Fakat bi mogo avatar promijenit. Znam da je mozda namjesteno, ali ti sa avatarom mozes prouzrokovati neke nepredvidjene okolnosti

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Fakat bi mogo avatar promijenit. Znam da je mozda namjesteno, ali ti sa avatarom mozes prouzrokovati neke nepredvidjene okolnosti
Da Danny Ainge dobije prsten? Pa drazi mi je i LiBtard od njega.BosniaBoston je napisao/la: ↑27 sep 2020, 15:23Fakat bi mogo avatar promijenit. Znam da je mozda namjesteno, ali ti sa avatarom mozes prouzrokovati neke nepredvidjene okolnosti![]()
Stavi onda avatar sa Lakersima i Celticsima zajedno sta ja znamJustin je napisao/la: ↑27 sep 2020, 15:31Da Danny Ainge dobije prsten? Pa drazi mi je i LiBtard od njega.BosniaBoston je napisao/la: ↑27 sep 2020, 15:23Fakat bi mogo avatar promijenit. Znam da je mozda namjesteno, ali ti sa avatarom mozes prouzrokovati neke nepredvidjene okolnosti![]()
![]()
Pa hajde kad si toliko siguran da vidimo taj listic na kojem si uplatio bogatstvo na titulu Lakersa? Pusti se suplje, daj da vidimo taj sretni tiket. Ja da sam u nesto toliko siguran kao ti u ovo, ne bih propustio takvu priliku vjeruj mi.
Ne kladim se, ja sam MuslimKaunas je napisao/la: ↑27 sep 2020, 15:57Pa hajde kad si toliko siguran da vidimo taj listic na kojem si uplatio bogatstvo na titulu Lakersa? Pusti se suplje, daj da vidimo taj sretni tiket. Ja da sam u nesto toliko siguran kao ti u ovo, ne bih propustio takvu priliku vjeruj mi.
I ti i kolega Greivis.
Stavio je on 100 dolara da ce hou biti top 3 seed na zapadu.Naravno izgubio opkladu al posto nema dostojanstva nije izgubio pare-
Eo vidim.
Cirevi skacu jer cetvrti je blizu,brokulica opet upada u krizu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.