Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
E jbg Tuzlaci....
Kakav go primise jbt dan...
Kakav go primise jbt dan...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Dzenis Beganovic
Zeljina skola
Kreator najveceg klupskog uspjeha BH fudbala u Europi
Izbacivanje Ferencvárosi TC
Zeljina skola
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa ti i tvoj pajdo Virtualni ste otvorili tu pricu, ovo je samo replika, tj. Argument koji podupire sto su navijaci Sarajeva govorili...da ova 3 kluba imaju isti ugovor...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
To reci onom punoglavcu sto puno prica a malo kaze.svrakino1921 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 19:30Smarate ljudi sa ovom opremom dresovima i ovim trenerkama
Ovo je tema opcenito PL
Otvorite temu paradne trenerke pa tamo ljepite ovo
Molim Vas
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jao stete za Slobodu
Muminovic kharina golman
Muminovic kharina golman
Koliko se sjećam Beganović nije igrao 2009, 2014 i 2020 za Sarajevo u prolazima u PO. Ipak su to najveći uspjesi.svrakino1921 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 19:27Dzenis Beganovic
Zeljina skola

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- svrakino1921
- Kontakt:
U pravu siZundo je napisao/la: ↑27 sep 2020, 19:40Koliko se sjećam Beganović nije igrao 2009, 2014 i 2020 za Sarajevo u prolazima u PO. Ipak su to najveći uspjesi.svrakino1921 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 19:27Dzenis Beganovic
Zeljina skola
Izbacivanje Ferencvárosi TC![]()
![]()
Izvini
Nisam se dobro izrazio
Izbacivanje najveceg kluba
Vi ste igrali sa vecim protivnocima Borusija Celtic
Al ovo je prolaz
Tesko mi se izrazit
Znas ja sam iz Svrakina
Ni treći više nisu hahaha
Atromitos Athens i Levski Sofiasvrakino1921 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 19:45U pravu siZundo je napisao/la: ↑27 sep 2020, 19:40Koliko se sjećam Beganović nije igrao 2009, 2014 i 2020 za Sarajevo u prolazima u PO. Ipak su to najveći uspjesi.svrakino1921 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 19:27Dzenis Beganovic
Zeljina skola
Izbacivanje Ferencvárosi TC![]()
![]()
Izvini
Nisam se dobro izrazio
Izbacivanje najveceg kluba
Vi ste igrali sa vecim protivnocima Borusija Celtic
Al ovo je prolaz
Tesko mi se izrazit
Znas ja sam iz Svrakina
21.jula sam napisao ovo, precjenio sam Zizovica jedino, a mozda bude malo drugacije dok odigraju sve zaostale..

po igračkom kadru, finansijama i uticaju
1. Sarajevo
2. Borac
3. Zrinjski
4. željo/Velež/Radnik/Sise
Borac ima presidentea, mogu i bit u diobi prvog mjesta, pogotovo sa malo guranja ko lani protiv buranije
Zrinja je ofalio malo , promjenio kompletan vezni, manje i love, ali ima dobrih igrača
željo će hajrovat od bivših igrača pa možda u po frke dovedu još nekog i malo se stabilizuju lovom, Velež će biti dobar ali nema dovoljno kvaliteta u ekipi za rotacije, koliko će oscilirat će biti presudno, Radnik potiho radi ali vjerujem da će bit dobri kao nezgodna ekipa sa dobrim trenerom, Sise će na horuk sistem sa udaranjem u prvom planu igrat pod Nalom "timska igra"...

- Antipolitika3
- Kontakt:
Zrinjski moze uciniti prvenstvo opet zanimljivim samo ako uveze pobjede protiv Krupe i Sarajeva jer bi dosli na - 4 od vodeceg sa utakmicom manje sto nebi bila losa stvar nakon slabog ulaska u sezonu.
Sutra je po meni nasa utakmica sezone stoga ako se i na Vrbasu bodovi izgube nema se tu sta vise traziti.
Sutra je po meni nasa utakmica sezone stoga ako se i na Vrbasu bodovi izgube nema se tu sta vise traziti.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Pored ovakvog sastava Sarajeva i sirine rostera zar postoji neko ko misli da bi neko mogao parirati Sarajevu za titulu...Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 22:19Zrinjski moze uciniti prvenstvo opet zanimljivim samo ako uveze pobjede protiv Krupe i Sarajeva jer bi dosli na - 4 od vodeceg sa utakmicom manje sto nebi bila losa stvar nakon slabog ulaska u sezonu.
NEMA NAZAD
- Antipolitika3
- Kontakt:
A sve ce nam utakmica Zrinjski Sarajevo u nedjelju reci strpimo se do tadaholyman je napisao/la: ↑27 sep 2020, 22:26Pored ovakvog sastava Sarajeva i sirine rostera zar postoji neko ko misli da bi neko mogao parirati Sarajevu za titulu...Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 22:19Zrinjski moze uciniti prvenstvo opet zanimljivim samo ako uveze pobjede protiv Krupe i Sarajeva jer bi dosli na - 4 od vodeceg sa utakmicom manje sto nebi bila losa stvar nakon slabog ulaska u sezonu.

Ja zelim Sarajevu grupnu fazu EL od srca i da se tu sto vise istrose

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ne vidim nacin kako vas Krupa sutra moze uzeti. Uz puno srece i ludacku partiju golmana, mozda do boda.
Razlika je u kvalitetu velika.
Razlika je u kvalitetu velika.
- FKS -
Kralju ziv ti meni bio, ali historija nam govori da bas ovi dueli protiv "konkurenata" nama nista ne znace jer na kraju mi svakako osvojimo ligu. Eto npr. zeljo, oni citavu sezonu zive za pobjedu protiv nas i to slave kao najveci uspjeh godinama unazad, dok tituli ni blizu ne buduAntipolitika3 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 22:34A sve ce nam utakmica Zrinjski Sarajevo u nedjelju reci strpimo se do tadaholyman je napisao/la: ↑27 sep 2020, 22:26Pored ovakvog sastava Sarajeva i sirine rostera zar postoji neko ko misli da bi neko mogao parirati Sarajevu za titulu...Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 22:19Zrinjski moze uciniti prvenstvo opet zanimljivim samo ako uveze pobjede protiv Krupe i Sarajeva jer bi dosli na - 4 od vodeceg sa utakmicom manje sto nebi bila losa stvar nakon slabog ulaska u sezonu.
Sutra je po meni nasa utakmica sezone stoga ako se i na Vrbasu bodovi izgube nema se tu sta vise traziti.![]()
Ja zelim Sarajevu grupnu fazu EL od srca i da se tu sto vise istrose![]()
NEMA NAZAD
Ja bih volio da kiksate sutra ali necete. A i da kiksate, ja sam uvjeren da cete biti jedini protivnik Sarajevu pred kraj sezone. Ne moze se ignorisati vas tim u borbi za titulu i nece se nista moci zakljuciti nakon sutrasnjeg meca. Puno je do kraja, zaostali mecevi, nema Evrope i samo fokus na ligu...Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 22:19Zrinjski moze uciniti prvenstvo opet zanimljivim samo ako uveze pobjede protiv Krupe i Sarajeva jer bi dosli na - 4 od vodeceg sa utakmicom manje sto nebi bila losa stvar nakon slabog ulaska u sezonu.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ako Deportivo izgubi dvije zaostale po 3+ razlike, pada i ispod mostarskih vanago...Denchi je napisao/la: ↑27 sep 2020, 22:0321.jula sam napisao ovo, precjenio sam Zizovica jedino, a mozda bude malo drugacije dok odigraju sve zaostale..
po igračkom kadru, finansijama i uticaju
1. Sarajevo
2. Borac
3. Zrinjski
4. željo/Velež/Radnik/Sise
Borac ima presidentea, mogu i bit u diobi prvog mjesta, pogotovo sa malo guranja ko lani protiv buranije
Zrinja je ofalio malo , promjenio kompletan vezni, manje i love, ali ima dobrih igrača
željo će hajrovat od bivših igrača pa možda u po frke dovedu još nekog i malo se stabilizuju lovom, Velež će biti dobar ali nema dovoljno kvaliteta u ekipi za rotacije, koliko će oscilirat će biti presudno, Radnik potiho radi ali vjerujem da će bit dobri kao nezgodna ekipa sa dobrim trenerom, Sise će na horuk sistem sa udaranjem u prvom planu igrat pod Nalom "timska igra"...
![]()
Zanimljivo

-
- Kontakt:
Kakav: Nike, Legea, Macron... Jedan jedini :Number 1!
- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.