Nema obaveze prolaska, jer sve osim poraza u 90min., ravno je čudu. Tako treba i posmatrati utakmicu. Prvenstveno kao nešto u čemu igrači trebaju uživati, a nabijati si pritisak. Izađi hrabro, muški, daj sve od sebe i zabavi se. Ne dolazi europski prvak svaki dan.
Dakle:
Kovačević
Đokanović-Pejović
Fanimo-Salčin-Tatar
Ahmetović
Momci, samo hrabro!!!
FK Sarajevo
Jest se ovaj mali Sadiku zaj.ebo sto ode u Zrinjski,pa njemu Almir Bekic uzima mjesto na stoperu.Drugu utakmicu zaredom Bekic na stoperu u odsustvu Barbarica 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
"FK SARAJEVO JE U GRUPNOJ FAZI LIGE EVROPE" !
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Volio bih vidjeti 3-5-2 formaciju, sa Fanimom i Pidrom kao krilnim bekovima. Znam da je nerealno mijenjati formaciju sada, ali mislim da bi na taj nacin imali i solidan posjed lopte.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Imamo i Adukora tako da bice to ok kad ode Besim...napadac nam je goruce pitanje.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.