FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Prizemljenje
Brazzo reaguj
Alaba prodat
Brazzo reaguj
Alaba prodat
Sve je stvar ukusa i kako ko gleda ali po meni Alaba u posljednjih nekoliko utakmica ako ne najlosiji onda medju 3 najlosija igraca..dat mu ultimatum do srijede ili produzi ili razguli dalje..ovaj poraz ili debakl je rezultat velikog umora..vrijeme je da uprava otvori oci a bgm i vrecu s parama i da ispostuje Flicka...
Primili 4 gola mogli još 3 i ti meni govoriš on najbolji.Čega najbolji.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ovo je poraz Hasana, da je kreten dovodio pojacanja na vrijemene bi se danas setkali po terenu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Ma 100%, i glavesina zajedno s njim.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:27Ovo je poraz Hasana, da je kreten dovodio pojacanja na vrijemene bi se danas setkali po terenu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Mora se brzo reagovati i proširiti kadar inače neće izaći na dobro, Hasan bi trebao početi raditi posao kao i Rummenige.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dobro. Mora se i ovo jednom desiti. Samo da ne predje u naviku. 
Uprava, sta ceka sa Alibabom? Nije mi jasno? Il ga odhebi ako nece produziti il mu dajte sta trazi ako ne znate spustiti. Ovako Klub gubi, Alaba je svakako izgubio i ovo sto igra je kriminalno.
Sane danas u stilu Coste nekad, zuji a meda nema..uooce napad NULA BODOVA.

Uprava, sta ceka sa Alibabom? Nije mi jasno? Il ga odhebi ako nece produziti il mu dajte sta trazi ako ne znate spustiti. Ovako Klub gubi, Alaba je svakako izgubio i ovo sto igra je kriminalno.
Sane danas u stilu Coste nekad, zuji a meda nema..uooce napad NULA BODOVA.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Isto ja mogu reći za tebe, bitno je popljuvati upravu bez obzira koliko su uspjeha ostvarili.Ne valja ovo ne valja ono, standarna priča.Nije pljuvanje nego kritika na račun igrača koji igra katastrofalno i traži da bude među najplaćenjim igračima u klubu.Traži bolji ugovor ponuđen mu je bolji ugovor i to mu nije dovoljno, što se mene tiče mogu ga odmah prodati.Da se ne zaboravi prvi sam ovdje branio Alabu za loše partije ali ovo sad prelazi granice.
Može li se kako uputiti molba, apel Eurosportu da ova dva idiota ne prenose Bayern jer smiješno je koju mržnju pokazuju. Ne kažem da treba da navijaju, ali brate neutralno komentarisi
Najbolji danas, ostaliNerminovic je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:14ovaj mali Jamal mi ne izgleda los, moglo bi nesto bit od njega

- farinelli123
- Kontakt:
Thiago je ipak nezamenljiv igrac. Tolisso opravdava davno zasluzeni nadimak "krampice" koji mu je @bundesliga nadenuo ako se dobro secam.
Njega ubacis kad vodis 6-0 da zabije 2 gola ili ako imas 2 igraca vise, eventualno kad igras protiv Crvene Zvezde, ovako nema vajde od njega. Uvek isti manir sakrivanja kad je vazno, tako dobro se postavlja onde gde mu nece doci lopta da je to genijalno. Cak i Kuizans treba da igra spram njega, onaj mali nesto pokusava bar.
Nista strasno, poraz manje vise, ako nista ubrzace se neki procesi koji su neophodni. Kad se Kan smeje na 4-1 sta mi da se potresamo. Bice dobro.
Njega ubacis kad vodis 6-0 da zabije 2 gola ili ako imas 2 igraca vise, eventualno kad igras protiv Crvene Zvezde, ovako nema vajde od njega. Uvek isti manir sakrivanja kad je vazno, tako dobro se postavlja onde gde mu nece doci lopta da je to genijalno. Cak i Kuizans treba da igra spram njega, onaj mali nesto pokusava bar.
Nista strasno, poraz manje vise, ako nista ubrzace se neki procesi koji su neophodni. Kad se Kan smeje na 4-1 sta mi da se potresamo. Bice dobro.
•
Neuer danas opet odradio svoj posao.. Nije cojk kriv nizasta. Ostali nazor. najgori danas za mene Tolisso pa Gnabri, ko junac doslovno.
Mia San Mia
Ja pljujem za aktuelne stvari. Ti pljuješ jer ti se Alaba ne sviđa ili ako je udario na klub (kroz ovaj ugovor), što je naravno besmislica i naopako jer je to njegovo pravo. To su pravo povlačili i Muller i Neuer i nikad nisi A rekao za njih, a on je isto dao za ovaj klub, i prije i sad. I stigmatiziran je od onih koje navodiš da ja pljujem. To je rađeno i za Lewu i za Thiaga, dvojice od trojice najzaslužnijih za ova 4 trofeja dosad. Thiagu se spočitavala i najmanja moguća greška dok evo danas to nije nikome iako su se pravile puno gore, i traže se opravdanja u umoru, u ovom ili onome. To za mene nije ok. Ako pljujem Mullera, ja ću sutra u nekog drugog, ne pravim razlike, i cilj mi je da komentarišem nešto gdje vidim da je problem i sa vama tražim zajedničku riječ o tome, da možda mi kao navijači primjetimo gdje je to i šta je to šta bi se moglo promjeniti.Saurman je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:32
Isto ja mogu reći za tebe, bitno je popljuvati upravu bez obzira koliko su uspjeha ostvarili.Ne valja ovo ne valja ono, standarna priča.Nije pljuvanje nego kritika na račun igrača koji igra katastrofalno i traži da bude među najplaćenjim igračima u klubu.Traži bolji ugovor ponuđen mu je bolji ugovor i to mu nije dovoljno, što se mene tiče mogu ga odmah prodati.Da se ne zaboravi prvi sam ovdje branio Alabu za loše partije ali ovo sad prelazi granice.
Prvi poraz u 2020.toj godini... rekao bi da je umor odradio svoje i nadam se da ce uprava uvidjet da pod hitno trebaju pojacanja, posebno na desnom beku...
Jeste navalili sa desnim bekom, ima pavard za nuzdu kimich moze uskocit, meni je veci problem zadnja ilinija-sule prespor kao tenk svako ga moze pretrčat, alaba greska za greškom i nije to njegova pozicija o boatengu ne treba trosit Rijeci njegov level je shalke i fraiburg, hernandez jedna dobra pa 3.ga nema nigdje. Mi da nemamo golmana kakvog imamo ne bi ni ligu prvaka uzeli i prosuli bi kisu bodova jer on nas vadi kad ovi pogrijese.. Poraz ko poraz ništa strasno desava se.. Sezona je duga bit ce uspona i padova
Ne može se živjet na staroj slavi. Zahvalit se Flicku i krenuti dalje
sljivo je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:46
Ja pljujem za aktuelne stvari. Ti pljuješ jer ti se Alaba ne sviđa ili ako je udario na klub (kroz ovaj ugovor), što je naravno besmislica i naopako jer je to njegovo pravo. To su pravo povlačili i Muller i Neuer i nikad nisi A rekao za njih, a on je isto dao za ovaj klub, i prije i sad. I stigmatiziran je od onih koje navodiš da ja pljujem. To je rađeno i za Lewu i za Thiaga, dvojice od trojice najzaslužnijih za ova 4 trofeja dosad. Thiagu se spočitavala i najmanja moguća greška dok evo danas to nije nikome iako su se pravile puno gore, i traže se opravdanja u umoru, u ovom ili onome. To za mene nije ok. Ako pljujem Mullera, ja ću sutra u nekog drugog, ne pravim razlike, i cilj mi je da komentarišem nešto gdje vidim da je problem i sa vama tražim zajedničku riječ o tome, da možda mi kao navijači primjetimo gdje je to i šta je to šta bi se moglo promjeniti.
Nije tačno.Kritikujem Alabu jer je loš a ne zato što mi se ne sviđa,neću reći da je dobar kad nije, čovjek luta po terenu ko muha bez glave.Prvi sam ga branio kad se ovdje pisalo prije godinu dvije da ga treba prodati jer i tad je bio u padu forme.Njegovo pravo jest da traži bolji ugovor ali to pravo ne može koristiti da ucjenjuje klub koji mu je sve dao sa megalomanskim zahtjevima.Nisam kritikovao Mullera i Neuera jer su postigli dogovor uz obostrano razumjevanje, dali su mnogo klubu ali i klub njima.
Meni nije problem kritikovati bilo koga nakon loše utakmice to su mislim dosad svi primjetili.
Odlazak Thiaga ce se jako osjetiti na Bayern ove godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.