Jao jao

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
avalPacidoroP je napisao/la: ↑27 sep 2020, 21:07Kad mi uopste igramo a da nije azot ili visocka bosna![]()
Bice guravo sreca u gostima igramoLjoZee je napisao/la: ↑27 sep 2020, 21:08avalPacidoroP je napisao/la: ↑27 sep 2020, 21:07Kad mi uopste igramo a da nije azot ili visocka bosna![]()
![]()
U srijedu protiv Buducnosti i onda nekad za vikend protiv TC
Osmanovic je mogao izrasti u dbr igraca u juniorima je bio potencijal pratio sam ga dosta puta, nacin zivota kasnije odveo ga na drugi put tako da tesko da on uspije sa trenutnim shvatanjem fudbalabraco je napisao/la: ↑27 sep 2020, 20:57Mehiću se prekida posudba u Igmanu i ide na posudbu u Jedinstvo. Možda i bolje s obzirom da se Jedinstvo bori za ulazak u PL. Ono što je zabrinjavajuće je to da je u ligi FBiH se odigrali 8 kola, a on je samo 2 puta starter bio. 5 puta je ulazio s klupe, a danas je presjedio na klupi čitavu utakmkicu.
Osmanović koji je također na posudbi u Igmanu, odigrao je 4 utakmice od prve minute i 1 s klupe ušao. Od posljednje 3 utakmice u Igmanu, jednu nije bio uopšte u protokolu, sljedeću je s klupe ušao i danas opet nije u protokolu.
Mujić je danas debitovao za Jedinstvo kao starter. Ali odigrao je samo 45 minuta i zamjenili su ga na poluvremenu.
Eto malo čisto da vas uputim o momcima na posudbi.
Dobra je Budućnost, valjda neko i kod nas riješi takmicu kao Fanimo.avalPacidoroP je napisao/la: ↑27 sep 2020, 21:14Bice guravo sreca u gostima igramoLjoZee je napisao/la: ↑27 sep 2020, 21:08avalPacidoroP je napisao/la: ↑27 sep 2020, 21:07Kad mi uopste igramo a da nije azot ili visocka bosna![]()
![]()
U srijedu protiv Buducnosti i onda nekad za vikend protiv TC
Sreca pa su psihicki unisteni, nakon onog nezasluzenog ispadanja. Tu vidim nasu sansu.
Zgazit cemo ih,od srijede se zovu proslost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.