FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kako ce postojat desna strana kad nemas krila. Opet Messi igra u sredini i onda je Griezmann visak. Nidje veze da Griezamann opet fura na krilu, svasta.
27.10.2020
Pa što to mene boli qurac? Nisam ja tim sastavljao

- Donnie Darko
- Kontakt:
Dembele ili Trincao trebaju igrati da bi ova formacija funkcionisala kako treba. Griezmann i Coutinho trebaju biti ograničeni isključivo na ovu poziciju koju Coutinho igra sad, tj Griezmann se treba rotirati sa Coutinhom da desetki i Messijem u špicu. Desno treba pravo krilo.
Moje mišljenje.
Moje mišljenje.
Ne treba se sad nesto zanosit, ali sasvim zadovoljavajuce za prvo zvanicno poluvrijeme. Moras pohvalit tranziciju, nije to Mourinhov Real iz 11/12, ali barem nije vise toliko usporeno kao sa Suarezom, Rakiticem i slicnima.
Problematicno je sto nema desne strane napada. Okej znamo da Griezmann nije krilo, ali i Roberto je jedan od losijih. Barem su tu opcije u vidu Dembelea, a zasto ne i Trincaa. Dest tesko da moze manje doprinijeti napadu od ovog Roberta.
Znamo da je odbrana ista, vjerovatno nije ni ova formacija za najvece domete, ali je konacno tu zabava.
Problematicno je sto nema desne strane napada. Okej znamo da Griezmann nije krilo, ali i Roberto je jedan od losijih. Barem su tu opcije u vidu Dembelea, a zasto ne i Trincaa. Dest tesko da moze manje doprinijeti napadu od ovog Roberta.
Znamo da je odbrana ista, vjerovatno nije ni ova formacija za najvece domete, ali je konacno tu zabava.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ova utakmica nije neko mjerilo, Viljareal je drama loš
Daj žuti, ubaci Puiga i Trincaoa, da momci malo igraju.

Daj žuti, ubaci Puiga i Trincaoa, da momci malo igraju.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ma na stranu rezultati, nek igra ostane gledljiva, prošle sezone nismo imali ni jedno ni drugo 

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne mogu se oteti dojmu da bi Puig bio idealan na ovoj poziciji koju coutinho igra. Jer je puno aktivniji i puno više sudjeluje u presingu. Nije tenk, nije fizikalac, ali lik je radnik samo takav, plus tehnika i vizija.
Coutinho je dobar ofanzivno, ali ova dva jadnika u veznom redu, ko god da to bude, će biti pregažena mnogo puta ove sezone bez pomoći ovoga ispred njih.
Coutinho je dobar ofanzivno, ali ova dva jadnika u veznom redu, ko god da to bude, će biti pregažena mnogo puta ove sezone bez pomoći ovoga ispred njih.
Ova formacija se mora razbiti pod hitno,
kilometri prostora iza leđa prve faze odbrane.
Coutinho i Griezmann ne smiju biti prvotimci.
kilometri prostora iza leđa prve faze odbrane.
Coutinho i Griezmann ne smiju biti prvotimci.
Zanimljivo je stvarno kako i protiv ovako amaterski postavljenog Villareala naša sredina izgleda loše
Donnie Darko je napisao/la: ↑27 sep 2020, 21:58Ne mogu se oteti dojmu da bi Puig bio idealan na ovoj poziciji koju coutinho igra. Jer je puno aktivniji i puno više sudjeluje u presingu. Nije tenk, nije fizikalac, ali lik je radnik samo takav, plus tehnika i vizija.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Protiv jacih ekipa, ovo nece ici. Dva vezna igraca, da su najbolji na svijetu (a i jedan i drugi su daleko od toga), ne mogu drzati vezni red.
Kako nece lose izgledat imas 2 veznjaka smo prava. A i slabo ko ucestvuje u gradnji igre inace.
27.10.2020
Da se zabeleži da Pjanić ni u drugih 45 minuta i pored 4:0 ne može debitovati na terenu u Primeri....oj Koemane hebem li ti majku 

Utakmica nije nikakvo mjerilo, a da je nekim slujacem 1-1 ili 0-0 ili nedo Bog da gubimo, padale bi historijske psovke na ovom forumu. A malo da pohvalimo i ekipu koja igra dosta dobro u prvom poluvremenu? Nebi bilo lose jbg pohvaliti nesto i kad urade dobro. 
S tim receno kao sto su par forumasa rekli, Dembele ili Trincao moraju igrati da ova postava ima neki balans jer sad je desna strana suplja i mlitavo izgleda.
Frenkie vrlo dobar. Uzitak ga gledati kao uvijek.

S tim receno kao sto su par forumasa rekli, Dembele ili Trincao moraju igrati da ova postava ima neki balans jer sad je desna strana suplja i mlitavo izgleda.
Frenkie vrlo dobar. Uzitak ga gledati kao uvijek.

@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Fakat kakva je ovo festa ispred nou campa
Bartomeu danas rodjendan...

Fina lopta Frenkija za Fatija 
Hoće li Miralem opet oko 70' gladiti bradu dok bude ulazio u igru

Hoće li Miralem opet oko 70' gladiti bradu dok bude ulazio u igru

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Donnie Darko
- Kontakt:
ne znam ali ja zamisljam da nije vatromet i da je zvuk strijeljanje bartomeua na nekom trgu 20 hiljada pistolua uperenih u njega
i lijepo mi
I kraj prosle sezone je ovako isto par puta bilo kada nije bilo publike.Nije prvi put .Nezz sta je razlog.
Al gruha 10 minuta jbt,ovoliko u Sarajevu nebude za novu godinu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.