FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Bravo Suki, mnogo mi je drago sto je ovako poceo, samo radi debila koji su ga prozivali kako je smlata i amater.
Zamisli kakav debil moras biti da za jednog Suareza kazes da je amater i da su drugi zasluzni za njegovu karijeru?
Zelim mu da bude prvi strijelac lige.
Zamisli kakav debil moras biti da za jednog Suareza kazes da je amater i da su drugi zasluzni za njegovu karijeru?
Zelim mu da bude prvi strijelac lige.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 27 sep 2020, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Necu prezaliti sto se nije krenulo po Thiaga ove godine, a moglo se. Najbolji vezni igrac na svijetu u ovom trenutku, bez premca. Bayern bez njega je 30% losija ekipa.
I sta to vam ko cudno sto je zabio 2 gola pa se prica o tome? Zar je neko fkt sumnjao da ce bit fejl covjek kad ode iz Barcelone?
Pa ko god napusti klub bude prvi igrac ekipe skoro, ne vidim sto bi bilo drugacije sa ponajboljim napadacem svih vremena.
Pa ko god napusti klub bude prvi igrac ekipe skoro, ne vidim sto bi bilo drugacije sa ponajboljim napadacem svih vremena.
27.10.2020
-
- Kontakt:
Ovaj Eric Garcia je smijesan igrac.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Takve najviše i volimo dovesti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- AlfredNobel
- Kontakt:
Araujo i Todibo da su dobili šansu, ne bi se ni gledalo ka Garciji i Barca bi dobila dvojicu dobrih mladih stopera.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Vardy mu se pokenjo u usta, Guardiola sam sebe ukopao kao u Barceloni guranjem ovih propaliteta poput Busquetsa i Pedra.
Evo i ta cetvrti Garcia kriv
Evo i ta cetvrti Garcia kriv

MES QUE UN CLUB!
- jasonstatham
- Kontakt:
Hoffheim ih danas pretrčao, ismijao i zabio lagana četiri komada. A mogao je još toliko. Možda si u pravu.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ako je ovaj Garcia ta budućnost, nema je. Vardy pravi cirkus s njim, pet komada. Mali nije vrijedan ni feninga, nadam se da je Bart i co ovo gledao, raspali Umtiti je bolji od njega. S jednom nogom.Wandelanoite je napisao/la: ↑27 sep 2020, 19:04Vardy mu se pokenjo u usta, Guardiola sam sebe ukopao kao u Barceloni guranjem ovih propaliteta poput Busquetsa i Pedra.
Evo i ta cetvrti Garcia kriv![]()
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
-
- Kontakt:
Mislim da je i Guardiola vidio koliko je sati i Garcia ce na klupu i pitanje je kad ce zaigrati. Zabio bi Vardy jos jedan, ali stize Walker, pretrcao je Garciu i isao bi 1 na 1.jasonstatham je napisao/la: ↑27 sep 2020, 19:19Ako je ovaj Garcia ta budućnost, nema je. Vardy pravi cirkus s njim, pet komada. Mali nije vrijedan ni feninga, nadam se da je Bart i co ovo gledao, raspali Umtiti je bolji od njega. S jednom nogom.Wandelanoite je napisao/la: ↑27 sep 2020, 19:04Vardy mu se pokenjo u usta, Guardiola sam sebe ukopao kao u Barceloni guranjem ovih propaliteta poput Busquetsa i Pedra.
Evo i ta cetvrti Garcia kriv![]()
MES QUE UN CLUB!
Todibo je za ovog lika Nesta.
Moguce ali nidje veze da cijenite na osnovu ove tekme kad se rjesava covjekova buducnost bokte, logicno da nije fukosiran.
27.10.2020
Nemoj mi te priče molim te, nije junior Olimpika pa sad čeka da ga Real potpiše. Lik je profesionalni fudbaler, može se oprostiti pokoja greška ali biti van pozicije cijelu utakmicu je nešto drugo.
Eric Garcia, osim penala nad Vardijem, sjajan.
Ko da nisi nikad gledao indisponiranog igraca svu tekmu kad mjesecima ne zna tacno gdje ce igrati ybt.
27.10.2020
Barceloni treba stoper za prvih 11. A ne neko dijete za rotacije.
Evo od srca onda želim da ste u pravu, da mali dođe i postane novi Puyol a da se ja onda izvinem svima na ovom pdf jer na osnovu viđenog mislim da je smeće. Poz.
-
- Kontakt:
Garcia je rang Arauja.
MES QUE UN CLUB!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.