-Paja je napisao/la:_karabaja_ je napisao/la:-Paja je napisao/la:Evo ekspert za taktiku Romario objasnjava kako treba igrati Arsenal, jos daje savjete on Wengeru a pritom hvali Barcelonu ko da su Arsenal iz 2004. Ne zanima nikoga poluklub iz katalonije, pricacemo o tome u Februaru kada ce nas tim trijumfalno napustiti jedan od najruznijih stadiona u Evropi.
Hard as rock!
Paja ja sam ocekivao da ces biti covjek i ispuniti svoju opkladu
@Portillo ja te savjetujem da se ne kladis s njim jer taj ti nece ispuniti opkladu i ako bi ti to ucinio da on dobije (u sto cisto sumnjam

)
Da bi se dva subjekta kladila mora postojati obligacija izmedju njih, takvo sto nije postojalo tako da je bilo kakav oblik opklade nelegitiman i nevaljan!
Hehe kako izvlacenje. Ja sam ti vjerovao na rijec, a ja bi svoju obavezu da sam izgubio opkladu uredno ispostovao. Pola foruma je vidjelo opkladu na temi Manchester United, a oni koji nisu mogu potraziti da ne citiram ovdje.
Bolje ti je pocni navijati za Barcelonu ili Manchester onda ce tvoji postovi imati osnovu i liciti na nesto
@Portillo odustani od opklade s njim jer on nema hrabrosti za to jer i sam unaprijed zna ishod te opklade i taj ti ne postuje opklade jer da bi ispunio svoje obecanje moras biti covjek prije svega al to paja maskota ove teme ocigledno nije
Kako paja uredjuje svoje postove:
"Ne moze, opklada je nelegitimna jer drugi subjekat nije pristao na istu!"
Zadnja izmjena: -Paja; 17 dec 2010, 17:26; ukupno mijenjano 3 put/a.
3 uredjivanja ti trebala dok si skontao kako da se izvuces iz opklade
Loser
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.