Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

esprit24
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la esprit24 » 27 sep 2020, 13:31

@svrakino prenosim samo sto sam cuo, jer svake godine ocekujem nesto novo a svake godine jedno te isto, ove godine sam se obradovao da su novi dok nisam skonto da su nasi stampali pruge, i onda mi drug rece da je problem oko tog ugovora i da ova uprava gleda da se sto prije rijesimo tog problema.
Edit: kad smo vec kod opreme primjetio sam da Zrinjski, Velez, Radnik, TC i Sloboda igraju u istim dresovima kao prosle sezone, a recimo da sam primjetio da su Zrinjski i Borac evropu igrali u dresovima kojim igraju PL tjst bile se reklame MTL-a dok kod nas ni na bordo ni na crnom nije bilo reklame.
Zadnja izmjena: esprit24, dana/u 27 sep 2020, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 27 sep 2020, 13:33

Sutra igra sesterostruki sampion. Pozelimo mu pobjedu!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 27 sep 2020, 14:00

esprit24 je napisao/la:
27 sep 2020, 12:17
Da budem iskren kao navijac Sarajeva i kao neko ko je veliki ljubitelj dresova i opreme bio sam veoma ljut sto cetvrtu ili petu godinu nosimo bukvalno iste dresove samo sto svake godine mijenjamo font brojeva i slicno. Medjutim neki dan sam dobio informaciju da je prethodna uprava potpisala takav ugovor sa Nikeom ili tim balkanskim distributerima da se obavezujemo kao klub da igramo u istim dresovima nekoliko godina i da moramo prodati bruku tih istih dresova. I ja sam fakat povjerovao u to, jer budimo realni mi smo sigurno atraktivni i Macronu i Kelmeu i svim ovim brendovima koji su ispod Pume Nikea i Adidasa, medjutim ova uprava ne moze valjda prekinuti taj ugovor dok ne istekne.
I dok ste mijenjali dresove, bar mi koji nismo navijaci Sarajeva, nismo primjecivali neke velike razlike. Uvijek je to tu negdje. :D Sarajevo i npr. Zrinjski imaju takve kombinacije boja da se jako malo moze eksperimentisati, uglavnom oko kragne su neke razlike.
Mi posljednje 4 sezone ukljucujuci i ovu, smo nosili 4 dresa koja se bas razlikuju, 2 Diadoria i 2 Kelme koji je i trenutno aktuelan. Nije sto su nasi, ali svi su dobri. :mrgreen:

slika
slika
slika
slika
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 sep 2020, 14:07

To je isteklo sa proslom sezonom...

Sto se i vidi po novim dresovima...
Ko je kupio dres novi vidi se da linije nisu printane
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 sep 2020, 14:15

Sretno ekipi Slobode protiv simin hana. Pitanje za samoprozvane novinare: Kako moze biti "gradski derbi" izmedju ekipe iz Tuzle i simin hana???
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 27 sep 2020, 14:32

Nzm što se furate na to "selo, nije grad". Pa jbt, gradovi se šire svaki dan. Getafe i real madrid je gradski derbi a getafe na ulazu u madrid (spada u grad valjda).
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 27 sep 2020, 14:34

Beli98 je napisao/la:
27 sep 2020, 14:32
Nzm što se furate na to "selo, nije grad". Pa jbt, gradovi se šire svaki dan. Getafe i real madrid je gradski derbi a getafe na ulazu u madrid (spada u grad valjda).
Ja ne znam nikog iz grada da navija za TC, znam samo iz Simin Hana. Toliko o tome.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 sep 2020, 14:42

belosevic28 je napisao/la:
27 sep 2020, 14:15
Sretno ekipi Slobode protiv simin hana. Pitanje za samoprozvane novinare: Kako moze biti "gradski derbi" izmedju ekipe iz Tuzle i simin hana???
Azmir radi na tome da Tuzla bude klub broj 1 u gradu. Sloboda svake godine se bori za goli život i opstaje ,
zato što uvijek ima lošiji klubova u Premijer ligi.
Prvi put kad iz Federalne i RS ulete 2 jača kluba finanisijski i igrački nešto jači Sloboda će ispasti.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 27 sep 2020, 14:43

RollingPaper je napisao/la:
27 sep 2020, 14:34
Beli98 je napisao/la:
Ja ne znam nikog iz grada da navija za TC, znam samo iz Simin Hana. Toliko o tome.
To je druga priča. Sloboda je puno poznatija i atraktivnija od TC tako da je i normalno da ima veću bazu navijača ne samo u Tuzli nego u cijeloj državi pa čak i u regionu. Što se mene tiče, gledam na to kao gradski derbi. Drago mi je da pored sarajevskog i mostarskog imamo i taj tuzlanski.

Opet je to vjv do mene jer sam iz Hercegovine pa drugačije gledam na to nego vi koji živite gore. Pozz. :wave:
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 27 sep 2020, 15:27

Virtu4l je napisao/la:
27 sep 2020, 00:02
S tim da Partizan potpisuje ugovor direktno sa kompanijom Nike, dakle ponovo lažeš i pokušavaš braniti talove.

Navijači Partizana su svakako protiv tog ugovora jer se ništa ne pitaju, dobiju katalog sa crveno-bijelim kombinacijama i izaberu, pa i tu često imaju probleme. Mada za razliku od vas oni imaju malo veći izbor, vama taldžije nude modele stare dvije godine.
De nam otvori oči ko se tali u našem klubu, pošto je kod vas sve savršeno. Jesil kupio kartu za Celtic u Podgorici?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 27 sep 2020, 17:00

amypitar je napisao/la:
27 sep 2020, 14:42
Azmir radi na tome da Tuzla bude klub broj 1 u gradu. Sloboda svake godine se bori za goli život i opstaje ,
zato što uvijek ima lošiji klubova u Premijer ligi.
Prvi put kad iz Federalne i RS ulete 2 jača kluba finanisijski i igrački nešto jači Sloboda će ispasti.
ovo drugo se moze desiti, da sloboda ispadne...

ali ovo prvo... mozda kad majmunu zaraste guz'ca ;)

jednostavno to nema sanse, cak i da ispadnu iz lige...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 sep 2020, 17:19

Virtu4l je napisao/la:
S tim da Partizan potpisuje ugovor direktno sa kompanijom Nike, dakle ponovo lažeš i pokušavaš braniti talove.

Nikad u zivotu direktno,prvo Nike ima generalne zastupnike u svijetu pa tako i za Balkan a sada je to firma Sport Time.Sve sto pricam pokusat cu objasniti citatima i direktnim dokazima dakle ne tako iz glave pa da nekom govorim da laze.

Od "Sport tajma", ekskluzivnog distributera Najki opreme za Srbiju, Partizan je dobio 415.000 evra za godinu dana
Reč je o firmi Sport Time u vlasništvu dvojice Beograđana, braće Borislava i Dragana Stanojlovića.

Prije toga je zastupnistvo imala Delta preko koje smo mi davno jos 2007 potpisali ugovor ali je u medjuvremenu Delta izgubila zastupnistvo a preuzeo je ovaj gore pomenuti Sport Time.
Sportski brend "Najk" od 1. janura naredne godine neće više biti pod kapom "Delta sporta", prenosi portal “eKapija“.

Naime, kako se može videti iz brojnih oglasa za posao koji su osvanuli ovih dana na internetu, glavni zastupnik brenda "Najk" u Srbiji od 2015. godine biće kompanija "Sport tajm".
iz 2007 cak kad smo mi potpisali ugovor sa zastupnikom kao sto i Partizan i svi potpisuju direktno sa zastupnikom zavisi za koje se podrucije radi.Nece niko ici u Ameriku normalno i direktno ugovore potpisivati.

Direktor FK Sarajevo Nihad Baljak i generalni direktor Delta Sporta, ekskluzivnog distributera američkog proizvođača sportske opreme Nike Goran Karić potpisali su u srijedu sponzorski ugovor na četiri godine

Btw.Apsolutno mi je banalna tema dresova i o tome da se piše generalno,ja sam onaj kojima nije problem ni u skafanderima igrace da vidim ako ce oni dobro ugrati.Ali nema potrebe ni da se spinuje sa glupostima.To je nivo ovoga djuturuma i trola iz Svrakina na koje se budale fataju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 27 sep 2020, 17:45

miky_hz je napisao/la:
27 sep 2020, 17:19
Virtu4l je napisao/la:

Nikad u zivotu direktno,prvo Nike ima generalne zastupnike u svijetu pa tako i za Balkan a sada je to firma Sport Time.Sve sto pricam pokusat cu objasniti citatima i direktnim dokazima dakle ne tako iz glave pa da nekom govorim da laze.

Od "Sport tajma", ekskluzivnog distributera Najki opreme za Srbiju, Partizan je dobio 415.000 evra za godinu dana
Reč je o firmi Sport Time u vlasništvu dvojice Beograđana, braće Borislava i Dragana Stanojlovića.

Prije toga je zastupnistvo imala Delta preko koje smo mi davno jos 2007 potpisali ugovor ali je u medjuvremenu Delta izgubila zastupnistvo a preuzeo je ovaj gore pomenuti Sport Time.
Sportski brend "Najk" od 1. janura naredne godine neće više biti pod kapom "Delta sporta", prenosi portal “eKapija“.

Naime, kako se može videti iz brojnih oglasa za posao koji su osvanuli ovih dana na internetu, glavni zastupnik brenda "Najk" u Srbiji od 2015. godine biće kompanija "Sport tajm".
iz 2007 cak kad smo mi potpisali ugovor sa zastupnikom kao sto i Partizan i svi potpisuju direktno sa zastupnikom zavisi za koje se podrucije radi.Nece niko ici u Ameriku normalno i direktno ugovore potpisivati.

Direktor FK Sarajevo Nihad Baljak i generalni direktor Delta Sporta, ekskluzivnog distributera američkog proizvođača sportske opreme Nike Goran Karić potpisali su u srijedu sponzorski ugovor na četiri godine

Btw.Apsolutno mi je banalna tema dresova i o tome da se piše generalno,ja sam onaj kojima nije problem ni u skafanderima igrace da vidim ako ce oni dobro ugrati.Ali nema potrebe ni da se spinuje sa glupostima.To je nivo ovoga djuturuma i trola iz Svrakina na koje se budale fataju.
Hvala sine

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 27 sep 2020, 18:32

belosevic28 je napisao/la:
27 sep 2020, 14:15
Prosto, Simin Han ulazi u administrativnu zonu grada Tuzla.

Kao da igraju Hotonj i Sarajevo.

Jedino ako misle napraviti od Simin Hana zasebnu opštinu ili grad, što u potpunosti podržavam, bilo bi više sredstava za naselje. Eto tako ne bi bio gradski derbi.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 sep 2020, 18:38

Beli98 je napisao/la:
Getafe i Real je sve osim gradskog derbija i nikad to nece biti, iako bi Getafe volio sigurno, da se tako zove.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 27 sep 2020, 18:43

Mogla bi Tuzla City u Europu ove godine

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 sep 2020, 19:01

Sarajevo
slika

Partizan
slika

Olimpija

slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 sep 2020, 19:18

Brao Sloboda!!!
Hajde sad po drugi, ovi su se sasrali sad!!!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 sep 2020, 19:18

Sad ce Nalic ubacit 2 napadaca haha strucnjak
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 sep 2020, 19:22

Evo odma digo Voju ahahahaha

Sa 2 spica

Jes pichka Nala kako ga je strah

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.